kızçeler benim mesai bitti görüşürüz yarın
grşz canım bol bol ye akşamkızçeler benim mesai bitti görüşürüz yarın
olsun canım.
bir yıldır mı kovuyorsun. son bi yıla kadar aranız iyiydi yani doğru mu anladım.
Allah yolunu açık etsin poponun
ne var ki yavrum gay demek erkek erkeğe birbirini seviyor demek. erkekde ne var sadece popo
kuzum sen sessizce git bizim moralimizi bozma sen evine varır yemeğini yapar sofranı kurar oturup karnını doyurursun üzerine bir de keyif kahvesi patlatırsın biz anca işten çıkarız hatta genellemiyim ben anca işten çıkarım
saat 15:35 mesaim bitti diyor yaaa Allah ım burada köprü de yok ki atayım kendimi
benim İstanbul da 10 yıldır gittiğim bir kuaför vardı bazen iş çıkışı yarım saatliğine uğrar sohbet falan ederdik kaş bıyık aldırmaya gittiğimde işim bittikten sonra oturur çay kahve içerdik yani bayağı kaynaşmıştık onun bir sürü tesettürlü müşterisi vardı platin boyatan mı dersin , şarap kızılı boyatan mı dersin , uçuk kesimler mi dersin , gelip fön çektirip sonra baş örtüsünü yapıp giden mi dersin neler neler yaptırıyorlardı hoşumuza gidiyor sonuçta insan kendini ayna da güzel görünce mutlu oluyor diyorlardı
istersen yaptırabilirsin
Porsuk çayından atla
katılıyorum sanakuzum sen sessizce git bizim moralimizi bozma sen evine varır yemeğini yapar sofranı kurar oturup karnını doyurursun üzerine bir de keyif kahvesi patlatırsın biz anca işten çıkarız hatta genellemiyim ben anca işten çıkarım
saat 15:35 mesaim bitti diyor yaaa Allah ım burada köprü de yok ki atayım kendimi
porsuk çayından nereye atlayacak anlayamadım.Porsuk çayından atla
olmaz o çay beni korkutuyor içi çok bulanık yeşil yosun dolu hem boğazın masmavi suları dururken porsukta neymiş
katılıyorum sana
porsuk çayından nereye atlayacak anlayamadım.çayın içine girecek de ordan nereye atlayacak ancak zıplar falan biraz dışarı çıkabilirde porsuk çayından atlama derken neyi kasteddin anlayamadım porsuk çayına atla dersen anlarım da ay şüşü güldürdün ayol beni yinee
Kızlar annem dün yolda yürürken ayağını burktu, düştü ve sol el bileğini kırdı.
Dua ederken annemi de araya katıştırır mısınız, çabuk iyileşmesi için..
Sağolasın kuzucum. Solak kendisi, sağ elini kullanmayı öğrenecek şimdi mecburen.Aaa çok geçmiş olsun canım yaaa. Allah şifa versin. Şükür ki solmuş yani.
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çabucak kaynasın kemikleriKızlar annem dün yolda yürürken ayağını burktu, düştü ve sol el bileğini kırdı.
eğlendim iyi geldiYani kelimenin ha -e hali ha -den hali . Noldu şimdi benle dalga geçtinde nooooooooldu ne geçti eline
laf etti bal kabağıAaa çok geçmiş olsun canım yaaa. Allah şifa versin. Şükür ki solmuş yani.
öğrenir ya kolay merak etme uzun sürmez o kadar kaynamasıSağolasın kuzucum. Solak kendisi, sağ elini kullanmayı öğrenecek şimdi mecburen.
canım çok geçmiş olsun alçıya mı aldılar ??? ayy benim eşimde evlendikten 3 ay sonra kolunu kırmıştı 2 ay alçıda kaldı çokk zordu yaaa
yardımcı olun kadına çok zor walla Allah acil şifalar versin bol bol peynir yedirin kemikleri çabuk kaynasın
Teşekkürler kızlar.geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin çabucak kaynasın kemikleri
eğlendim iyi geldi
laf etti bal kabağıannesi solakmış duydun mu cicim
öğrenir ya kolay merak etme uzun sürmez o kadar kaynaması
kuzum bir şeyler ye yoksa akşam eve gidince pofudukla beraber saldırırsın abur cuburlara
zaman bizim zamanımız yavrum. millet silikon koyduruyor poposuna. kim kardehian poposu. ince bel koca popo tam sen yavrum.
bu arada sinokinin 30 kilo vermesinde benim payım ve hırslandırmalarımın etkisi oldukça fazla. bi ara yarışıyorduk sinokiyle benden daha kiloluydu. ben onu gazlaya gazlaya erittim benden zayıf oldu hanfendi.
gamzen de öyle benden kiloluydu onu da zayıflattım eritip bitirttim.
sıra sende seni zayıflatacam ben. takıl bana zayıflamanın tadını çıkar
şöyle düşünürsek eğer gay lari tahrik eden tek şey popo olduğuna göre kadınlarında en tahrik eden bölgesi popoları olmalı bence. gögüslerden falan ziyade.
Teşekkürler kızlar.
15 sene önce de sağ kolunu omzundan kırmıştı, 1 ay gibi bi sürede iyileşmişti. Ben de o zamanlar 11-12 yaşında falanım, yemekleri temizliği her şeyi yapıyordum.
Şimdi yine evin annesi olurum sorun değil de, annemi öyle görmeye dayanamıyorum.
Dün oturdum 1 saat ağladım.
evet ama bana hiiiç hitap etmiyor vücut yapıma ters
zayıflamadan kot falan almayacağım kendime. yüksek belli alçak belli belsiz hiç farketmez önce 60 kilo olacağım sonra alacağım. o yüzden modayı takip etmiyorum.
eveeettt üstünede bi vintage bluz trenç falan 10 numara
saçlarıda kabartıp yarım topladık mı 80 lere geri döneriz
yüksek bel pantolonlar poposu olmayanlar için yapılmış bişey. onu giyince beline kadar ppoymuş gibi oluyor. arka ceplerde poponun tepesinde kalıyor. aşşağısı kocaman popo gibi oluyor.
Yüksek bel ben giyiyorum, çokta seviyorum.
kuzum bir şeyler ye yoksa akşam eve gidince pofudukla beraber saldırırsın abur cuburlara
ayyy nerde o günlerrrr keşke öyle bir moda olsa ikoncan olurum valla
silikonda neymiş bende orjinali var isteyene bedavaya veririm patlama kaynama dağılma derdi yok ben yıllarca kullandım taş gibi ayyy bir de yüzsüz 1 yıldır kovuyorum gitmiyor gell vatandaş geeeeel kim kardashian , jennifer Lopez , 2. kraliçe elizabeth ve daha niceleri hepisi benden aldı senin neyin eksil geellllll
benimki benden bağımsızlığını ilan etti yetti artık yıllardır ezilen taraf benim hiçte azınlık değilim deyip popo kaldırdı ve devrimini yaptı şimdi önüne geçemiyorum ne yapsam kar etmiyor
katılıyorum bende kendimi bi gruba dahil etsem 1. gurpta olurdum. söylemesi ayıp kocacımı karşılarken zile basınca 6 senedir aynada kendime bakar yemek falan yapmışsam parfüm sıkarım yemek kokmim die saçlarıma maşa yaparım düzleştiririm ailedeki biçok kişide ne gerek var derler çoğu zman ama biçoğu kocası tarafından ilgisizlikten şikayet ederler kendini salan kadının en iyi ihtimalle karşılacağı şey ilgisizliktir.
Kesinlikleeee. Ben de tesettürlüyüm malum, Ama Saç herşey benim için. 'Amaaaan' dediğim hiç olmaz. Sadece kocam görcek falan da deme bence canım, Temeldeki amaç bu değil mi:) Ki hepsinden önce aynalar yanii. Saçım güzel değilse ben mutsuzum.
@ozlem.babayavrusu
Dr uma sordum yapabilirsin hicbir sakincasi yokk bebege gaz olabilir dedi okadar ve ayrica sutum artti cok sasirdim. Dediginde dogru aslinda ama bnm tiroidlerim ameliyatla alindi okadar zorki kilo vermen ne yapacagimi sasirdimbeslenerek
Teşekkürler kızlar.
15 sene önce de sağ kolunu omzundan kırmıştı, 1 ay gibi bi sürede iyileşmişti. Ben de o zamanlar 11-12 yaşında falanım, yemekleri temizliği her şeyi yapıyordum.
Şimdi yine evin annesi olurum sorun değil de, annemi öyle görmeye dayanamıyorum.
Dün oturdum 1 saat ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?