- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
bende anlayamadım zaten
Olsun fakülteleriniz karşılıklıydı değil mi?
İlla ki karşılaşmışsınızdır
Bunu niye bu kadar dert ettim inan ki bilmiyorum
anaokulundan çıkınca ne yapıyor sen iştesin kim alıyor okuldanamin cümlemizinkini 2 sene kreşe gitti bu sene anaokuluna başladı
bende anlayamadım zaten
öyledir canım öyledir kesin karşılaşmışızdır dert etme sen.az hatırlıyor gibiyim belki gözümde biyerden ıstırıyordur
anaokulundan çıkınca ne yapıyor sen iştesin kim alıyor okuldan
Sen fotoğrafını gördün müydü?bende anlayamadım zaten
öyledir canım öyledir kesin karşılaşmışızdır dert etme sen.az hatırlıyor gibiyim belki gözümde biyerden ıstırıyordur
anaokulundan çıkınca ne yapıyor sen iştesin kim alıyor okuldan
bende memurum 17 den önce mesai bitirmece yok bizde sizde nasıl oluyor. herkes 15.45 de mi paydos ediyor. hem 8. 30 geç gidip hemde erkenden çıkıyorsun süpermiş be. öğretmen gibi neredeyse yarım günkoleje gidiyor o da tam zamanlı hem de işyerimin hemen arka caddesinde 8.30 da bırakıp 15.45 te alıyorum. devlet memuru olmanın rahatlığı işten erken paydos. şimdilik kolay da ilkokula başlayınca zorlanırım heralde
görmüştüm fotoğrafını. evet.Sen fotoğrafını gördün müydü?
bende memurum 17 den önce mesai bitirmece yok bizde sizde nasıl oluyor. herkes 15.45 de mi paydos ediyor. hem 8. 30 geç gidip hemde erkenden çıkıyorsun süpermiş be. öğretmen gibi neredeyse yarım gün
görmüştüm fotoğrafını. evet.
çok saçma bi olaymış. ama sana yaramış gerisini boşver tadını çıkardış müdürlüklerde böyle merkezde değil. bizde servis var. servislerin ana kalkış noktasına olan mesafesene göre erken çıkıyorsun. bizim bağlı olduğumuz müdürlük merkeze 45 dk mesafede. merkezde de 16.30 paydos. servis kullanmayıp kendi aracımla gelip gittiğim için ben kendime 15.45 te paydos diyorum.
way be bende devlet memuruyum, en erken 4:30 4:45 gibi çıkabiliyorum. seninki çok iyiymiş özlem
way be bende devlet memuruyum, en erken 4:30 4:45 gibi çıkabiliyorum. seninki çok iyiymiş özlem
çok saçma bi olaymış. ama sana yaramış gerisini boşver tadını çıkar
aynen bana yarıyor gerisi tırı vırı. Tüm çalışan bayanlara lazım böyle iş.
ya bi ben bulamadım böyle yaşlı kaynana bee. benimki daha 48 yaşında uff yaaa. neyseki 130 kilo ordan biraz ümitliyim
ne dedim ki ben çocuğunuz olunca anlatın dedim. olumlu bi değişim de olabilir olumsuz bi değişimde.
ben de korkuyorum senin adına. Allah kolaylık versin. o kadar yaptırtıp bi de bişey çıkmazsa insan boşuna yaptırmışım diye de bi ayrı üzülür yaa. ama inşallah bişey çıkmaz da için rahatlamış olur. hemen adetinin 3. günü de kadın doğuma gidiyorsun cicim. gitmezsen döverim bak ona göre. şimdiye kadar nasıl durdun o ayrı bi konu.
kızım ben bişey demedimki nasıl değişim olacak bakalım dedim aaaaaaaaaaa
ne yapıyordun da adam ayrılamıyordu senden acaba. kocan kaç yaşında büyük mü senden.
yaa ayda sende hep aynı şeyi yapıyorsun bir şey söylüyorsun sonra sebebini söylemiyorsunn
hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer teşhisin konulur ama bence sonuçların temiz çıkacak metabolizmanla alakalı diyecekler çünkü bir çok insanda aynı dert
eşim 1, yıl arayla 2 defa endoskopi yaptırdı ilkinde boğazını uyuşturmuşlardı bayağı zorlanmıştı 2. de bayıltmışlardı hiç zorlanmadığını söylüyordu inşallah seninkini de bayıltarak yaparlar
canım evlenmeden önce herkes aynı şeyleri hissediyor ama evlendikten sonra kendiliğinden oluveriyor her şey
ben evlenene kadar işten geldiğimde yemek hazır olurdu ellerimi yıkar otururdum ne bulaşık ve çamaşır ne ütü yaptım haftada bir toz alıyordum o kadar yaptığım tek iş toz almaktı şimdi ise öyle mi tüm evi ben koordine ediyorum
evet bencede çok cesur. hatta bağırsakları için gittiğinde ultrasonda bakarlarken dr yumurtalığında kist görmüş 5 cm lik kadın doğuma git demiş ve hanfendi hala merak edip gitmedi bile . ben ondan çok önemsedim valla.merak ettim onun umrunda değil ayol.susu çok cesursun, bende yazmıştım görmedin sanırım :)
susu yeni gördüm geçmiş olsun, ben kolonoskopi yaptırdım. bayıltarak yaptılar, ayıldığımda sandalyede oturuyordum :)
bayıltılarak yaptıracaksan hiç korkma
evet bencede çok cesur. hatta bağırsakları için gittiğinde ultrasonda bakarlarken dr yumurtalığında kist görmüş 5 cm lik kadın doğuma git demiş ve hanfendi hala merak edip gitmedi bile . ben ondan çok önemsedim valla.merak ettim onun umrunda değil ayol.
Valla sen sölediğinden beri aklımda ama dediğim gibi işten sürekli izin alamıyorum . :/
evet bencede çok cesur. hatta bağırsakları için gittiğinde ultrasonda bakarlarken dr yumurtalığında kist görmüş 5 cm lik kadın doğuma git demiş ve hanfendi hala merak edip gitmedi bile . ben ondan çok önemsedim valla.merak ettim onun umrunda değil ayol.
Şimdi gordum canım :) Bayıltmadan yapıcaklar bakalım görcez ne olup ne bitcek. Ne çıktı sende peki . Çözüme ulaşabildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?