Kalori Arkadaşım

yüksek bel pantolonlar poposu olmayanlar için yapılmış bişey. onu giyince beline kadar ppoymuş gibi oluyor. arka ceplerde poponun tepesinde kalıyor. aşşağısı kocaman popo gibi oluyor.

o yüzden dedim yaa bana hitap etmiyor diye

saçta da ombre moda ben tesettürlüyüm yaptıramıom ama ama bayılıommm

benim İstanbul da 10 yıldır gittiğim bir kuaför vardı bazen iş çıkışı yarım saatliğine uğrar sohbet falan ederdik kaş bıyık aldırmaya gittiğimde işim bittikten sonra oturur çay kahve içerdik yani bayağı kaynaşmıştık onun bir sürü tesettürlü müşterisi vardı platin boyatan mı dersin , şarap kızılı boyatan mı dersin , uçuk kesimler mi dersin , gelip fön çektirip sonra baş örtüsünü yapıp giden mi dersin neler neler yaptırıyorlardı hoşumuza gidiyor sonuçta insan kendini ayna da güzel görünce mutlu oluyor diyorlardı

istersen yaptırabilirsin

sağ ol cnmm.
Bakma sen benm bu aralar kendimi saldığıma

karnım hiç aç değil karnım aç değil acıkmadım ki

kuzum bir şeyler ye yoksa akşam eve gidince pofudukla beraber saldırırsın abur cuburlara

o da çok afilli sadece evdeki kocaya göster yazık günah be yaww hem ben kızıldan şaşamıyorum bi taraftan da böyle ombre mombre ağzımın suyu akıo

ayyy nerde o günlerrrr keşke öyle bir moda olsa ikoncan olurum valla
zaman bizim zamanımız yavrum. millet silikon koyduruyor poposuna. kim kardehian poposu. ince bel koca popo tam sen yavrum.
o da çok afilli sadece evdeki kocaya göster yazık günah be yaww hem ben kızıldan şaşamıyorum bi taraftan da böyle ombre mombre ağzımın suyu akıo

bu arada sinokinin 30 kilo vermesinde benim payım ve hırslandırmalarımın etkisi oldukça fazla. bi ara yarışıyorduk sinokiyle benden daha kiloluydu. ben onu gazlaya gazlaya erittim benden zayıf oldu hanfendi.
gamzen de öyle benden kiloluydu onu da zayıflattım eritip bitirttim.

sıra sende seni zayıflatacam ben. takıl bana zayıflamanın tadını çıkar

bir tarafın kızıl kalsın bir tarafa da ombre yaptır

şaka bir yana hem kendileri için hem de kocaları için yaptırıyorlar bir yanda da haklılar insan kendini iyi hisseder mutlu olur

kapalılar diye kısacık kestirenlerde var erkek gibi ne uğraşıcam nasıl olsa gözükmüyor diyorlar

ama ben olsaydım 1. grupta yer alırdım

bugün bizim miladımız olsun ayda

zaman bizim zamanımız yavrum. millet silikon koyduruyor poposuna. kim kardehian poposu. ince bel koca popo tam sen yavrum.

silikonda neymiş bende orjinali var isteyene bedavaya veririm patlama kaynama dağılma derdi yok ben yıllarca kullandım taş gibi ayyy bir de yüzsüz 1 yıldır kovuyorum gitmiyor gell vatandaş geeeeel kim kardashian , jennifer Lopez , 2. kraliçe elizabeth ve daha niceleri hepisi benden aldı senin neyin eksil geellllll

katılıyorum bende kendimi bi gruba dahil etsem 1. gurpta olurdum. söylemesi ayıp kocacımı karşılarken zile basınca 6 senedir aynada kendime bakar yemek falan yapmışsam parfüm sıkarım yemek kokmim die saçlarıma maşa yaparım düzleştiririm ailedeki biçok kişide ne gerek var derler çoğu zman ama biçoğu kocası tarafından ilgisizlikten şikayet ederler kendini salan kadının en iyi ihtimalle karşılacağı şey ilgisizliktir.

kocadan ziyade ben pazar günleri tırnaklarımı törpüler , kaşlarımı düzeltir, fön çekerim , eğer havam yerindeyse cilt bakımı yaparım maske falan ve tüm bu bakımlarım bittikten sonra öyle mutlu olurum ki anlatamam kendimi çok iyi hissederim

bugün bizim miladımız olsun ayda
olsun canım.

bir yıldır mı kovuyorsun. son bi yıla kadar aranız iyiydi yani doğru mu anladım.

Allah yolunu açık etsin poponun
kız sen gayların cinsel hayatlarını nereden biliyorsun
ne var ki yavrum gay demek erkek erkeğe birbirini seviyor demek. erkekde ne var sadece popo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…