Kalori Arkadaşım

bu da mantıklı . Peki Cinsiyet için, çin takvimi doğru mu ?

ayyy öyle bişey bulsak bende dikkat ederimm kız olsun istiyorum (tabi eşim erkek istiyor )
ben kilotlu çoraplar , renkli tokalar , bebekler, evcilik oyunları hayalleri kuruyorum
eşimde maç , boğuşmacalı oyunlar, arabalar , basketbol hayalleri kuruyor

Allah hayırlı sağlıklı evlat versin vatanına mılletıne dınıne hayırlı insan olsun ama Ben önden bi erkek olsun istiyorum, ama gönlümde kız var. İnsanın Abisi olması çok güzel çünkü benle abim gibi olsunlar meselaa ayy ben abimi mi özledim yaaa

günaydınn hoş geldin henüz kimse gelmemiş ben sorulacakları sorayım

yaşın kaç? boyun kaç? evli misin? çocuk var mı? hedefin 70 kilo mu?

Merhaba öncelikle beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Yaşım 35
Boyum 162
Hedef Kilom 65
Evliyim
5 yaşında bir kızım var.
Anaokulu öğretmeniyim.
Antalyada yaşıyorum.
Çok zor kilo veririm

Devamlı burda olarak bende bir 10 kilo vermek istiyorum.
liste dün aitti.
bende kalori sepetini kullanıyorm. tavsiye ederim bir bakı.
Bende kalori arkadaşıma bakim.
listeye aırsanız çok seviirim.

ayyy yok ben istemem zaten babası kız babası olunca psikopata bağlama potansiyeli var bir de abisi olursa yazık günah kızıma annesi de pek normal değil

ana yüreği işte doğmamış kızım için üzülüyorum

Merhabalar
Kızllar pazaertesi ne zamana kadar kilo bildirimi yapıyonuz.

sabah erkenden yapmaya çalışıyoruz bazen aksilikler oluyor arkadaşlar giremiyor topiğe falan ama genelde öğleden önce bildirimler bitmiş liste yayınlanmış yorumlar yapılmış oluyor

ayyy bende bu gidişle 30 yaşında anne olucam Allah bağışlasın :)

162 boya göre 65 kilo biraz fazla değil mi? gerçi insan kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalı bir çok insanın kafasında kalıplar

o yaştaki çocuklar tapar öğretmenlerine çok şanslısın gerçi çok zor olsa gerek millet 1 taneye dayanamıyor sizde 10-15 tane var

kız bende antalyada yaşıyorum
tamam listeye eklerim seni de.
pazartesi 11 e kadar herkes özel mesajla bana geçen haftaki kilosunu bu haftakini bi de aradaki farkı hesaplayıp yolluyor. bende öğleden önce veya sonraya yetiştirip açıklıyorum. motive olmak amaç

sabah erkenden yapmaya çalışıyoruz bazen aksilikler oluyor arkadaşlar giremiyor topiğe falan ama genelde öğleden önce bildirimler bitmiş liste yayınlanmış yorumlar yapılmış oluyor
Ben sabah okula gidiyorum. Orda nete geremiyorum. Öğleden sonra yapsak olmaz mı

canım ben genc kızken bile 60 kilolarda olduınımm. İri kemikli ve sıkı bir kadınım. Kimse benim kilama inanmıyor. Daha zayıf göründüğümü söylerler.
65 görsem çok mutlu olacam o da çok zor olacak
bende insilun drenci var çok zor kilo veririm. ve 10 yıldır 70 kilo ve üstündeyim.düsün nasıl yerleşti yağlarım. beni bırakmak istemezler.
Amin canım Allah herkese nasip etsin.
Öğrencilerim çok tatlı ve tam 28 tane canım

Yaaa çok sevindim.
beni liste isi zorlayacak ama bir çözüm üretriz

bu hafta spor yapamadım eve zor düşüyorum cnm malesef cok birşey değişir mi bilmiyorum

ben geldim siz yoksunuz

ooo bizde spor konusunda bu hafta aştık kendimizi her duyduğumuzu yapıyoruz şimdi yaşlı teyzelerin videosu eşliğinde callanastics yapıyoruz mayolu permalı lastik teyzeler iki büklüm oluyoo falan

hazır kimse yokken dedikodu yapalım 2kilocu her akşam değişik sporlar yapıyormuş benden söylemesi

valla tebrik ediyorum onu ben gecen hafta ıyıydım ama bu hafta daha başlayamadım bu akşam yapmak ıcın cabalayacagım jillian michaels 3 gun yapabıldım sadece duzenlı yapmam gerekıyor ama olmadı bu hafta tekrar gazlamalıyım kendımı

ee başka nelerden gerı kaldım

bi ara sabah erkenden kalkıp spor yapıyordun tekrar yapamaz mısın??

yeni arkadaşlar geldi , her gün yediklerimizi yazmaya başladık , 2 kilocu bi ara bebek yapımıyla ilgili tavsiyelerde bulunacağını duyurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…