Kalori Arkadaşım

etkisi nasıldı canım ??? ne kadar süre yaptın ???? nerelerinde değişiklik oldu???
Bence kilo vermeme yardımcı olmuştu ve inceltmişti beni, 30 day shred programını yapmıştım ben.
Bölgesel inceltmiyor bu, genel olarak inceltiyor.
Senin sıkıntın alt kısımla olduğu için oraya yönelik program bulmak lazım sana.

kollarımın da incelmeye ihtiyacı var walla denemeyi düşünüyorum ama her gün yapabilir miyim onu bilmiyorum ???

kollarımın da incelmeye ihtiyacı var walla denemeyi düşünüyorum ama her gün yapabilir miyim onu bilmiyorum ???
Her gün yapman gerekiyor da benim tavsiye edebileceğim başka bir şey var aslında.
Callanetics diye bi program var, incelesene.
Yine kısa bir süre denemiştim bunu, 1 haftada bile etkisini görmüştüm.

Her gün yapman gerekiyor da benim tavsiye edebileceğim başka bir şey var aslında.

hangi bölgende fark yarattı ?? kaç dk sürüyor ??

kızlarrr bir şey soracağım aranızda jillian yapan oldu mu???

ben yaptmmm 15 gunde farketmıstı canm. ama ck yoruyor. yanı ıse basladıgımdan berı yapamıyorm. ama sanırm yıne bana jıllıan yolları gozuktu:) Leslie denedm cok uzun suruyo

ben dün yaptım çok zorladı beni 50 dk dı. bazı hareketlerin hafifini yaptım.

jillian a gelirsek onu bi kere yapayım dedim. aman Allah ım başım döndü.

kadın bi yer hareketi yapıyor sonra hoop kalk ayaağa ayyakda bişeyler yap sonra geri yat yerde bişeyler yap sonra geri ayağa kalk. delimidir nedir ayol yat kalk yat kalk. ayaktakileri bitir sonra yer hareketlerine geç anacım ne bu böyle... başım götürmedi benim.

kız ben bi videosunu buldum callanetics in dün onu yaptım 3 tane kadın eski alamanca mı fransızcamı nedir bişey konuşuyor..

başka videosunu bulamadım sen nerden buldun da yapıyordun varsa yollasana bana videosunu. onun da beginneri varmış 10 saatte 10 yaş gençleşmesi varmış falan ama bulamadım ben onları

bana gönderir misinnn mailimi yazıyormm şimdii

Jillian ilk zamanlar çok yoruyor insanı, kendini şaşırıyor insan.
Benim yapmama sebebim budur, üşeniyorum onu yapmaya.
ya dıdooss ben onu okudum gecen gun ama vıdeolarını falan bulamadm:S var mı sende?

Kızlar bende videosu vardı, indirmiştim bilgisayara ama bilgisayarım çalınınca gitti videolar.
Callanetics in farklı farklı videoları var.
Benim yaptığım baya zordu, ilk günden sonra bi kaç gün ağrımıştı her yerim. Fakat gerçekten vücudun çalıştığını hissettiriyor.
Bir de diyorlar ki popoda düzleşme yapıyormuş, bence squat ile desteklenirse düzleşme falan yapmayabilir.

bana gönderir misinnn mailimi yazıyormm şimdii

youtube da 58 dk lik bi videosu var canım onu yaptım. youtube dan açtım bende. diğer septemberin söylediği linklerdeki videolar hep kaldırılmış silinmiş. youtube da en uzun bunu buldum. ama kaçıncı seviye başlangıç mı son seviye mi bilmiyorum. açtım bi kere yapayım dedim her hareketi 100 kere yapıyor 100 de diğer ayağı falan canı çıkıyor adamın.

Benimki de 58 dklıktı sanırım.
Bi link koysana bakayım.

iş yerinde açılmıyor youtube sen gir youtube callanetics yazınca direk 58 dk olan çıkıyor başka 58 dk yok zaten

senin yolladığın forum linkinde birisi herkese demiş isterseniz mail atayım diye bende özel mesaj attım bakalım gönderecek mi şimdi yolladım. gelirse sizde istersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…