ben de dün callanetics yaptım 1 saat. arkadaş yollamış linkini. susu ya da yollamış o da istemiş anlaşılan
çok zor yaaa çok uzun sürüyor. 2 oldu benim bakalım . 10 saatte 10 yaş gençleşecekmişim. geriye 8 saatim kaldı. eğer 10 yaş gençleşeceksem üniversite yıllarıma dönerim üniversite 2. sınıfta çıtır mı çıtır kıtır mı kıtır bi kızkenki halime
acıkcası bana cok sıkıcı geldi o yaa.. :S ben öyle eski zaman şeylerini sevmediğimden olabiir. Çok buhranlı kasvetli goruntulerbende mende istiyorum linki bende 18 yaşımdaki lolita halime dönüvereyim
acıkcası bana cok sıkıcı geldi o yaa.. :S ben öyle eski zaman şeylerini sevmediğimden olabiir. Çok buhranlı kasvetli goruntuleraçmadı beni Tarz diyyıılll
Görev tamamdır canım, benim yaptığımda bu videoydu.yolladım bakın bakalım gelmiş mi
yolladım bakın bakalım gelmiş mi
Görev tamamdır canım, benim yaptığımda bu videoydu.
Kızlar gerçekten faydası oluyor bence.
Ben de yapacağım bu akşamdeneyeceğim hırs yaptım
Ben de yapacağım bu akşam
Ama buna 48 saatten fazla ara vermemek gerekiyor canım.
Konuları iyice oku.
56 dk sürüyor, bazı hareketler baya zorluyor.hmmm kaç dk sürüyormuş
Benim zaten dünkü karın çalışmasından sonra kaslarım ağrıyor.ilk gün tam set yapmayalım ertesi gün çok kötü oluyor
Bu kız iyice bedavacı oldu.10 yas gennclesmek mi . :)
Siz yapin genclesirseniz bende deneyeyim
Bunu soylemezsem olmazdi
Kızlar ben çalışırken sol dirseğim kollarım çok ağrıyor, ya yanlış oturmaktan oluyor ya da neden bilemiyorum.
Nasıl önüne geçeceğim bunun bilmiyorum. Çok mutsuzum
Mesela ben çalışırken ctrl+c ve ctrl+v çok kullanırım, sık sık tekrarlarım bu işlemi, bunu yaparken dirseğime masadan dolayı bi baskı uygulanıyor, ve ağrıyor dirsek.yanlış oturmaktan oluyordur bir tarafına daha çok ağırlık veriyorsundur koltuğunun ergonomisi kötüdür klavyen sana uygun değildir bir çok sebebi olabilir benimde boynum çok ağrıyor bazen uzun süre oturduğumda ağrıdan omuzlarımda yanma oluyor
Mesela ben çalışırken ctrl+c ve ctrl+v çok kullanırım, sık sık tekrarlarım bu işlemi, bunu yaparken dirseğime masadan dolayı bi baskı uygulanıyor, ve ağrıyor dirsek.
Kızım mesela şu an bankaları işliyorum, garanti bankasının ektresi önümde duruyor, her girişi yaptıktan sonra karşı ayaktan yani bankadan çıkışı yapmam gerekiyor, aynı fişin içinde her seferinde bankanın adını yazacağıma ben de kopyala yapıştır yapıyorum. İş kolaylaşsın derken kolumdan olacağım bu gidişle.ne kadar kopyacı olduğun burdan da belli oluyor .okulda da mı çok kopya çektin kopyala yapıştır kopyala yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?