O zaman tıpış tıpış doktora gidiyorsun canım.Kayısı yedim, at gibi yulaf yedim, ekmek zaten yemiyorum bi tek sabahlari yiceksem kepek ya da cavdar yiyuorm, su zaten hayatımda toplam ıctıgım suyu şu 2 ayda ıctım. kuru erik , kuru ıncır, sabah ac karnına zeytınyagı. yok tık yok
Kayısı yedim, at gibi yulaf yedim, ekmek zaten yemiyorum bi tek sabahlari yiceksem kepek ya da cavdar yiyuorm, su zaten hayatımda toplam ıctıgım suyu şu 2 ayda ıctım. kuru erik , kuru ıncır, sabah ac karnına zeytınyagı. yok tık yok
Aa yok denemedim unuttum ya :/ Yarın sabah denerim onu da . Şimdi acı cehre denıcem gerci bu gece. :Sbenim dün yazdığım tarifi denedin mii?? sirkeli limonlu ballı sıcak su
Aa yok denemedim unuttum ya :/ Yarın sabah denerim onu da . Şimdi acı cehre denıcem gerci bu gece. :S
kaç gün oldu toplamda wc ye gitmediğin.
kayısı bende de işe yaramıyordu da o dediğim markanın ki işe yaradı bende. eşim bilmemiş gitmiş turuncu kayısı almış gelmiş. şimdi onları tüketiyorum mesela o işe yaramıyor. bitsinler gidip diğerinden alacağım yine.
benim dün yazdığım tarifi denedin mii?? sirkeli limonlu ballı sıcak su
en son cumartesı ılacla cıktım ıste :S
Sinokicimmm Al canım helalinden 1 yarım kiloafiyetle götürrr :)))))))))
Bence dolunaya değil boğazımızabağlı birileri su böreği falan götürmüş
bi ay büyüyor bi regl oluyoruz biz ne zaman zayıflayacağızzzz
canım akşamları yemiyorum demişsin aslında akşamlarıda yesen muhakkak çıkarsın. Ne kadar çok yersen o kadar çok çıkarsın sonuçta bu yediklerimiz biz patlayıncaya kadar içerde duramaz bir yerden girip bir yerden çıkması lazımztaen boyleydım uzun zamandır yardım almadan cıktıgımı pek bilmiyorum yani. ama diyete basladıgımdan beri daha agır oldu tabi.
canım akşamları yemiyorum demişsin aslında akşamlarıda yesen muhakkak çıkarsın. Ne kadar çok yersen o kadar çok çıkarsın sonuçta bu yediklerimiz biz patlayıncaya kadar içerde duramaz bir yerden girip bir yerden çıkması lazım
canım akşamları yemiyorum demişsin aslında akşamlarıda yesen muhakkak çıkarsın. Ne kadar çok yersen o kadar çok çıkarsın sonuçta bu yediklerimiz biz patlayıncaya kadar içerde duramaz bir yerden girip bir yerden çıkması lazım
böyle önerimi olur yaaa kızım diyet topiği bu diyet.
Sinokiye katılıyorum, ne kadar çok yersen o kadar çok tuvalete çıkıyorsun.
Ben mesela ekmek yemezsem yeteri kadar hiç hiç hiç çıkamıyorum.
Bi aralar salata falan yiyordum öğlenleri, o zamanlar tam bir kabustu benim için.
Ama bu gün kurusu işe yaradı sanki
hakketen haaa hatta kafasına vurmadan diyet topiği bu diyet der gibi yapıyor ağzınıda.aahahahahahahaa ifadeyle uyarı harika olmuşş
Bi aralar salata falan yiyordum öğlenleri, o zamanlar tam bir kabustu benim için.
cıkması lzım ama cıkmıyo sonra da kılo olarak yerlesiyo isteeaksamları esım evdeyken yiyorum yine ya. ama vardıyalı ya sımdı cogu zaman olmuyo yemek vaktinde evde. o yuzden ben de salata yogurt kahvaltı gibi geçiştiriyorum .
ama evet bi ara yetti be deyip hapur hupur herşeyi yiyodum çok guzel çalışıyodu bagırsaklarım .
böyle önerimi olur yaaa kızım diyet topiği bu diyet.
aahahahahahahaa ifadeyle uyarı harika olmuşş
Aynı markayı aldım. Sabah kuru kuru bi tane yedim, önden bi bardak su arkasından bi bardak su içtim, saat 11 gibi tuvalete çıktım. Ne kadar ilgisi var bilemiyorum ama... Dün sabahta yemiştim, dün de çıktım tuvalete.hakketen haaa hatta kafasına vurmadan diyet topiği bu diyet der gibi yapıyor ağzınıda.
beni dinleyen bi sen oldun. aynı markayı mı aldın sende.
Şu an tam da salata yerken yani.... Sölencek sey mı bu :/ Ama bayagı buyuk bı salata yanında yogurt ve kepek ekmedi yiyorum biraz şaapar belki :s
hakketen haaa hatta kafasına vurmadan diyet topiği bu diyet der gibi yapıyor ağzınıda.
beni dinleyen bi sen oldun. aynı markayı mı aldın sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?