- 9 Ocak 2014
- 7.691
- 9.686
- 448
Ben de avealıyım.
2 GB internet
1000 dk her yöne konuşma
5000 sms
35 TL ödüyorum.
Watsapp kullanıyoruz canım.biz buna sevgili tarifesi diyoruz 5000 sms sana az bile geliyordur dicem de whatsapp tan yazışıyorsunuzdur.
Watsapp kullanıyoruz canım.
Bir de bizim akşamları Skype seanslarımız var.
Canımlarrr ..Bu hafta yogunum biraz giremiyorum lola_bunny Hoşgeldin Sen de :)
Kızlar size bişeyden bahsedeceğim şimdi biraz akıl alayım. 66,2 Dim ya, dün sabah tuvalate cıktım, gun ıcınde ve aksam Abartılı bişey de yemedm, Bu sabah 67,2 çıktım. Bağırsaklarım dolu hissediyorum. Ama bu sabah ölçülerimi aldım pazar sabahına gore de ortalama 1 cm incelmişim . Ne biçim insanım ben ya. Bu neden böle oluyo. Kilom fazla çıktı ama ölçüm az.
İnşaellah oledır. PAzartesi günü görcez bakalım hankıı :)ödem olabülüüü en doğrusu ölçülerdir
He bi de kayısılı form cayı aldım içinde sinameki var. Günde 2 tane içsem bişey olur mu ?
Günde 2 kere kesinlikle içme, sinameki bağırsakları tembelleştiren bir bitki.He bi de kayısılı form cayı aldım içinde sinameki var. Günde 2 tane içsem bişey olur mu ?
He bi de kayısılı form cayı aldım içinde sinameki var. Günde 2 tane içsem bişey olur mu ?
ben diyecektim sen demissinGünde 2 kere kesinlikle içme, sinameki bağırsakları tembelleştiren bir bitki.
Çok darlandığın vakitlerde iç.
Bi süreden sonra ona bağımlı oluyorsun ve o çaysız tuvalete çıkamıyorsun.
Ben neler çektim ondan kurtulabilmek için.
Hoş hala arada içiyorum da neyse, tadı da güzel namussuzun
ben diyecektim sen demissin34bta nin bu konu ile ilgili bilgisi olmaması beni bir hayliyle şaşırttı.
Canımlarrr ..Bu hafta yogunum biraz giremiyorum lola_bunny Hoşgeldin Sen de :)
Kızlar size bişeyden bahsedeceğim şimdi biraz akıl alayım. 66,2 Dim ya, dün sabah tuvalate cıktım, gun ıcınde ve aksam Abartılı bişey de yemedm, Bu sabah 67,2 çıktım. Bağırsaklarım dolu hissediyorum. Ama bu sabah ölçülerimi aldım pazar sabahına gore de ortalama 1 cm incelmişim . Ne biçim insanım ben ya. Bu neden böle oluyo. Kilom fazla çıktı ama ölçüm az.
Günaydınn canlarr
hani geçen hafta hava şartlarında dolayı iptal olan misafirlerim bu hafta sonu gelmeye karar vermişler
ama c.tesi benim doğum günümdü yaaaa
ne gibi bir şey olmasından çekiniyorsun ama bitki çayları günde max 2 fincandan fazlasının zararlı olduğunu duymuştum
Günde 2 kere kesinlikle içme, sinameki bağırsakları tembelleştiren bir bitki.
Çok darlandığın vakitlerde iç.
Bi süreden sonra ona bağımlı oluyorsun ve o çaysız tuvalete çıkamıyorsun.
Ben neler çektim ondan kurtulabilmek için.
Hoş hala arada içiyorum da neyse, tadı da güzel namussuzun
ben diyecektim sen demissin34bta nin bu konu ile ilgili bilgisi olmaması beni bir hayliyle şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?