- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
Ben buradayım.
Eline sağlık canım.geldiii
sinokimiz tekrar sahalara döndüüü
susu iyi bir atakla 2. olduu maşallah
34 bta yı da tebrik ederimmm 3. oldu ve 51 e çok çok az kaldııı maşallah
september gülümüz mesajında iyi yedim maşallah nazar değmesin demiş aldığı kilodan içino yüzden haftaya daha fazla almasını bekliyoruz. yada ne kadar güzel kilo almışsın diye bizler nazar edelim de bari haftaya erisin kız.
gamzencim gamzencim gamzencim benim tatlı rakibimm
oldu mu 2-1 canımcım.
noldu kaynananın tartısına iyiydi geçen hafta
ben demiştim sizlere haksızlık var diye.gördüğünüz gibi kendisi bu hafta dediğim gibi artıda görünüyor. çünkü geçen hafta zaten o kiloda değildi.
öpüldün ve yenildin cicim YENİLDİN
kilo alarak seni yeneceğimi hiç düşünmüyordum
ben cuma günkü yarışmada 70.6 dım haftasonu 500 gr almışım. bi de pazartesi tartı günü diye neler neler yemekden vazgeçtim. onları da yeseymişim nolacaktım acaba
pazartesi olması bence çok çok iyi oldu. beni birazda olsa frenledi.
Tabrikleer. Onemli olan yarismak arkadaslar.. 50 li hanelerde olanlari eleyin yarismadan yaa o ne ole. Ayakkabi numarasi gibi kilo mu olur yeaa.
Kilo dedigin altmis olacak yetmis olacak :))))
Saka bi yanayana ben sindi gecen hafta bildirim yaptiktan sonra o gece tuvalete cikmistim ve 66.9dum. Hafta ici yine 67,5 falan gordum . dun gece yine tuvalete ciktm ama 66.8 yani aslunda normal bi bagirsak isleyisiyle cok rahat gorurdum 66yi . ama iste olmadi.nasipp
Barışma olayını nasıl sağladın, anlat bakayım?kızım geçen hafta 67.7 mişsin akşamına wc ye girip 66.9 olduysan maşallah neredeyse bi kilo s.mışşın diyebiliriz.
ben en son cuma sabah wc ye gittim. hafta sonu yediğim tüm besinler hala gramı gramına vücudumda muhafaza edilmekde.
bu hafta acayip kilo vermem lazım acayip hem de. görümcem geldi. kaynanam neler neler yollamış haşhaşlı lokumlar esk den.
kabak tatlısı
mantı
nasıl yemeden duracağım bilmiyorum.
ama yemeyeceğim. haftaya pazartesi ye kesin 69 lara inmek istiyorum.
bu arada kocamlan barıştık.neyseki geceleri de az da olsa bi kalori yakacağım artık
öptüm özür diledimBarışma olayını nasıl sağladın, anlat bakayım?
Çok yavanmış, inanmıyorum tabiy ki böyle olduğunaöptüm özür diledim
kızım geçen hafta 67.7 mişsin akşamına wc ye girip 66.9 olduysan maşallah neredeyse bi kilo s.mışşın diyebiliriz.
ben en son cuma sabah wc ye gittim. hafta sonu yediğim tüm besinler hala gramı gramına vücudumda muhafaza edilmekde.
bu hafta acayip kilo vermem lazım acayip hem de. görümcem geldi. kaynanam neler neler yollamış haşhaşlı lokumlar esk den.
kabak tatlısı
mantı
bu arada kocamlan barıştık.neyseki geceleri de az da olsa bi kalori yakacağım artık
kızım geçen hafta 67.7 mişsin akşamına wc ye girip 66.9 olduysan maşallah neredeyse bi kilo s.mışşın diyebiliriz.
kabak tatlısı
mantı
ellerine sağlık ayda çok güzel bir tablo olmuş yine harikasın
Kendi adıma verdiğim kilo için sevindim bir alıp bir vermekten moralim çok bozuk olsada toparlamay açlışıyorum
2 ve 3 olan ark. tebrik ediyorum
Eline sağlık canım.
Sondan birinciyim.
34bta26 kız senin saçını başını yolarım, ne yedin ne içtin çabuk söyle?
Adeta bir " Şampiyon belli ikinci kim" havasıtebrikler sinokiiiii
ohhh muhabbet koyulaşmış bende sonuna yetişmişim
kızlar dün annem babam ve yeğenim geldi 1 hafta evde anne yemekleri olacak haftaya p.tesi durumum ne olur bilemiyorum
Rose 52,9 olmuş bende 52,3geçtim seniiii gerçi sen bu hafta hemen toparlarsın hemen alınan kilolar fazla durmuyor
sinoki eski performansına geri dönmüş kilo verince eski neşesi yerine gelmiş
susuu bağırsaklarını terbiye edebilirse güzel kilolar verecek ama 800 gr da bence çok güzel bir sonuç kız o iş 141 kalorimiymiş
gamzenn ve 2kilocu tersine yarışmaya karar vermişler gibi
2kilocu tablo çok güzel olmuş dediğin gibi inş 51 li rakamları da görebilirim
ya bu arada evlenmeden once ondan cok umıtlıydım ben , kaolri yakma acısından ama alt tarafı 141 kalorı oldugunu ogrenınce hayallerim suya dustu. onu yapıcaama bi kaç egzersiz yaparım, soguk havada banyo yapıp da kendimi hasta etmem. benm gbi cok usuyen biri içib Kışın o iş hiç çekilmiyomuş bunu anladm. KirazHanim aklında bulunsun. bunu da sakla bilgi hazinende . evlenmeden once yap anlaşmanı. kışın haftada en fazla 3 kere diye
ellerine sağlık ayda çok güzel bir tablo olmuş yine harikasın
Kendi adıma verdiğim kilo için sevindim bir alıp bir vermekten moralim çok bozuk olsada toparlamay açlışıyorum
2 ve 3 olan ark. tebrik ediyorum
aynen bende farkettim canım.Adeta bir " Şampiyon belli ikinci kim" havasıtebrikler sinokiiiii
ohhh muhabbet koyulaşmış bende sonuna yetişmişim
kızlar dün annem babam ve yeğenim geldi 1 hafta evde anne yemekleri olacak haftaya p.tesi durumum ne olur bilemiyorum
Rose 52,9 olmuş bende 52,3geçtim seniiii gerçi sen bu hafta hemen toparlarsın hemen alınan kilolar fazla durmuyor
sinoki eski performansına geri dönmüş kilo verince eski neşesi yerine gelmiş
susuu bağırsaklarını terbiye edebilirse güzel kilolar verecek ama 800 gr da bence çok güzel bir sonuç kız o iş 141 kalorimiymiş
gamzenn ve 2kilocu tersine yarışmaya karar vermişler gibi
2kilocu tablo çok güzel olmuş dediğin gibi inş 51 li rakamları da görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?