- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.690
- 448
çok güldüm varya doğru söylüyorsun karaca izini sürse o yazıyı bulsa haklı yaniinşaellah seninki benm gbi değildir cabucak gecerbu arada hala gülüyorum sana . Dün 75 kilo adamı kaldırmışsın bugun karacaya ben herkul muyum diye atar yapıyosun
SELA KIZLAR
Benide kabül edin. zayıflamam lazım.
Geçen yıl kalori sayarak ve spor yaparak 80 kiodan 70 inmiştim. KK diyet gruplarından gaz alarak 10 kilo vermiştim.
Şimdi 15 tatilde 2 kilo almışım.2 de önce almıştım. H eryerim pörtledi çok sinir oldum.
Dün 74 kilo olarak başladım.
Kalori hesabı yapacağım. ve spor yapacağım. Desteğe ihtiyacım var.
Menüm
Sabah: 1 tane haşlanmış yumurta,5 tane siyah zeytin.dometes,roka ,tere, maydonoz.1 kk beyaz beynir 1/3 yufka ekmek
Öğle: Izgara tavuk,salata ayran
Akşam: yağurt yiyeceğim
Su: 2.5 itre su içtim. 2 fincanyeşil çay,1 fincan doğadanform kaysılı
spor:3 mil lesli yürü ve incel yaptım.
öncelikle canım pazartesinin süprizi kaçmasın diye pazartesiye kadar kimse kilosunu söylemiyor sır yani. içinde saklagünaydın...
evt bugün sabah 59 kiloyla kalktım aslında dün bayada yemiştim ama bu durum beni mutlu etti
sabahta 180 kalori aldımmm
bi küçük dilim ekmek iki siyah zeytin. bir yumurta kızartması bir tane küçük domatesin yarısı
çok az çok çok az.dün 620 kaloriyle kapatmışım:)
bende debelendim. hips and behind hareketlerini çok seviyorum sandalyeye tutunup oturarak yaptıklarımız varya.günaydınn kızlarrr
kulunçlarım kollarım her bir yerlerim ağrıyooo akşam yine teyzelerle debelenip durdum
kaynanan ne diyecek bakalım merak ediyorumSeda Sayan edasıyla bi Güüüüü nnaaaaayyy dddıııııınnnnnnnn Diyim size
Bugün Regl oldm kızlar hemi de sadece 500 Gr farklamutluyum yine de cuma günü de inş Yürüyüs bandm geliyo. Evllilik yıldonumu hedıyesı falan ayagına kandırdm kocamıı tabiii ki bununla kalmayacağım
çok güldüm varya doğru söylüyorsun karaca izini sürse o yazıyı bulsa haklı yani
kaynanan ne diyecek bakalım merak ediyorum
bu arada artık yürüyüş bandını tavsiye etmiyorlar ona para verene kadar eliptik bisiklet al. eliptik bisiklet yürüyüş bandıyla bisikletin yaptığının birleşimiymiş. daha fazla kalori yakıyorsun. daha eğlenceli ve yürüyüş bandında ayak bileklerine çok yük biniyormuş ilerisi için zararlıymış. onun yerine eliptiği tavsiye ediyorlar. bilek sabit kalıyor ya. incele netten. sinoki eliptik aldı aldığı 2 hafta acayip kilo verdi.
çok güldüm varya doğru söylüyorsun karaca izini sürse o yazıyı bulsa haklı yani
buyur gel canım
kız bende geçen sene 79 dan 69 a inmiştim sonra 4 kilo falan geri aldım şimdi de 60 a inmek istiyorum yaza kadar bi 12 kilo var vermem gereken.
bu bugün yiyeceğin menün mü. kalorilerini nerde hesaplıyorsun. biz diyet arkadaşım kullanıyoruz. 34 bta nın sana sorduğu soruların cevabını da merak ediyoruz..
bi listemiz var pazartesiden pazartesiye tartılıp yarış yapıyoruz kendi aramızda 1. yi belirliyoruz.
aramızda 2 arkadaşımız var 52-53 kilolar onlar fasulyeden yarışıyorlar.
sende devamlı bizimle olacak ve hedef kilona inene kadar yarım bırakmayıp bizimle devam etmeyi planlıyorsan. listeye ekleyeyim canım seni de.
öncelikle canım pazartesinin süprizi kaçmasın diye pazartesiye kadar kimse kilosunu söylemiyor sır yani. içinde sakla
çok az çok çok az.
amacın hızlı kilo verip sonra verdiklerini geri almaksa tamam bu şekilde devam edebilirsin.
amacın sağlıklı ve düzenli beslenip kalori dengesi sağlayarak uzun zamanda kalıcı kilo vermekse en az 900 kalori alman lazım.
önemli olan bol bol yiyip aç kalmadan beslenip az kalorili şeyler tüketmen. protein alımını artırırsan daha kolay kilo verirsin.
bende debelendim. hips and behind hareketlerini çok seviyorum sandalyeye tutunup oturarak yaptıklarımız varya.
sen sandalyeye ayağını atıp sandalyeyi tuttuğun bölümde nasıl açabiliyon mu bacağını. ben sağı açıyorum tam. ama sol çok acıyor da dün soluda baya açtım bi kaç kez tam açabildim ama acıdı baya.
diz üstü oturup poponu çevirdiğin hareket zor ya. dizlerim acıyor yaparken. çok yük biniyor dize. yaşlılar için aslında sakat bi hareket.
kaynanan ne diyecek bakalım merak ediyorum
bu arada artık yürüyüş bandını tavsiye etmiyorlar ona para verene kadar eliptik bisiklet al. eliptik bisiklet yürüyüş bandıyla bisikletin yaptığının birleşimiymiş. daha fazla kalori yakıyorsun. daha eğlenceli ve yürüyüş bandında ayak bileklerine çok yük biniyormuş ilerisi için zararlıymış. onun yerine eliptiği tavsiye ediyorlar. bilek sabit kalıyor ya. incele netten. sinoki eliptik aldı aldığı 2 hafta acayip kilo verdi.
Günaydın kızlar.
Ben dün akşam callanetics yapmadım, insanity yaptım.
Pazardan beri her gün farklı bişey yapıyorum.
Allah sonumu hayır etsin.
Ayda ben seni ne çok güldürüyorum yeeaaa
Kaynanamı da alırım arkama beraber cıkarız yuruyuse. Çelme falan takarım yururken
artık cok gec ben sıparıs verdm. ben bi ara her sabah 7 de kalkıp yürüyüşe gidiyodm sonra ev egel dus al hooop işeeo zaman acayip kilo vermstm 59 kiloydum basen bacak falan hak getire kalmamıştı. o yuzden yuruyus şaaptım. bende leg magic vardı bi de kaç yıl once almıstm ıkısını bir yaparım al sana eliptik
kızlar bizde her gün bi önceki günün menüsünü paylaşmaya birbirimizi eleştirmeye başlayalım. yaptığımız sporları falan yazalım . daha motive oluruz ne dersiniz.
bende gülüyorum ona yaabende yere uzanıp bir bacağı havaya kaldırıp yarım mekik gibi bir hareket var ya onu yapamıyorum boynum kopacakmış gibi ağrıyor 20 tane yapıp mola verip tekrar devam ediyorum
bacağımı sandalyeye düz açabiliyorum ama vücuduyla bacağının üzerine yatıyor ya onu tam yapamıyorum
birde şu kolona tutunup bacakları parantez yapıp göbekle popoyu içeri dışarı götürüp getirdiği hareket var ya ondada çok gülüyorum yaaa gülmekten tam yapamıyorum
ben callanetics i o demeden yapmaya başlamıştım ki bana o çıkartmadı yanikız her gün başımıza yeni bişey çıkartıyorsun
bende gülüyorum ona yaa
dün boynumu hiç tutmadan bütün yer hareketlerini yapabildim. zamanla iyi oluyor gittikçe daha güzel yapabiliyorum. ilk gün hiç yatamıyordum bacağımın üstüne bu 3. yapışım da bile bayağı farketti. ben cumadan beri spor yapıyor gibiyim ve karnım belim basenlerim çok farketti. bugün leslie 5 mile günüm. bi callanetics bi leslie 5 mile
ben callanetics i o demeden yapmaya başlamıştım ki bana o çıkartmadı yani
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)82 kcal
- 0.50 x 1 Adet (50gr) Krep (82 kcal)41 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Yumurtalı Ispanak (206 kcal)103 kcal
- 1.00 x 1 Adet Algida Magnum Mini Fındıklı Dondurma (149 kcal)149 kcal
- 2.00 x 1 Adet (15gr) Kavrulmuş Kestane (30 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Adana Kebap (897 kcal)224 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (150gr) İrmik Helvası (270 kcal)135 kcal
- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal)36 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1005 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
Ayda ben seni ne çok güldürüyorum yeeaaa
Kaynanamı da alırım arkama beraber cıkarız yuruyuse. Çelme falan takarım yururken
artık cok gec ben sıparıs verdm. ben bi ara her sabah 7 de kalkıp yürüyüşe gidiyodm sonra ev egel dus al hooop işeeo zaman acayip kilo vermstm 59 kiloydum basen bacak falan hak getire kalmamıştı. o yuzden yuruyus şaaptım. bende leg magic vardı bi de kaç yıl once almıstm ıkısını bir yaparım al sana eliptik
olur ilk beni taşlayın o şekerpareleri almayacaktı eşim dayanamıyorum napimmm
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Şekerpare (424 kcal) 424 kcal
- Yakılan Kalori
sabah 7 da kalk giyin çişini yap saat 7.10 yürü yarımsaat 7.40 eve gel soyun banyoya gir 7.50 banyodan çık 8.05 kurulan 8.10 saçını kurut 8.20 giyin 8.25 makyaj yap 8.35 saçını tara şekil ver 8.40 kahvaltı yaparsan 8.50 mont giy çık bilmem ne 9.00
ben callanetics i 1 saat yüksek tempo yazdım sen 45 dk normal yazmışsın
yüksek tempodan mı giriş yaptın callanetics i hmmm
ben normal tempodan girdim
magnum ,irmik helvası , kavrulmuş kestane abur cuburda sınır tanımıyorsun tatlılar peş peşe sıralanmış
evet video 56 dk bunun bir kısmında çirkin toto resimleri falan yayınlanıyor sonra teyzenin anlatarak yaması falan 45 dk ya düşüyor ve çokta koştur koştur yaptırmıyor sakin ilerliyor o yüzden temposuna normal dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?