Kalori Arkadaşım

sinokimiz tekrar sahalara döndüüü

susu iyi bir atakla 2. olduu maşallah

34 bta yı da tebrik ederimmm 3. oldu ve 51 e çok çok az kaldııı maşallah

september gülümüz mesajında iyi yedim maşallah nazar değmesin demiş aldığı kilodan için o yüzden haftaya daha fazla almasını bekliyoruz. yada ne kadar güzel kilo almışsın diye bizler nazar edelim de bari haftaya erisin kız.

gamzencim gamzencim gamzencim benim tatlı rakibimm

oldu mu 2-1 canımcım.

noldu kaynananın tartısına iyiydi geçen hafta

ben demiştim sizlere haksızlık var diye. gördüğünüz gibi kendisi bu hafta dediğim gibi artıda görünüyor. çünkü geçen hafta zaten o kiloda değildi.

öpüldün ve yenildin cicim YENİLDİN

kilo alarak seni yeneceğimi hiç düşünmüyordum

ben cuma günkü yarışmada 70.6 dım haftasonu 500 gr almışım. bi de pazartesi tartı günü diye neler neler yemekden vazgeçtim. onları da yeseymişim nolacaktım acaba

pazartesi olması bence çok çok iyi oldu. beni birazda olsa frenledi.

Tabrikleer. Onemli olan yarismak arkadaslar.. 50 li hanelerde olanlari eleyin yarismadan yaa o ne ole. Ayakkabi numarasi gibi kilo mu olur yeaa.
Kilo dedigin altmis olacak yetmis olacak :))))
Saka bi yanayana ben sindi gecen hafta bildirim yaptiktan sonra o gece tuvalete cikmistim ve 66.9dum. Hafta ici yine 67,5 falan gordum . dun gece yine tuvalete ciktm ama 66.8 yani aslunda normal bi bagirsak isleyisiyle cok rahat gorurdum 66yi . ama iste olmadi. nasipp

şeker benim için verdiğim kilo önemli ki kaynanım tartısı 68 dır ama bu hafta dedım sana sen kazanacaksın dıye hafta sonu ben cok frenleyemedim evde sinir stres ve misafirler derken kaçamaklarım oldu ama hıc sorun yok benım tartıda o kıloyu gormek benı cokk mutlu ettı

kızım geçen hafta 67.7 mişsin akşamına wc ye girip 66.9 olduysan maşallah neredeyse bi kilo s.mışşın diyebiliriz.

ben en son cuma sabah wc ye gittim. hafta sonu yediğim tüm besinler hala gramı gramına vücudumda muhafaza edilmekde.

bu hafta acayip kilo vermem lazım acayip hem de. görümcem geldi. kaynanam neler neler yollamış haşhaşlı lokumlar esk den.
kabak tatlısı
mantı

nasıl yemeden duracağım bilmiyorum.

ama yemeyeceğim. haftaya pazartesi ye kesin 69 lara inmek istiyorum.

bu arada kocamlan barıştık. neyseki geceleri de az da olsa bi kalori yakacağım artık

Barışma olayını nasıl sağladın, anlat bakayım?

Ay evet yaa resmen 1 kilo Ablamla bbiz de cok gulduk yaa Haftaya 66,00 olmam lazım

ya bu arada evlenmeden once ondan cok umıtlıydım ben , kaolri yakma acısından ama alt tarafı 141 kalorı oldugunu ogrenınce hayallerim suya dustu. onu yapıcaama bi kaç egzersiz yaparım, soguk havada banyo yapıp da kendimi hasta etmem . benm gbi cok usuyen biri içib Kışın o iş hiç çekilmiyomuş bunu anladm. KirazHanim aklında bulunsun. bunu da sakla bilgi hazinende . evlenmeden once yap anlaşmanı. kışın haftada en fazla 3 kere diye

ellerine sağlık ayda çok güzel bir tablo olmuş yine harikasın

Kendi adıma verdiğim kilo için sevindim bir alıp bir vermekten moralim çok bozuk olsada toparlamay açlışıyorum

2 ve 3 olan ark. tebrik ediyorum

Adeta bir " Şampiyon belli ikinci kim" havası tebrikler sinokiiiii

ohhh muhabbet koyulaşmış bende sonuna yetişmişim

kızlar dün annem babam ve yeğenim geldi 1 hafta evde anne yemekleri olacak haftaya p.tesi durumum ne olur bilemiyorum

Rose 52,9 olmuş bende 52,3 geçtim seniiii gerçi sen bu hafta hemen toparlarsın hemen alınan kilolar fazla durmuyor

sinoki eski performansına geri dönmüş kilo verince eski neşesi yerine gelmiş

susuu bağırsaklarını terbiye edebilirse güzel kilolar verecek ama 800 gr da bence çok güzel bir sonuç kız o iş 141 kalorimiymiş

gamzenn ve 2kilocu tersine yarışmaya karar vermişler gibi

2kilocu tablo çok güzel olmuş dediğin gibi inş 51 li rakamları da görebilirim

teşekkürler cnm

ayy evet kilo verince acaipp mesuuuut oluyorum hele de birinci olunca kaymaklı kadayıfffff

kızım KirazHanim a çok fazla tüyo verme kendisi yaşayarak öğrensinn

3 kereye razıysan kimbilir şimdi hafta da kaç kere yapıyorsunuz Allah bilir , bi de siz bilirsiniz.

kızım harcadığın kalori miktarı kişinin performansına göre değişir ben daha fazla harcadığıma eminim

2. ve 3. kim olmuş nasılda hiç umrunda değil görüyormusunuz arkadaşlar. isimlerinizi bile yazmamış. kendi 1. oldu yaaaa hanfendiii.

aynen bende farkettim canım.

bu hafta hiç şansın yok o zaman kızım anne geldiyse eve oooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…