önce mesajı okudum sinoki yazmış sanıp cevap yazacaktım Rose un yazdığını gördüm
sinoki ye ne mi diyecektimne çektin be pofidik şu sinoki den tartıya çıkıp çıkıp sana sarıyor diyecektim
Biz her akşam pastaları tatlıları yemekleri götürdükten sonra bir uykuya düşüyoruz sabah kalkıyoruz ben tartılıyorum pofidikime çemkiriyorum her sabah diyete başlıyoruz her akşam eve gelip diyeti bırakıyoruz
yanlız en komiği sabahları ikimizde ılık su içiyoruz pofidikimide suya alıştırdımmidesi bulanıyormuş ama duymuyorum
Ya benim anlamsız yere bi tepem atık iki gündür.
Adama sardım bide yetmezmiş gibi.
Ya benim anlamsız yere bi tepem atık iki gündür.
Adama sardım bide yetmezmiş gibi.
Biz her akşam pastaları tatlıları yemekleri götürdükten sonra bir uykuya düşüyoruz sabah kalkıyoruz ben tartılıyorum pofidikime çemkiriyorum her sabah diyete başlıyoruz her akşam eve gelip diyeti bırakıyoruz
yanlız en komiği sabahları ikimizde ılık su içiyoruz pofidikimide suya alıştırdımmidesi bulanıyormuş ama duymuyorum
Yazık çocuğun hiç derdi yokmuş gibi bide ben sardırıyorum.aa hayrolaa ?
Yazık çocuğun hiç derdi yokmuş gibi bide ben sardırıyorum.
Regl dönemimdeyken saçmalıyorum iyice, havadan nem kapıyorum.
heee o donemde ben de oyle oluyorum ya, boşveeeer. çeksin işte nazını işi ne sevmeseymiş
eşin kilolu mu ki pofidik diyosunuz? senin cocuk falan mı var da kiloluydun onceden ? kaç yıllık evlisin ? bu ücünü istiyorum ?
tüm bunları tahmin ettiğim için pofidiğe ne çektin be pofidik diyecektim o Rose un msjıymış diyemedim ama şimdi diyebilirim
ne çektin be pofidik sabah gözünü açtığın gibi kilo almış diye çemkiren bir hatun çemkirdiği yetmezmiş gibi üstüne birde ılık su işkencesi yapıyor pofidikçağız sabahları kendini iş yerine zor atıyordur
çocuk yokeşin kilolu mu ki pofidik diyosunuz? senin cocuk falan mı var da kiloluydun onceden ? kaç yıllık evlisin ? bu ücünü istiyorum ?
kızzz yeni evliler sayılır sinoki hep kiloluymuş şu anki kilosu onun ortaokuldaki kilosuymuş hedefi 1. sınıftaki kilosuna dönüp ince ve çıtır anne olmak
pofidiğin kilosunu henüz bilmiyoruz ama o da pek masum sayılmazmışsinoki eşine pofidik diyordu adamın adı pofidik kaldı
sinoki kızz sana böyle takılıyorum kızmıyorsun dimi senin + ın - sin belli olmuyor
kızlar siz sadece Regl döneminde atarlanıyorsunuz. Benim her günüm atarlı varın pofidikimi siz düşünün
walla ben regl dönemimde atarlanıyorum bir de beni kızdıracak bir şey yaptığında
arada da saçma bir neden bulup şakacıktan atarlanıyorum komik oluyor ikimizde çok gülüyoruz
Ben adama atarlanıyorum atarlanıyorum, ondan sonra bi arıyorum sesimi duyunca hemen yumuşuyorGünaydııınnnn.. Hayırlı huzurlu cumalarr...
KirazHanim barıstın mı kız muyendısınle mutlusun masallah
Ben adama atarlanıyorum atarlanıyorum, ondan sonra bi arıyorum sesimi duyunca hemen yumuşuyor
Ne yapalım çekecez senin zamanlarını böyle diyor
Onu öğrendi artık ablasıperdelerimi kaldırdıgımda kedi gibi bir insanım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?