Kalori Arkadaşım

şimdi gündüzcü işte. akşam 8 de gelecek eve. bazen kızı uyutuyorum o gelene kadar bazen babamı görecem diyor 9 gibi yatıyor. bugün uyutsammı bilemedim.

benimki boğazına düşkün sayılır ama romantizmi yemek masasında başlatıyorum
mesela adam bakıyor ona özel yemekler , hazırlıklar
kafasında kuruyor kesin bu yemeklerden hazırlıklardan sonra TATLI da vardır

şimdi gündüzcü işte. akşam 8 de gelecek eve. bazen kızı uyutuyorum o gelene kadar bazen babamı görecem diyor 9 gibi yatıyor. bugün uyutsammı bilemedim.

uyut uyut sonra aldığın cicileri giyin ve uyumuş taklidi yap hayat öpücüğüyle uyandırsın seni ayyy ben neler konuşuyorum

yok dr değil. memur 4 lü vardiya bunlarınki.
kız senin beyin ne iş yapıyor doktor falan mı ?? ne garip vardiya sistemi var
ay sorma kız bazen hafta içi 4 gün gündüzleri evde oluyor.

pazar gündüz gittiyse mesela
pazartesi salı çarşamba gündüz evde oluyor
perşembe gündüz işte
cuma gündüz yine evde

sadece perşembe işe gitmiş oluyor gündüz.

uyut uyut sonra aldığın cicileri giyin ve uyumuş taklidi yap hayat öpücüğüyle uyandırsın seni ayyy ben neler konuşuyorum

ay kız sen neler konuşuyorsun öyle ben utandım inanki

tabi canım o kıyafetleri uyumak için aldım

düğünlerde derler ya

oturmaya mı geldiniz

uyumak için giymediğim besbelli

kızım bunları yapacam zaten ben nasıl özür dilerim demeden işi halledebilirim onun derdindeyim.

ayda sen neden habire resim değiştiriyorsun 34bta mı yazmış sen mi yazmışsın çözemedim kim kimin kocası kim sütyen sallıyor kim yatağa giriyor bende epeycene karıştı

Ya özürdilesen ne olur ?
Gurur insanı mahfeder bu kadar gururlu olma aynı şeyi o yapsa hatasına karşılık özürdilemeden sana sırnaşsa ne hissedersin delikanlı gibi hatamı anladım de özrünü dile sende kurtul oda kurtulsun bu özür dileme işide tabiki rutine bağlamasın ne o öyle özürdilemeden atlatmak falan aynı şeyi erkekler yapsa adamlar ölene kadar itina ile hatırlatırız

Kızlar bişey soracağım ya ama cevap vermek zorunda değilsiniz, özel bi mevzu çünkü.
Şimdi böyle ilk zamanlarda eminim eşlerinizle aşna fişne durumlarının çok iyidir, peki aradan yıllar geçince de öyle kalıyor mu?
Mesela ilk zamanlar acemilik oluyor ve zamanla daha mi iyi oluyor, yoksa zamanla monotonlaşıyor mu?

Benim evliliğim çok eski değil ama cevap veriyorum kesinikle ilk zamanlara nazaran şuan daha iyi .
İlk zamanları hatırlamak dahi istemiyorum. Hatırlayınca gülüyom

çoluk çocuğa karışıp aradan 15-20 sene geçince nasıl olur bilmiyorum. Kesin senede 1 gün

Yabancılık mı çekiliyor ilk zamanlarda yoksa acemilik falan mı?

İlk zamanlarda acemilik oluyor , azcık uzanmada oluyor

daha monotonlaşacak kadar eskimedik belki çoluk çocuk telaşı başlayınca olur
bende Hamburger gibi ilk zamanları hatırlayınca gülüyorum hatta eşimle beraber gülüyoruz

Yabancılık mı çekiliyor ilk zamanlarda yoksa acemilik falan mı?

eşine yabancılık değil de olaya yabancılık çekiliyor

Ayy ne günlerdi ama bir yandan da çok duygusal yaaa ne saf mışız diyommm

Ayy ne günlerdi ama bir yandan da çok duygusal yaaa ne saf mışız diyommm

bazen görümcemlerin yanında bişi olur eşimle göz göze geliriz o günlerden bişi hatırlarız ve kahkahayı basarız kimse anlamaz niye neye güldüğümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…