- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ayda sen neden habire resim değiştiriyorsun 34bta mı yazmış sen mi yazmışsın çözemedim kim kimin kocası kim sütyen sallıyor kim yatağa giriyor bende epeycene karıştı
bazen görümcemlerin yanında bişi olur eşimle göz göze geliriz o günlerden bişi hatırlarız ve kahkahayı basarız kimse anlamaz niye neye güldüğümüzü
sizlerin zekalarınızı çalıştırtıyorum. ilerde alzheimer a karşı
seninki eridi sanırım
ne ekerseniz onu biçersiniz totosu büyük hatunlar
bak ya benim konumu nasıl kaynatmislar sanki çözüm buluvermiş ler gibi.Benim evliliğim çok eski değil ama cevap veriyorum kesinikle ilk zamanlara nazaran şuan daha iyi .
İlk zamanları hatırlamak dahi istemiyorum. Hatırlayınca gülüyom
çoluk çocuğa karışıp aradan 15-20 sene geçince nasıl olur bilmiyorum. Kesin senede 1 gün
Günaydıınnnnn.Hayırlı huzurlu sabahlaaarr . iki oldu bana kendini tanıt diyorsunuz vaktim olup da bi yazamadım işim çizmek oldugu için yazınca biraz dikkat çekiyo durduk yere patrondan fırça yemeyelim dimi
10Kasım90 istanbul doğumlu , dedeleri Bulgaristan göçmeni Tekirdağlı bi ailenin 4. Ve en küçük cocuguyumJ
8 aylık evliyim (ayda2kilogo )
7 Yıl desinatörlük yaptıktan sonra 2 aydır Grafikerim
Hamburger 34bta26 KirazHanim
Günaydıınnnnn.Hayırlı huzurlu sabahlaaarr . iki oldu bana kendini tanıt diyorsunuz vaktim olup da bi yazamadım işim çizmek oldugu için yazınca biraz dikkat çekiyo durduk yere patrondan fırça yemeyelim dimi
10Kasım90 istanbul doğumlu , dedeleri Bulgaristan göçmeni Tekirdağlı bi ailenin 4. Ve en küçük cocuguyumJ
8 aylık evliyim (ayda2kilogo )
7 Yıl desinatörlük yaptıktan sonra 2 aydır Grafikerim
Hamburger 34bta26 KirazHanim
Ohh ohh iyi sende evliymissin aramızdaki tek kocasiz september hala.
çocuk var mı çocuk
kız bizim kilolarımızda yakın yaşlarımızda biz seninle yarış yapalım teşvik amaçlı ne dersin ikidir soruyorum cevap ver ayollllll
Kızlar haftasonunuz nasıl yarın tartı günü ne etcezzz
Ahahhaha hayirlisiyla onu da kirip saralim insaellahhOhh ohh iyi sende evliymissin aramızdaki tek kocasiz september hala.
günaydınlarr arkadaşlarrr...
herkes bildirimini yapmış tşkler bu hızınızdan dolayı hepiciğinize.
amma velakin lütfen geçen haftaki bu haftaki bi de aradaki farkı hesaplayıp yazıverin bi zahmet nolursunuz lütfenn yalvarıyorum
esprik değil
hele bi de bi arkadaşımız artistlik yapmış tartısının fotoğrafını yollamış
ona soruyorum havan kime kızımmmm
o tartının üstündeki ayakların sana ait olup olmadığını ne bileceğiz haaaa
esprik
kim ki o terbiyesiz o kocaman parmaklar kime ait ki acepgünaydınlarr arkadaşlarrr...
herkes bildirimini yapmış tşkler bu hızınızdan dolayı hepiciğinize.
amma velakin lütfen geçen haftaki bu haftaki bi de aradaki farkı hesaplayıp yazıverin bi zahmet nolursunuz lütfenn yalvarıyorum
esprik değil
hele bi de bi arkadaşımız artistlik yapmış tartısının fotoğrafını yollamış
ona soruyorum havan kime kızımmmm
o tartının üstündeki ayakların sana ait olup olmadığını ne bileceğiz haaaa
esprik
kim ki o terbiyesiz o kocaman parmaklar kime ait ki acep
kim ki o terbiyesiz o kocaman parmaklar kime ait ki acep
her hafta bu kızcegiz şu aradaki farkı hatırlatmak zorundamı ayol
Bende yazmamıştım dimi
Ben buradayım.liste hazır herkes buradaysa yayına süreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?