Kalori Arkadaşım

bende mende istiyorum linki bende 18 yaşımdaki lolita halime dönüvereyim

acıkcası bana cok sıkıcı geldi o yaa.. :S ben öyle eski zaman şeylerini sevmediğimden olabiir. Çok buhranlı kasvetli goruntuler açmadı beni Tarz diyyıılll

yaa birde çok ağır kanlı ilerliyor 2-3 defa yapıp hareketleri ezberlersek sonra izlemeden yaparız o zaman tv karşısında o kadar sıkıcı olmayabilir

ilk gün tam set yapmayalım ertesi gün çok kötü oluyor

Kızlar ben çalışırken sol dirseğim kollarım çok ağrıyor, ya yanlış oturmaktan oluyor ya da neden bilemiyorum.
Nasıl önüne geçeceğim bunun bilmiyorum. Çok mutsuzum

Kızlar ben çalışırken sol dirseğim kollarım çok ağrıyor, ya yanlış oturmaktan oluyor ya da neden bilemiyorum.
Nasıl önüne geçeceğim bunun bilmiyorum. Çok mutsuzum

yanlış oturmaktan oluyordur bir tarafına daha çok ağırlık veriyorsundur koltuğunun ergonomisi kötüdür klavyen sana uygun değildir bir çok sebebi olabilir benimde boynum çok ağrıyor bazen uzun süre oturduğumda ağrıdan omuzlarımda yanma oluyor

Mesela ben çalışırken ctrl+c ve ctrl+v çok kullanırım, sık sık tekrarlarım bu işlemi, bunu yaparken dirseğime masadan dolayı bi baskı uygulanıyor, ve ağrıyor dirsek.

Mesela ben çalışırken ctrl+c ve ctrl+v çok kullanırım, sık sık tekrarlarım bu işlemi, bunu yaparken dirseğime masadan dolayı bi baskı uygulanıyor, ve ağrıyor dirsek.

ne kadar kopyacı olduğun burdan da belli oluyor . okulda da mı çok kopya çektin kopyala yapıştır kopyala yapıştır

ne kadar kopyacı olduğun burdan da belli oluyor . okulda da mı çok kopya çektin kopyala yapıştır kopyala yapıştır
Kızım mesela şu an bankaları işliyorum, garanti bankasının ektresi önümde duruyor, her girişi yaptıktan sonra karşı ayaktan yani bankadan çıkışı yapmam gerekiyor, aynı fişin içinde her seferinde bankanın adını yazacağıma ben de kopyala yapıştır yapıyorum. İş kolaylaşsın derken kolumdan olacağım bu gidişle.

Benim aklıma takılan bir şey var, daha doğrusu takılan değil kurcalamıyor da aslında sorun ettiğim bir şey de değil
Ama niyeyse sizinle bi paylaşmak istedim.
Benim sevdiceğim benden çok uzun değil yani aramızda toplasanız 10 cm ya vardır ya yoktur, dolayısıyla ben çok çok çok hafif yüksek bi ayakkabı giysem bile aramızdaki boy farkı sıfırlanıyor.
Bakıyorum da bu gelinlik ayakkapları hep yüksek topuklu, dolayısıyla insanda şöyle bir algı oluşuyor "erkek kadından çok mu uzun olmalı?".. Mesela kadın gelinliğin altına babetimsi ya da çok hafif topuklu ayakkap giyinemez mi?
Erkek ve kadının aynı boylarda olması abes bişey mi?
Sizin eşlerinizle boy durumunuz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…