Kalori Arkadaşım

Biz her akşam pastaları tatlıları yemekleri götürdükten sonra bir uykuya düşüyoruz sabah kalkıyoruz ben tartılıyorum pofidikime çemkiriyorum her sabah diyete başlıyoruz her akşam eve gelip diyeti bırakıyoruz
yanlız en komiği sabahları ikimizde ılık su içiyoruz pofidikimide suya alıştırdımmidesi bulanıyormuş ama duymuyorum

tüm bunları tahmin ettiğim için pofidiğe ne çektin be pofidik diyecektim o Rose un msjıymış diyemedim ama şimdi diyebilirim

ne çektin be pofidik sabah gözünü açtığın gibi kilo almış diye çemkiren bir hatun çemkirdiği yetmezmiş gibi üstüne birde ılık su işkencesi yapıyor pofidikçağız sabahları kendini iş yerine zor atıyordur

eşin kilolu mu ki pofidik diyosunuz? senin cocuk falan mı var da kiloluydun onceden ? kaç yıllık evlisin ? bu ücünü istiyorum ?

eşin kilolu mu ki pofidik diyosunuz? senin cocuk falan mı var da kiloluydun onceden ? kaç yıllık evlisin ? bu ücünü istiyorum ?

kızzz yeni evliler sayılır sinoki hep kiloluymuş şu anki kilosu onun ortaokuldaki kilosuymuş hedefi 1. sınıftaki kilosuna dönüp ince ve çıtır anne olmak

pofidiğin kilosunu henüz bilmiyoruz ama o da pek masum sayılmazmış sinoki eşine pofidik diyordu adamın adı pofidik kaldı

sinoki kızz sana böyle takılıyorum kızmıyorsun dimi senin + ın - sin belli olmuyor

aynen aynen düşünün artık kahvaltı yapmıyor benimle iştahım yok diyor

çocuk yok
kiloluydum yeni zayıfladımmm
2 yıl dolmadı dolacak

kız sen beni baya tanımışssın nerdeyse gbt mi çıkaracaksın
kızmıyorum ne kızması hoşuma gidiyor
hele şuna bayıldım
sinoki hep kiloluymuş şu anki kilosu onun ortaokuldaki kilosuymuş hedefi 1. sınıftaki kilosuna dönüp ince ve çıtır anne olmak

kızlar siz sadece Regl döneminde atarlanıyorsunuz. Benim her günüm atarlı varın pofidikimi siz düşünün

kızlar siz sadece Regl döneminde atarlanıyorsunuz. Benim her günüm atarlı varın pofidikimi siz düşünün

walla ben regl dönemimde atarlanıyorum bir de beni kızdıracak bir şey yaptığında

arada da saçma bir neden bulup şakacıktan atarlanıyorum komik oluyor ikimizde çok gülüyoruz

walla ben regl dönemimde atarlanıyorum bir de beni kızdıracak bir şey yaptığında

arada da saçma bir neden bulup şakacıktan atarlanıyorum komik oluyor ikimizde çok gülüyoruz

Bizimde kendimize özel böyle komik komik şeylerimiz var hele birisi ikimizide çok güldürüyor ama sülememmmm özel

kızlarrr bir şey soracağım aranızda jillian yapan oldu mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…