Kalori Arkadaşım

ayyy bayılırım kestaneye yaaa nasıl kavuruyor eşin kesip tepsiye dizip fırınlıyor mu yoksa öncesinde hafif haşlıyor mu??

ben anlamadım neden o fotoları gösteriyorlar çirkin çirkin totolar ilk gördüğümde böyleyken böyle olacak falan diye koydular sandım değil sebebini anlamadım

bende hem kadın hareketi gösterirken yapıyorum hem de yaptırırken ama bazı hareketler 100 tane değil 50 tane sayıyor

Ben taaaa geçen sene çıkarmıştım callaneticsi ama kimse oralı olmamıştı.

ayyy bayılırım kestaneye yaaa nasıl kavuruyor eşin kesip tepsiye dizip fırınlıyor mu yoksa öncesinde hafif haşlıyor mu??
haşlamıyor kesip diziyor fırına veriyor . ben tavada yada tost makinesinde yapıyorum. fırın çok elektrik harcar ama anlatamıyorum beyfendiye koca fırını ısıtıyor 200 decrece de.

orda popolar küçülüyor gittikçe farketmedin mi basen falan daralıyor. öncesi sonrası gibi bişey yani. bi de bişeyler anlatıyor da biz anlamıyoz işte türkçesini yollayacak arkadaş gelsin daha verimli olur bizim için.

yok kız ben fark etmedim tüm totolar çirkindi

hmm bende geçen sene köz tavasında yapmıştım ocakta ama hiç biri kömür sobasının yerini tutmuyor yaaa

nasıl ben bugün duydumda iş yerinde bakamıyorum
Kısa süren bi video.
İstediğimiz ölçülere ulşatığımızda haftada bi kaç gün yapılabilir bence.

Kızlar bu arada AÖF de güz döneminin bütün derslerini geçtim.
Sırada bahar dönemi var, ve 5 tane dersim var. Bana dua edin lütfen, bu sene kurtulayım artık.

sen zaten 4 yıllık mezunu değilmisin. 2. üniversiteyi mi okuyorsun.

kuzum sen saat kaçta işe gidiyorsun ben 06:20 de kalkıp hazırlanıp kahvaltı yapıp 7 de çıkıyorum

9 / 6 Çalışıyorum canm ben 6,50 de kalkıp giyinip cıkıyordum hemen. 8 de geliyodum hızlı hızlı herşeyi halledp 9 a 10 kala cıkıyodm yakındı ıs yerm eve

7 ye on kala cıkıp 8 de evde oluyodum. hızlandırılmış şekilde yıkan kurulan 20 dk toplam akşamdan hazırlayınca kıyafetlermi hemen 5 dk da giyiyodm. makyaj sevmıyorum ben yeaa Türbanlı oldugum ıcın saç şekil derdim olmuyodu. tabi başımı bağlamak 10 dk suruyodu atıstırıyodum falan sonra hoooop işe

1005 kalori almış yaaa . ben 700 de bitircem diye canım cıkıyo
MAşallah karpuz da yer misin canım

Sabah alarmı kapatıp telefon elimde uyuya kalmışım . bi uyandm saat 8,30 olmuş. 20 dk suruyo ıse gelmem. 10 dk da ancak giyinebildim kahvaltı yapamadım. pastaneden 1 tane poğaca bi tane meyvesuyu bi tane de nuttymax aldım 440 kalori almışım şimdiden. Öğlen yemegı yıyıp akşam salatayla kaptıcam inş

Sabah;

1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
2 adet zeytin
yarım kırmızı biber
peynir
2 dilim kızarmış ekmek

Öğlen yiyeceklerimi evden getirdim;

Bizim yöreye ait köy köftesi diye bi yemek
tavuklu bulgur pilavı

selam kızlar. Ben çok yoğunum işler aldı başını gitti bir sonunu getiremedim çok bunaldım mutsuzum kilo aldım Regl olmayı bekliyorum bir taraftan korkuyorum allak bullak haldeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…