dün akşam bulaştım da tam bulaşamadım zaten. ay bacaklarımı bi sitreçing ettim ki sormayın kadın bacağıyla birleşiyor ben yarım metre uzaktan bacağıma bakabiliyorum falan çok komikdi.
öyle bi yazmışsın ki sanki yazın hiç terlenmezmiş de sen terlemişin gibi.yazın sıcağında zaten oturduğun yerde terlersin. kışın soğuğunda desen anlayacam da . yazın sıcağında akan tere inanabilirim canım. ama kışın soğuğunda akan tere biraz daha zor inanabilirim
hakketen öyle olmuş sen yazınca farkettim. de bence sizlere söylemediğim daha iyi olmuş.o dediklerini yapmaya başladığımdan beri düzenli olarak kilo alıyorum çünkü
neymiş neymiş söle söle merak ediverdimyazın sıcağında spor yapınca bile terleyen arkadaşım . hiç inanamıyorum inanki
çocuğun olunca bin parçaya bölünürsün zaten merak etmebenm için zaman hersey demek. Kaç parçaya bolunsem bilemiyorum vlla . o yuzden yorsun ama zamanımdan çalmasın sanırım yaradaılışım jilliana daha uygun
ay ben yazacaktım aynısını da yazmiim sinokiyi sapık konuşmaya teşvik etmeyeyim dediydimSen pofidikine bin, en rahat onun selesi
Sen pofidikine bin, en rahat onun selesi
diyetarkadaşıma yazdım ordan mı yada cuma yarışmasına yazdım ordan biliyondur mesaj takibinden vay seni gidi seni vayyyykaç kilo verdigini ve o verdiğin kiloyla beni gecemiceeeeeeeni biliyorum
diyetarkadaşıma yazdım ordan mı yada cuma yarışmasına yazdım ordan biliyondur mesaj takibinden vay seni gidi seni vayyyy
Aldım kız ben onun hedayesiniKirazHanim Sen şimdi hediye almaktan vaz mı gectın muyendısıne . Kız ne dicem kendini kargoylan yollasana pakette şöyle kurdeleli falan
Aldım kız ben onun hedayesini
Ve daha neler neler alıyorum da kimsenin haberi yok
Ben yazdım sanıyordum ya, çanta aldım canım. İstanbula gidip gelirken kullansın diyevaaayy niye haber vermiyosun kızım ıcımız kucucuk kaldı napççak bu kız dıye dusunmekten.belki de sırf o yuzden kilo verdim yani
daha neler aldın anlat bakiiim
herkeşe söylenmeyecek gizli şeyler almış anlasana kuzucuk kırmızı suratı görmedin mi yazının sonunda utanmış hanfendi. acaba ne aldı. alsa alsa kırmızı boxer almıştır. yılbaşı sevgililer günü karışık hediyesivaaayy niye haber vermiyosun kızım ıcımız kucucuk kaldı napççak bu kız dıye dusunmekten.belki de sırf o yuzden kilo verdim yani
daha neler aldın anlat bakiiim
diyetarkadaşıma yazdım ordan mı yada cuma yarışmasına yazdım ordan biliyondur mesaj takibinden vay seni gidi seni vayyyy
diyetarkadaşım cok sıkıcı yaa. Çok ağır. ve gr secenegi yok .34bta26 gibi çeyreklerle falan uğraşamam ben Fat secret daha guzel ve hızlı. porsiyon secenegi var gram secenegi var Vs.
cuma yarısmasında gordum
Yemin ederim sesli güldüm yayaa ilk diyet arkadaşıma başlamıştım sonra alışınca değiştirmek istememdim ben yine çeyreklerle uğraşıyorum @sinoki yeni kayıtlar yapmış ilk gördüğümde çok şaşırmıştım
''1 çay kaşığı çokokrem ( bunu yeme yeme bunu ) ---- .... kalori '' yaa açtığı kayıdın yanına bunu yeme diye parantez açmış
Ona hiç don almadım henüzherkeşe söylenmeyecek gizli şeyler almış anlasana kuzucuk kırmızı suratı görmedin mi yazının sonunda utanmış hanfendi. acaba ne aldı. alsa alsa kırmızı boxer almıştır. yılbaşı sevgililer günü karışık hediyesi
Yemin ederim sesli güldüm ya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nilin-tarifleri.600426/page-210#post-39226379
Kızlar şöyle bi topik var.
buldum işte ilk gördüğümde ben şoktabi bilmiyorum da kişisel kayıtlar yapılabildiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?