neden korkuyosun anlamadm :Sselam kızlar. Ben çok yoğunum işler aldı başını gitti bir sonunu getiremedim çok bunaldım mutsuzum kilo aldım Regl olmayı bekliyorum bir taraftan korkuyorum allak bullak haldeyimmm
selam kızlar. Ben çok yoğunum işler aldı başını gitti bir sonunu getiremedim çok bunaldım mutsuzum kilo aldım Regl olmayı bekliyorum bir taraftan korkuyorum allak bullak haldeyimmm
kız bende aynı zamanlarda çocuk yapmayı planlamıştım ama erken yapmışım nisan sonuna doğru yaparsan bebeğin yeni seneye doğar benim ki 22 aralık da doğdu. 7-11 nisan arası hamile kalmıştım.Bu arada kızlar mart sonunda cocuk yapmaya karar verdik
neden korkuyosun anlamadm :S
ben sana ugurlu gelmedim sanırım yarışa başladık kılo alıyousnn :S
o zaman boşuna kilo vermeye uğraşma nasıl olsa 1 ay sonra bırakacaksın
kuzum sen ne iş yapıyorsun anladık elektrik teknisyenisin ama elinde torna vida kontrol kalemi kablolarla uğraşmıyorsun herhalde
kız bende aynı zamanlarda çocuk yapmayı planlamıştım ama erken yapmışım nisan sonuna doğru yaparsan bebeğin yeni seneye doğar benim ki 22 aralık da doğdu. 7-11 nisan arası hamile kalmıştım.
ılk atısta tutar mı kiya en azından bi 60 olsaydm o zamana kadar iyi yani . şimdi kilolu olup ustune kılo almak var, zayıflayıp onun üstüne birz kilo almak var..
Bu arada kızlar mart sonunda cocuk yapmaya karar verdik
kız bende aynı zamanlarda çocuk yapmayı planlamıştım ama erken yapmışım nisan sonuna doğru yaparsan bebeğin yeni seneye doğar benim ki 22 aralık da doğdu. 7-11 nisan arası hamile kalmıştım.
Beni şaşırttınız hepiniz yazıyorsunuz
elim boşalınca sana hamile kalma taktikleri vereceğim canım beni takip etburada tecrübe konuşuyoooorrrr
Bende isterimmmelim boşalınca sana hamile kalma taktikleri vereceğim canım beni takip etburada tecrübe konuşuyoooorrrr
elim boşalınca sana hamile kalma taktikleri vereceğim canım beni takip etburada tecrübe konuşuyoooorrrr
ahahahahahahahah Allah cezanı yaa kahkaha attımDdd evet bi terslik var bu işte
ne iş yapıyorsun peki
var canım olma mıwayyy bu işin taktiğide mi varmış benim bildiğim tek bir yöntem var
var canım olma mı
3 ay önceden folik asite başlamak lazım. kocanla haftada 2 den fazla oynaşmayacan ki spermler kaliteli olsun. kocanda 3 ay önceden ilaç bilmem ne kullanmayı bırakacak sağlıklı sperm üretmek için ilaçlar spermleri de etkiliyor. sizde ilaç falan kullanmayacaksınız. sigara içenler bırakacak. bunlar ön hazırlıkdevamı çok yakında
şimdi yapmam gereken çizimlerim var bitirebilirsem uğrarım yine grşz öpüldünüzz
en iyiysi temmuz ağustos ilk bahar zamanlarında doğar kışı hamile olarak geçirmek daha rahat olur yazın sıcağı bunaltır insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?