Kalori Arkadaşım

ya işte yanlış rakibe çattın be gülüm. bende o gaz işinden hiç anlamamki. ama söylediğim ve uyguladığım tek bişey varki. benm bu etrafımdaki 36-38 beden hatunlardan neyim eksik. kocam nie arkamdan koca totolum benm die sevsin beni. aynaya baktığımda o sağımdan solumdan sarkan yağcıkları (böyle söyleyince daha katlanılır oluolar) görmesem daha iyi deilmi? .....
bu arada kendi yazdıklarımı okuyunca çok şişman biri yamış gibi geldi. hepi topu 40 bedenim

http://www.n11.com/cok-kullanisli-m...5?cid=604001&gclid=CM7zzu_GicQCFUHItAodaQsAZA

kızlar linkteki çanta hakkında yorumlarınızı alabilir miyim sizce kullanışlı olur mu? işe gidip gelirken falan ?
bende sırt çantası bakıyorum kaçgündür kızın eşyalarını kol çantama koyuyorum çok ağır oluyor omzum ağrıyor. bi sırt çantası almak istiyorum. bunu beğenmedim ama . bi ara eskiden modaydı. askısında fermuar olurdu 2 ye ayrılırdı istersen tek omuza asardın. uzun askı minik bi çanta hatırladınız mı

ne zaman okuyacağız bazı yerlerde vakit falan yazıyor da. sen denedin mi. ben denemeye varım hatta vakti yoksa şimdi okuyabilirim hazır abdestimde varken

evet 2. daha güzel 30 cm miş genişlik ve uzunluk küçükmi ki benim işimi görürmü acaba ya bilemedim

geçen benim ki popon küçülmüş dedi ay bi sevindim sorma yaptığım kalça hareketleri işe yaramış anlaşılan

emeğine sağlık canım tablo için
1 . september tebrikler diğer arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum
olur canım susu ben ile yarışmaya hazırsa neden olmasın ben dıyetarkadasımı sıfırladım yalnız daha aktif olmadım tekrardan başlayacagım kızlar bıraz daha zamana ıhtıyacım var opuldunuzzz arada takıpteyım

bende işe gidip gelirken kullanmak istiyorum ne çok büyük ne de çok küçük olsun orta karar bişey olsun istiyorum

2. daha güzel alıp almamakta kararsız kaldım

Ya ben bunu denemiştim, 2 gun falan, İştahmda azalma olmadı dıye bırakmıştım :S

S Sibel80

okudum bitirdim bakalım. genelde sabah vakti okunacak denmiş ama ben şimdi okudum Allah ın izniyle kapanacak bu iştahım

bende diyet arkadaşıma başlayacağım bugün yeniden. ama sıfırlamayacağim.

yüksek bel pantolonlar poposu olmayanlar için yapılmış bişey. onu giyince beline kadar ppoymuş gibi oluyor. arka ceplerde poponun tepesinde kalıyor. aşşağısı kocaman popo gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…