Kalori Arkadaşım

yürüyüş yapıyorm vakit buldukca, yorgun olmazsam evde egzersiz yapıyorum. yatmadan once karnıma masaj yapıyorum falan. Ulan insafsız bi gurulda bari

O zaman tıpış tıpış doktora gidiyorsun canım.
Endokrinoloji bölümünden randevu al, git derdini anlat doktora.
Başka çaren kalmamış.

benim dün yazdığım tarifi denedin mii?? sirkeli limonlu ballı sıcak su

Aa yok denemedim unuttum ya :/ Yarın sabah denerim onu da . Şimdi acı cehre denıcem gerci bu gece. :S

kaç gün oldu toplamda wc ye gitmediğin.

kayısı bende de işe yaramıyordu da o dediğim markanın ki işe yaradı bende. eşim bilmemiş gitmiş turuncu kayısı almış gelmiş. şimdi onları tüketiyorum mesela o işe yaramıyor. bitsinler gidip diğerinden alacağım yine.

en son cumartesı ılacla cıktım ıste :S

benim dün yazdığım tarifi denedin mii?? sirkeli limonlu ballı sıcak su

vay maşallah vaayyy ne yemişsin anam öyle... bi beni yemediğin kalmış yavyuummm
şöyle basenlerimden ıssırabilirsin çok tatlıyımdır ben. yedikçe yiyeceğin gelir inan ki

benim tadıma bi bak , bi daha tulumbanın yüzüne bakmazsın

ztaen boyleydım uzun zamandır yardım almadan cıktıgımı pek bilmiyorum yani. ama diyete basladıgımdan beri daha agır oldu tabi.

ztaen boyleydım uzun zamandır yardım almadan cıktıgımı pek bilmiyorum yani. ama diyete basladıgımdan beri daha agır oldu tabi.
canım akşamları yemiyorum demişsin aslında akşamlarıda yesen muhakkak çıkarsın. Ne kadar çok yersen o kadar çok çıkarsın sonuçta bu yediklerimiz biz patlayıncaya kadar içerde duramaz bir yerden girip bir yerden çıkması lazım

cıkması lzım ama cıkmıyo sonra da kılo olarak yerlesiyo istee aksamları esım evdeyken yiyorum yine ya. ama vardıyalı ya sımdı cogu zaman olmuyo yemek vaktinde evde. o yuzden ben de salata yogurt kahvaltı gibi geçiştiriyorum .

ama evet bi ara yetti be deyip hapur hupur herşeyi yiyodum çok guzel çalışıyodu bagırsaklarım .

böyle önerimi olur yaaa kızım diyet topiği bu diyet.

Sinokiye katılıyorum, ne kadar çok yersen o kadar çok tuvalete çıkıyorsun.
Ben mesela ekmek yemezsem yeteri kadar hiç hiç hiç çıkamıyorum.
Bi aralar salata falan yiyordum öğlenleri, o zamanlar tam bir kabustu benim için.
Ama bu gün kurusu işe yaradı sanki

Şu an tam da salata yerken yani.... Sölencek sey mı bu :/ Ama bayagı buyuk bı salata yanında yogurt ve kepek ekmedi yiyorum biraz şaapar belki :s

aahahahahahahaa ifadeyle uyarı harika olmuşş
hakketen haaa hatta kafasına vurmadan diyet topiği bu diyet der gibi yapıyor ağzınıda.

beni dinleyen bi sen oldun. aynı markayı mı aldın sende.

kız geçiştirme adam akıllı mideni doyur ki baskı yapsın içerdekilere

böyle önerimi olur yaaa kızım diyet topiği bu diyet.
sen wc de kaç saniye durduğunuzu milletin taze taze yaptığını anlatırken diyet topiği değildide şimdimi diyet topiği oldu al sana
aahahahahahahaa ifadeyle uyarı harika olmuşş

Aynen bende kendimde denedim ne kadar az kalorili dandik şey yersem o kadar uzun oluyor wc ye çıkma sürem ne zamanki güzel beslenip yiyorum nazar değmesin hergün çıkıyom

hakketen haaa hatta kafasına vurmadan diyet topiği bu diyet der gibi yapıyor ağzınıda.

Aynı markayı aldım. Sabah kuru kuru bi tane yedim, önden bi bardak su arkasından bi bardak su içtim, saat 11 gibi tuvalete çıktım. Ne kadar ilgisi var bilemiyorum ama... Dün sabahta yemiştim, dün de çıktım tuvalete.

Şu an tam da salata yerken yani.... Sölencek sey mı bu :/ Ama bayagı buyuk bı salata yanında yogurt ve kepek ekmedi yiyorum biraz şaapar belki :s

öğğlende demi salata yiyon

bende alacaktımda para durumum sıkışık bir sonraki aya erteledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…