ayy evettama benm belim 72 / 73 gidip geliyo
kızlar aşağıda ölçülerim var ve bana hiç uzak değilsiniz bence ikinizde 38 bedene çok yakınsınız 1-2 cm incelmeyle benle aynı oluyorsunuz yok 4,5 katı yok 5 katı büyük söylemlerinin abartı olduğu rakamlarla ortada
13.03.2014 tarihinde ölçtüğüm vücut ölçülerim
bel ----- 74
göbek--- 80
kalça ----100
bacak---- 62
19.01.2015 tarihli ölçülerim
bel---- 64,5
göbek--74
kalça ---97
bacak--57,5
toto-- -98
kuzucum kim seni popondan tanıyacak yapma gözünü seveyim kafan bile çıkmayacak fotoda
kalça : poponun biraz daha aşağısı hani hanlardaki çıkıntılar var ya işte orası
toto : poponun en tombul yerinden alınan ölçü yeri
bende diyete başladıktan 20 gün sonra falan ölçmüştüm yani yaklaşık 1 kg zayıfladıktan sonra
Niye kimse bişey yazmıyo, Kendimi sinoki gibi hissetimm
Kol kökü ne bacak kökü ne .S ne değişik terimler duydum bugun yaakızlar benim koll köklerim 30
bacak köklerim 60 varın gerisini siz düşünün
Bunlar benim terimlerim ondan duymamışsındır bunları ben buldum ben buldumKol kökü ne bacak kökü ne .S ne değişik terimler duydum bugun yaa
belin benden zayıf senin
beni çok şaşırttı yaa bunu görünce kendimce motive oldum demekki kendime tombalak geliyorum ama gayet fitim
bende sqarkma çok var hele onlarda bi gitse bir içim su olurum vallahi
ayy çok sevindim maşallah maşallah
bilmemki beynimde öyle bir his var yav hem tanısa ne olur demek istiyorum ama diyemeyeceğim
Ben sinoki koca totosunu nette paylaşmış detirtmem
fit olaydım düşünebilirdim belki
oh canıma değsinn ohh ohhhhhh
ben de bunu bildiğim için ölçülerimi paylaştım yok 5 katı yok 4,5 katı falan abartıyorsunuz 2-3 cm daha verirseniz tam 38 beden olacaksınız motivasyonu düşecek biri varsa o da benim temmuzdan beri incelemiyorum totom kaldı öyle 1 yılda belimden 10 cm incelmişim totomdan 3 cm incelme olmuş
Bunlar benim terimlerim ondan duymamışsındır bunları ben buldum ben buldum
kol ve bacak köyü kol ve bacağın dip kısımları
ben de bunu bildiğim için ölçülerimi paylaştım yok 5 katı yok 4,5 katı falan abartıyorsunuz 2-3 cm daha verirseniz tam 38 beden olacaksınız motivasyonu düşecek biri varsa o da benim temmuzdan beri incelemiyorum totom kaldı öyle 1 yılda belimden 10 cm incelmişim totomdan 3 cm incelme olmuş
baharcım zamanında bi kurtlar vadısı ızleyıcısı olarak orda suleyman cakırın bi sözünü aktarmak ıstıyorum. " Azdan az çoktan çok gider "
kızlar bu sizdede çıkıyormu bu nedir ya midem kalkıyor görüünce
baharcım zamanında bi kurtlar vadısı ızleyıcısı olarak orda suleyman cakırın bi sözünü aktarmak ıstıyorum. " Azdan az çoktan çok gider "
ben hep en kalın yerlerınden olcuyorum ama :S ilginççç akşam gideyim de kendimi köklerimden ölçeyim
Senın yasın kactı bu arada ?
korumak çok büyük başarı benceazdan uzun zamandır hiç bir şey gitmiyor benimde motivasyonum düşüyor sadece olan durumu koruyabiliyorum
ben hep en kalın yerlerınden olcuyorum ama :S ilginççç akşam gideyim de kendimi köklerimden ölçeyim
Senın yasın kactı bu arada ?
Benim her seferinde öğüresim geliyor.kızlar bu sizdede çıkıyormu bu nedir ya midem kalkıyor görüünce
aynen ya birde habire çıkıyor demek sende de çıkıyor bunları engelleyemiyormuyuzBenim her seferinde öğüresim geliyor.
İğrenç bir şey..
Benim her seferinde öğüresim geliyor.
İğrenç bir şey..
ben buralardayımya sen de dahil yine herkes sus pusKuzumm senın nıe sesın cıkmıyo buguunn
Ya benim anlamsız yere bi tepem atık iki gündür.Kuzumm senın nıe sesın cıkmıyo buguunn
Ya benim anlamsız yere bi tepem atık iki gündür.
Adama sardım bide yetmezmiş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?