zaten bildiğimiz şeyleri anlatacaklar canım
dün 1000 cal aldım ama tam yarım kilo artıda çıktım bi günde anlamış değilim. sabah wc ye çıktım bi de ona rağmen düne göre yarım kilo artıdayım.
Kızlar günaydın.
Kilo alıyor olmanızda acaba ayın büyümesinin etkisi var mıdır?
ayyy kıymalı börek mi dedi birsiNe bu havalar, sen almıyorsun anlaşılan.kızz seni rüyamda kıymalı börek yerken gördümm yaaa halbuki ne alaka diyette insanın kıymalı borek yemesi dimi
ayın büyümesi ne demek ki
ayyy kıymalı börek mi dedi birsi
çoooooooook severim
Seni serseri seniNe bu havalar, sen almıyorsun anlaşılan.kızz seni rüyamda kıymalı börek yerken gördümm yaaa halbuki ne alaka diyette insanın kıymalı borek yemesi dimi
ayın büyümesi ne demek ki
Seni serseri seni
Ben tartılmıyorum tartı gününe kadar ayrıca ben regl olacağım bu aralar.
Ay dolunay olmaya başladığında biz daha rahat şişiyoruz, ay dolunaydan küçülmeye başlayınca biz de daha rahat kilo veriyoruz. Bununla ilgili bilgi var internette.
Ayın buyumesı ne demekkk
Ay dolunay olmaya başladığında biz daha rahat şişiyoruz, ay dolunaydan küçülmeye başlayınca biz de daha rahat kilo veriyoruz. Bununla ilgili bilgi var internette.
aynenay evet okudumm. ilginç bişey . zayıflama topiği değil kilo alma topiği olduk yaaa
Bence dolunaya değil boğazımızabağlı birileri su böreği falan götürmüş
aynen
susu bu arada grafiker miydin sen
nerden aldınız kızlar o kayısı bende alacagım
Markette satılıyor, peyman gün kurusu.nerden aldınız kızlar o kayısı bende alacagım
Neler yaptın bi anlat bakayım?Benim neler yaptıgımı bılsenızz... Hiçbisey ıse yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?