- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
araştırıyorum hemen
a aaaa sen beni bilmiyon sanırım bu benim rakibimi hırslandırma taktiğim. ben çok iyi hırslandırıyorum rakiplerimi hep onlar beni geçip gidiyor . onlar beni hiç hırslandırmadıklarından ben kilo veremiyorum
İkincisi daha güzel.
bende sırt çantası bakıyorum kaçgündür kızın eşyalarını kol çantama koyuyorum çok ağır oluyor omzum ağrıyor. bi sırt çantası almak istiyorum. bunu beğenmedim ama . bi ara eskiden modaydı. askısında fermuar olurdu 2 ye ayrılırdı istersen tek omuza asardın. uzun askı minik bi çanta hatırladınız mıhttp://www.n11.com/cok-kullanisli-m...5?cid=604001&gclid=CM7zzu_GicQCFUHItAodaQsAZA
kızlar linkteki çanta hakkında yorumlarınızı alabilir miyim sizce kullanışlı olur mu? işe gidip gelirken falan ?
ne zaman okuyacağız bazı yerlerde vakit falan yazıyor da. sen denedin mi. ben denemeye varım hatta vakti yoksa şimdi okuyabilirim hazır abdestimde varkenBu canim
ya işte yanlış rakibe çattın be gülüm. bende o gaz işinden hiç anlamamki. ama söylediğim ve uyguladığım tek bişey varki. benm bu etrafımdaki 36-38 beden hatunlardan neyim eksik. kocam nie arkamdan koca totolum benm die sevsin beni. aynaya baktığımda o sağımdan solumdan sarkan yağcıkları (böyle söyleyince daha katlanılır oluolar) görmesem daha iyi deilmi? .....
bu arada kendi yazdıklarımı okuyunca çok şişman biri yamış gibi geldi. hepi topu 40 bedenim
emeğine sağlık canım tablo içinEki Görüntüle 1437695
septembergülümü çok çok özel tebrik ediyorumhaftaya geri alır hepsini ama olsun 3 hafta idare eder onu bu kilo veriş
özlem ve gamzen 800 gr vererek 2. liği paylaşmışlar helal olsun tebriklerr
bu arada gamzen artık sen beni çok ama çok geride bıraktığın için benim sana yetişme gibi bi olayım kalmadı. gel biz yarış arkadaşlarımızı değiştirelim ne dersin. sen susu ile yarış ben özlemle yarışayım. özlem benim dişime göre bi rakip kilolarımız da aynı. gamzencim senin kilona inince sende kilo vermeyip beni beklersen birdaha yarışmaya devam edebiliriz ne dersin.
lola da 700 gr vererek 3. oldu tebrik ediyorum.bu kadar az kiloya rağmen iyi vermişsin.
inşallah sende septembergülü gibi verdiklerini geri almazsın.
ay ben bu hafta kilo aldım ya sinirden sizlere çatar dururum artık siz beni mazur görün.
bende sırt çantası bakıyorum kaçgündür kızın eşyalarını kol çantama koyuyorum çok ağır oluyor omzum ağrıyor. bi sırt çantası almak istiyorum. bunu beğenmedim ama . bi ara eskiden modaydı. askısında fermuar olurdu 2 ye ayrılırdı istersen tek omuza asardın. uzun askı minik bi çanta hatırladınız mı
ne zaman okuyacağız bazı yerlerde vakit falan yazıyor da. sen denedin mi. ben denemeye varım hatta vakti yoksa şimdi okuyabilirim hazır abdestimde varken
emeğine sağlık canım tablo için
1 . september tebrikler diğer arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
olur canım susu ben ile yarışmaya hazırsa neden olmasın ben dıyetarkadasımı sıfırladım yalnız daha aktif olmadım tekrardan başlayacagım kızlar bıraz daha zamana ıhtıyacım var opuldunuzzz arada takıpteyım
kızlar yüksek bel kotlar mı moda oldu yeniden?
eveeettt üstünede bi vintage bluz trenç falan 10 numara
saçlarıda kabartıp yarım topladık mı 80 lere geri döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?