Kalori Arkadaşım

kızçeler benim mesai bitti görüşürüz yarın

kuzum sen sessizce git bizim moralimizi bozma sen evine varır yemeğini yapar sofranı kurar oturup karnını doyurursun üzerine bir de keyif kahvesi patlatırsın biz anca işten çıkarız hatta genellemiyim ben anca işten çıkarım

saat 15:35 mesaim bitti diyor yaaa Allah ım burada köprü de yok ki atayım kendimi

önceden de kovuyordum da son 1 yıldır daha fazla çaba harcıyorum
walla ayrıntısını bilmiyorum ama değişik bir iç dünyalarının olduğunu düşünüyorum

Porsuk çayından atla

Kesinlikleeee. Ben de tesettürlüyüm malum, Ama Saç herşey benim için. 'Amaaaan' dediğim hiç olmaz. Sadece kocam görcek falan da deme bence canım, Temeldeki amaç bu değil mi:) Ki hepsinden önce aynalar yanii. Saçım güzel değilse ben mutsuzum.
@ozlem.babayavrusu

katılıyorum sana

Porsuk çayından atla
porsuk çayından nereye atlayacak anlayamadım. çayın içine girecek de ordan nereye atlayacak ancak zıplar falan biraz dışarı çıkabilirde porsuk çayından atlama derken neyi kasteddin anlayamadım porsuk çayına atla dersen anlarım da ay şüşü güldürdün ayol beni yinee

Yani kelimenin ha -e hali ha -den hali . Noldu şimdi benle dalga geçtinde nooooooooldu ne geçti eline

Kızlar annem dün yolda yürürken ayağını burktu, düştü ve sol el bileğini kırdı.
Dua ederken annemi de araya katıştırır mısınız, çabuk iyileşmesi için..

canım çok geçmiş olsun alçıya mı aldılar ??? ayy benim eşimde evlendikten 3 ay sonra kolunu kırmıştı 2 ay alçıda kaldı çokk zordu yaaa

yardımcı olun kadına çok zor walla Allah acil şifalar versin bol bol peynir yedirin kemikleri çabuk kaynasın

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çabucak kaynasın kemikleri

Yani kelimenin ha -e hali ha -den hali . Noldu şimdi benle dalga geçtinde nooooooooldu ne geçti eline

eğlendim iyi geldi

Aaa çok geçmiş olsun canım yaaa. Allah şifa versin. Şükür ki solmuş yani.
laf etti bal kabağı annesi solakmış duydun mu cicim

Sağolasın kuzucum. Solak kendisi, sağ elini kullanmayı öğrenecek şimdi mecburen.
öğrenir ya kolay merak etme uzun sürmez o kadar kaynaması

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çabucak kaynasın kemikleri

eğlendim iyi geldi

laf etti bal kabağı annesi solakmış duydun mu cicim

öğrenir ya kolay merak etme uzun sürmez o kadar kaynaması
Teşekkürler kızlar.
15 sene önce de sağ kolunu omzundan kırmıştı, 1 ay gibi bi sürede iyileşmişti. Ben de o zamanlar 11-12 yaşında falanım, yemekleri temizliği her şeyi yapıyordum.
Şimdi yine evin annesi olurum sorun değil de, annemi öyle görmeye dayanamıyorum.
Dün oturdum 1 saat ağladım.

kuzum bir şeyler ye yoksa akşam eve gidince pofudukla beraber saldırırsın abur cuburlara

elma yedim daha çok acıktım

şöyle düşünürsek eğer gay lari tahrik eden tek şey popo olduğuna göre kadınlarında en tahrik eden bölgesi popoları olmalı bence. gögüslerden falan ziyade.

bence erkekler gögüsleri daha çekici buluyor
popo her bayanda kim kardehian kadar kocaman değil kalkıkda değil bildiğin düz popo
ama gögüs öyle mi
ay mahfoldum gülmkten

hii çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bol bol süt ürünleri tüketmeye çalışsın inş. seviyordur

aa ağlama siz moralinizi bozarsanız kadıncağız ne yapsın. Hastalığın hepsinde moral çok önemli siz iyi olunki oda daha iyi olsun

evet ama bana hiiiç hitap etmiyor vücut yapıma ters

benimkine de ters, sinirlerim zıpladı. popodan geçmiyo ki bele yerleşsin. popodan geçende bele büyük

zayıflamadan kot falan almayacağım kendime. yüksek belli alçak belli belsiz hiç farketmez önce 60 kilo olacağım sonra alacağım. o yüzden modayı takip etmiyorum.

bende 50 olunca almaya karar verdim, pantolonla oynatmayı hiç sevmiyorum

eveeettt üstünede bi vintage bluz trenç falan 10 numara

içine girebilene tabi

saçlarıda kabartıp yarım topladık mı 80 lere geri döneriz

lütfen retroyu demode yapmayalım

yüksek bel pantolonlar poposu olmayanlar için yapılmış bişey. onu giyince beline kadar ppoymuş gibi oluyor. arka ceplerde poponun tepesinde kalıyor. aşşağısı kocaman popo gibi oluyor.

tamam hevesim kaçtı

Yüksek bel ben giyiyorum, çokta seviyorum.

bebişim senin toto ölçüsü kaçtı, yakışıyosa bende seviyorum. fakat şuan yüksek bel pantolonlarla bi anlaşmazlık içindeyiz, çözer çözmez barışıcaz

kuzum bir şeyler ye yoksa akşam eve gidince pofudukla beraber saldırırsın abur cuburlara

olmadı pofidiğe saldırır

ayyy nerde o günlerrrr keşke öyle bir moda olsa ikoncan olurum valla

kız kardişhan var ya ikoncan

süpersin

süpersiniz kızlar mantıklı ve doğru olanda bu zaten

çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkk geçmiş olsun canım, tabi ki dua ederiz. bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

kıyamam yaaaa, moralini bozma kuzum inşallah çabucak iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…