bu da mantıklı . Peki Cinsiyet için, çin takvimi doğru mu ?
ayyy öyle bişey bulsak bende dikkat ederimm kız olsun istiyorum (tabi eşim erkek istiyor )
ben kilotlu çoraplar , renkli tokalar , bebekler, evcilik oyunları hayalleri kuruyorum
eşimde maç , boğuşmacalı oyunlar, arabalar , basketbol hayalleri kuruyor
günaydınn hoş geldin henüz kimse gelmemiş ben sorulacakları sorayım
yaşın kaç? boyun kaç? evli misin? çocuk var mı? hedefin 70 kilo mu?
Merhaba öncelikle beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.çok güldüm varya doğru söylüyorsun karaca izini sürse o yazıyı bulsa haklı yani
buyur gel canım
kız bende geçen sene 79 dan 69 a inmiştim sonra 4 kilo falan geri aldım şimdi de 60 a inmek istiyorum yaza kadar bi 12 kilo var vermem gereken.
bu bugün yiyeceğin menün mü. kalorilerini nerde hesaplıyorsun. biz diyet arkadaşım kullanıyoruz. 34 bta nın sana sorduğu soruların cevabını da merak ediyoruz..
bi listemiz var pazartesiden pazartesiye tartılıp yarış yapıyoruz kendi aramızda 1. yi belirliyoruz.
aramızda 2 arkadaşımız var 52-53 kilolar onlar fasulyeden yarışıyorlar.
sende devamlı bizimle olacak ve hedef kilona inene kadar yarım bırakmayıp bizimle devam etmeyi planlıyorsan. listeye ekleyeyim canım seni de.
öncelikle canım pazartesinin süprizi kaçmasın diye pazartesiye kadar kimse kilosunu söylemiyor sır yani. içinde sakla
çok az çok çok az.
amacın hızlı kilo verip sonra verdiklerini geri almaksa tamam bu şekilde devam edebilirsin.
amacın sağlıklı ve düzenli beslenip kalori dengesi sağlayarak uzun zamanda kalıcı kilo vermekse en az 900 kalori alman lazım.
önemli olan bol bol yiyip aç kalmadan beslenip az kalorili şeyler tüketmen. protein alımını artırırsan daha kolay kilo verirsin.
bende debelendim. hips and behind hareketlerini çok seviyorum sandalyeye tutunup oturarak yaptıklarımız varya.
sen sandalyeye ayağını atıp sandalyeyi tuttuğun bölümde nasıl açabiliyon mu bacağını. ben sağı açıyorum tam. ama sol çok acıyor da dün soluda baya açtım bi kaç kez tam açabildim ama acıdı baya.
diz üstü oturup poponu çevirdiğin hareket zor ya. dizlerim acıyor yaparken. çok yük biniyor dize. yaşlılar için aslında sakat bi hareket.
kaynanan ne diyecek bakalım merak ediyorum
bu arada artık yürüyüş bandını tavsiye etmiyorlar ona para verene kadar eliptik bisiklet al. eliptik bisiklet yürüyüş bandıyla bisikletin yaptığının birleşimiymiş. daha fazla kalori yakıyorsun. daha eğlenceli ve yürüyüş bandında ayak bileklerine çok yük biniyormuş ilerisi için zararlıymış. onun yerine eliptiği tavsiye ediyorlar. bilek sabit kalıyor ya. incele netten. sinoki eliptik aldı aldığı 2 hafta acayip kilo verdi.
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin vatanına mılletıne dınıne hayırlı insan olsun ama Ben önden bi erkek olsun istiyorum, ama gönlümde kız var. İnsanın Abisi olması çok güzel çünkübenle abim gibi olsunlar meselaa ayy ben abimi mi özledim yaaa
Merhabalar
Kızllar pazaertesi ne zamana kadar kilo bildirimi yapıyonuz.
Merhaba öncelikle beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Yaşım 35
Boyum 162
Hedef Kilom 65
Evliyim
5 yaşında bir kızım var.
Anaokulu öğretmeniyim.
Antalyada yaşıyorum.
Çok zor kilo veririm
Devamlı burda olarak bende bir 10 kilo vermek istiyorum.
liste dün aitti.
bende kalori sepetini kullanıyorm. tavsiye ederim bir bakı.
Bende kalori arkadaşıma bakim.
listeye aırsanız çok seviirim.
Merhaba öncelikle beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Yaşım 35
Boyum 162
Hedef Kilom 65
Evliyim
5 yaşında bir kızım var.
Anaokulu öğretmeniyim.
Antalyada yaşıyorum.
Çok zor kilo veririm
Devamlı burda olarak bende bir 10 kilo vermek istiyorum.
liste dün aitti.
bende kalori sepetini kullanıyorm. tavsiye ederim bir bakı.
Bende kalori arkadaşıma bakim.
listeye aırsanız çok seviirim.
Ben sabah okula gidiyorum. Orda nete geremiyorum. Öğleden sonra yapsak olmaz mısabah erkenden yapmaya çalışıyoruz bazen aksilikler oluyor arkadaşlar giremiyor topiğe falan ama genelde öğleden önce bildirimler bitmiş liste yayınlanmış yorumlar yapılmış oluyor
canım ben genc kızken bile 60 kilolarda olduınımm. İri kemikli ve sıkı bir kadınım. Kimse benim kilama inanmıyor. Daha zayıf göründüğümü söylerler.ayyy bende bu gidişle 30 yaşında anne olucam Allah bağışlasın :)
162 boya göre 65 kilo biraz fazla değil mi? gerçi insan kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olmalı bir çok insanın kafasında kalıplar
o yaştaki çocuklar tapar öğretmenlerine çok şanslısın gerçi çok zor olsa gerek millet 1 taneye dayanamıyor sizde 10-15 tane var
@Susuu-- ben aslan burcuyum kardeşim ikizler
Yaaa çok sevindim.kız bende antalyada yaşıyorum
tamam listeye eklerim seni de.
pazartesi 11 e kadar herkes özel mesajla bana geçen haftaki kilosunu bu haftakini bi de aradaki farkı hesaplayıp yolluyor. bende öğleden önce veya sonraya yetiştirip açıklıyorum. motive olmak amaç
gamzenn iyice boşluyor bizi işleri yoğunmuş
Allah kolaylik versin canm. Kilo veriyor musun onu de bari :)))slm kızlar boşladığım falan yok sizi ama ciddi anlamda yoğunum daha yeni açtım neti iyi kaynatıyorsunuz yetişemiyorum size
ben geldim siz yoksunuz
valla tebrik ediyorum onu ben gecen hafta ıyıydım ama bu hafta daha başlayamadım bu akşam yapmak ıcın cabalayacagım jillian michaels 3 gun yapabıldım sadece duzenlı yapmam gerekıyor ama olmadı bu hafta tekrar gazlamalıyım kendımı
ee başka nelerden gerı kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?