kızım her hareketi 100 tekrar yapıyorsun yüksek tempo tabiki. kolu arkaya aldığın varya 100 kereden sonra kollarım geri öne gelmiyor
dondurmayı callanetics öncesi kızım yatınca yedim. irmik helvası iş yerinde çıktı. kestaneden bi tepsi kavurmuş eşim 2 tane kızım yedi 2 tane ben yedim gerisini eşim yedibende en az 15 tane falan yerdim fındık kestanesiydi aslında 3 yedimde küçük diye 2 girdim oraya
ilk gün tv ye bağlayıp dev ekranda izleyerek yapmıştım midem kaldırmadıydı. vıcık vıcık popolar basenler kilodu küçük gelmiş zaten çatal matal görünüyor. adam kolunu kaldırıp yana yatıyor kıllar fışkıtmış ayyyy midem bulandı. şimdi bilg tv nin yanına koyuyom çoğunlukla tv ye bakıyorum
Ben taaaa geçen sene çıkarmıştım callaneticsi ama kimse oralı olmamıştı.bende gülüyorum ona yaa
dün boynumu hiç tutmadan bütün yer hareketlerini yapabildim. zamanla iyi oluyor gittikçe daha güzel yapabiliyorum. ilk gün hiç yatamıyordum bacağımın üstüne bu 3. yapışım da bile bayağı farketti. ben cumadan beri spor yapıyor gibiyim ve karnım belim basenlerim çok farketti. bugün leslie 5 mile günüm. bi callanetics bi leslie 5 mile
ben callanetics i o demeden yapmaya başlamıştım ki bana o çıkartmadı yani
Ben taaaa geçen sene çıkarmıştım callaneticsi ama kimse oralı olmamıştı.
Duydum canım, tibetin yaşam pınarı.tibetin 5 hareketi varmış onu duydun mu??
Duydum canım, tibetin yaşam pınarı.
Baya bi inceledim falan, 1 gün de yapmıştım sanırım.
haşlamıyor kesip diziyor fırına veriyor . ben tavada yada tost makinesinde yapıyorum. fırın çok elektrik harcar ama anlatamıyorum beyfendiye koca fırını ısıtıyor 200 decrece de.ayyy bayılırım kestaneye yaaa nasıl kavuruyor eşin kesip tepsiye dizip fırınlıyor mu yoksa öncesinde hafif haşlıyor mu??
orda popolar küçülüyor gittikçe farketmedin mi basen falan daralıyor. öncesi sonrası gibi bişey yani. bi de bişeyler anlatıyor da biz anlamıyoz işte türkçesini yollayacak arkadaş gelsin daha verimli olur bizim için.ben anlamadım neden o fotoları gösteriyorlar çirkin çirkin totolar ilk gördüğümde böyleyken böyle olacak falan diye koydular sandım değil sebebini anlamadım
bende hem kadın hareketi gösterirken yapıyorum hem de yaptırırken ama bazı hareketler 100 tane değil 50 tane sayıyor
haşlamıyor kesip diziyor fırına veriyor . ben tavada yada tost makinesinde yapıyorum. fırın çok elektrik harcar ama anlatamıyorum beyfendiye koca fırını ısıtıyor 200 decrece de.
orda popolar küçülüyor gittikçe farketmedin mi basen falan daralıyor. öncesi sonrası gibi bişey yani. bi de bişeyler anlatıyor da biz anlamıyoz işte türkçesini yollayacak arkadaş gelsin daha verimli olur bizim için.
Kısa süren bi video.nasıl ben bugün duydumda iş yerinde bakamıyorum
Kısa süren bi video.
İstediğimiz ölçülere ulşatığımızda haftada bi kaç gün yapılabilir bence.
Kızlar bu arada AÖF de güz döneminin bütün derslerini geçtim.
Sırada bahar dönemi var, ve 5 tane dersim var. Bana dua edin lütfen, bu sene kurtulayım artık.
kuzum sen saat kaçta işe gidiyorsun ben 06:20 de kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapıp 7 de çıkıyorum
sabah 7 da kalk giyin çişini yap saat 7.10 yürü yarımsaat 7.40 eve gel soyun banyoya gir 7.50 banyodan çık 8.05 kurulan 8.10 saçını kurut 8.20 giyin 8.25 makyaj yap 8.35 saçını tara şekil ver 8.40 kahvaltı yaparsan 8.50 mont giy çık bilmem ne 9.00
Ben 2 yıllık mezunuydum canımsen zaten 4 yıllık mezunu değilmisin. 2. üniversiteyi mi okuyorsun.
Günaydın kızlar.
Ben dün akşam callanetics yapmadım, insanity yaptım.
Pazardan beri her gün farklı bişey yapıyorum.
Allah sonumu hayır etsin.
Çok zor bişey.didem kafayı yediİnsanity nası bişeymiş
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)82 kcal
- 0.50 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)41 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak (206 kcal)103 kcal
- 1.00 x 1 Adet Algida Magnum Mini Fındıklı Dondurma (149 kcal)149 kcal
- 2.00 x 1 Adet (15gr) Kavrulmuş Kestane (30 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Adana Kebap (897 kcal)224 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (150gr) İrmik Helvası (270 kcal)135 kcal
- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal)36 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1005 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
Bu arada kızlar mart sonunda cocuk yapmaya karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?