Kalori Arkadaşım

bazı gelinlik ayakkabıları gerçekten abartılmış yani insanın '' insan giyecek bunları insan '' diyesi geliyor
gelinler genellikle o gece kuğu gibi görünebilmek için her türlü cefaya katlanıyorlar
ne kadar topuklu giyeceğin eşinle senin boy farkına bağlı gelinin damattan uzun olması hoş olmuyor zaten kabarık şatafatlı bir elbisenin (gelinliğin) içinde birde damattan uzun olunca damadın ebeveyini gibi duruyorlar
çok şık gelinlik babetleri görmüştüm beyaz üzeri taşlı, kurdelalı, desenli falan
ayakkabı seçimi damadın boyu , yapılacak saç modeli , gelinliğin modeli belirlendikten sonra yapılmalı

benim eşim 183 boyunda bende 159 o yüzden hç bir zaman ayakkabı alırken boylarımızı düşünerek almıyorum ki zaten günlük hayatta topuklu ayakkabı kullanmıyorum yazın dolgu topuk hariç

bu arada ben spor yapmaktan vazgeçtim kızlar. yanı sıkıla

benm esimle aramda 23 Cm var malesef essek kadar boyu ve ben geilnlik altına converse giymeyi cok istemistiiimmmm. susleyıp pusleyip şöyle incikli boncuklu dantelli falan harika şeyler var . hiç takma

Eski erkek arkadaşımın boyu benden 30 cm uzundu. Hiç bi zaman ayakkabı alırken düşünmedim.
Ama şimdi tam tersi, neredeyse aynı boydayız gibi duruyor. Bunu tabii ki dert etmiyorum, fakat insan bazen düşünmeden edemiyor. Mesela atıyorum ciddi bişeyler olsa nişanda düğünde saçımı yüksek topuz yaptıramam, topuklu ayakkabı giyemem.

sende yüksek topuz yaptırıp babet giyersin yada topuklu ayakkabı giyinip saçlarını ona göre şekillendirirsin ikisini aynı anda yapmazsın olur biter
bence çok boy farkının olmaması daha güzel ben öpeceğim zaman önce boynuna sarılıp aşağı çekip öyle öpebiliyorum

niye spor yapmaktan vazgeçtin ??? walla elimde olsa daha fazla zaman ayırıp yapacağım vücut direncim arttı geçen gün 76 kg olan eşimi kaldırdım hem de 10 sn falan tuttum adam ohaaa sana nolmuş böyle diye şaşırdı

Evetttt
Yolda yürümesi de rahat oluyor, adımlarımızı aynı anda atabiliyoruz, öpmesi çok rahat oluyor vs. vs.
Sevdim aslında bi bakıma bu kısa boy olayını.
Ben de minicik topuklu ayakkabı giyerim düğünümüzde, saçlarımı da topuz yaptırmam olur biter

günaydınlarr kızlaarrrr....

Kızlarrr ya
Hava soğuk olunca "üşütme, hasta olma, sıkı giyin" diyen birinin olması ne kadar güzel bir şeymiş.
vay gülüm kıyamam yaaa ben diyiveriyim arada sırf bunun için erkek arkadaş yapmana gerek yok
hava soğuk canım benim üşütme kalın giyin bereni tak kafana yoksa kafayı üşütürsün bak

merhaba canım hoş geldin aramıza. yeni bir soluk olursun inşallah bizler için. sen bizim, bizde senin motivasyonunu artırmak için uğraşacağız.
şimdi seni listeye ekleyeceğim eklemesine de sen de bize söz vereceksin 54 kiloya inene kadar bizden ayrılmaca yok. diyeti bırakmaca yok.

geliyorlar listeye ekliyorum 2. hafta unutuyorlar vargeçiyorlar. öyle olacaksa hiiiç eklemeyeyim canım seni de

söz mü zayıflayana kadar bizle devam edecekmisin

eğer tamamsa. listeye ekleyeyim seni de.

diyete başlangıç tarihin diyet başlangıç kilon lazım. sanırım yukarda yazdıkların geçen hafta başladın 60.2 ile öylemi canım.

bi de bize kendinden bahset kaç yaşındasın evlimisin çocuğun varmı. nerede yaşıyorsun falan filan. kilo alma serüvenini de anlat. nerden geliyor bu kiloların

bu arada bugün mutsuzum demişsin. anlatınca rahatlayacağını düşünüyorsan biz dinleriz canım

yeni gelen arkadaşa nasılda yalakamsı bi mesaj yazmışım ayol. hiiç benim yazacağım bi mesaja benzemiyor değil mi kızlar.

başlarda böyle şirin görüneyim ki baştan kaçıp gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…