Teşekkürler kızlar.
15 sene önce de sağ kolunu omzundan kırmıştı, 1 ay gibi bi sürede iyileşmişti. Ben de o zamanlar 11-12 yaşında falanım, yemekleri temizliği her şeyi yapıyordum.
Şimdi yine evin annesi olurum sorun değil de, annemi öyle görmeye dayanamıyorum.
Dün oturdum 1 saat ağladım.
Ayy yemin ederim aklımdan geçti yazarkenSağolasın kuzucum. Solak kendisi, sağ elini kullanmayı öğrenecek şimdi mecburen.
günaydınlar.
bugün benim diyet miladım
artık kaçamaksız diyetimi yapacağım
ben anladım ki kocam benim zayıflamamı istemiyor.
ondan kilo veremiyorum ben. neyse.
artık kocama inat zayıflayacağım.güç bende artık.
Günaydın kızlarkahvaltımla selam vereym dedim. bunlardan 1 meyvesuyuyla ıkı tane açma yedim, geri kalanını gün içinde içip bitircem. Suları da aynı. yarın açmasız sadece bunlar var . Dün aksam da ayı gibi yedim jubılemı yaptım
Detoks mu bu canım, ben dün pek takip edemedim deGünaydın kızlarkahvaltımla selam vereym dedim. bunlardan 1 meyvesuyuyla ıkı tane açma yedim, geri kalanını gün içinde içip bitircem. Suları da aynı. yarın açmasız sadece bunlar var . Dün aksam da ayı gibi yedim jubılemı yaptım
Sağ üst köşede adın yazıyor ya onun üstüne gel, kişisel bilgileriniz butonuna tıkla, solda ayarların altında göreceksin.kızlar bu arada üye adı değişikliği nasıl yapılıo bilginiz varmı
Sağ üst köşede adın yazıyor ya onun üstüne gel, kişisel bilgileriniz butonuna tıkla, solda ayarların altında göreceksin.
Rica ederimyaptım oniii saol rose
öğlen arasında dediki akşam pizza alalım. pazartesi günü burda bi kampanya var 27.90 a 3 tane ortaboy pizza veriyorlar. ben dedim ki ben yiyemem diyetteyim. zaten 3 kişiyiz biri de kızım o anca 3 dilim yer yiyemez hatta. neyse diyette olduğumu bile bile benim de pizza sevdiğimi bile bile aldı. bi de diyorki canım yaş pasta istiyor. alma ben yemeyecem yazık olur dilim bari al diyorum yok gitmiş kocaman pasta almış. bi de benim ekler pastaya karşı zaafım var çocuklukdan beri delicesine severim. bi kutu da minik eklerlerden almış yaş pasta yetmiyormuş gibi. delirdim yaaa. pizza boşa gitmesin diye bi tanesine yakın yedim kızımla. ekler geldi arkasına eklerden de 4 tane yedim. bi tane de yeterdi ama bitirmek için zorladım yedim kalırsa yarında yerim bugün bitsin son olsun dedim. kızıma da zorla 3 tane ekleri yedirttim. yaş pastayı açmadım bile kutusunda duruyor hala. tabi bu sabah 600 gr artıda çıktım. çıldıracağım. yaaaa....Günaydın canımlar.
Kocan neden istemiyor zayıflamanı, ya da nasıl anladın bunu?
Günaydın kızlarkahvaltımla selam vereym dedim. bunlardan 1 meyvesuyuyla ıkı tane açma yedim, geri kalanını gün içinde içip bitircem. Suları da aynı. yarın açmasız sadece bunlar var . Dün aksam da ayı gibi yedim jubılemı yaptım
kızlar yeter artık ayol isim değiştirip durmayın listede düzelte düzelte bi hoş oldum.
Adam resmen sana komplo teorileri üretiyor.öğlen arasında dediki akşam pizza alalım. pazartesi günü burda bi kampanya var 27.90 a 3 tane ortaboy pizza veriyorlar. ben dedim ki ben yiyemem diyetteyim. zaten 3 kişiyiz biri de kızım o anca 3 dilim yer yiyemez hatta. neyse diyette olduğumu bile bile benim de pizza sevdiğimi bile bile aldı. bi de diyorki canım yaş pasta istiyor. alma ben yemeyecem yazık olur dilim bari al diyorum yok gitmiş kocaman pasta almış. bi de benim ekler pastaya karşı zaafım var çocuklukdan beri delicesine severim. bi kutu da minik eklerlerden almış yaş pasta yetmiyormuş gibi. delirdim yaaa. pizza boşa gitmesin diye bi tanesine yakın yedim kızımla. ekler geldi arkasına eklerden de 4 tane yedim. bi tane de yeterdi ama bitirmek için zorladım yedim kalırsa yarında yerim bugün bitsin son olsun dedim. kızıma da zorla 3 tane ekleri yedirttim. yaş pastayı açmadım bile kutusunda duruyor hala. tabi bu sabah 600 gr artıda çıktım. çıldıracağım. yaaaa....
işte burdan anladım kocam benim zayıflamamı istemiyor. bilerek yapıyor. daha önce 2010 yılında dukan yapmıştım 28 günde 7 kilo vermiştim o zaman da ekler alıp duruyordu eve. pis gıcık şey.
ama artık ona inadına yemeyeceğim. isterse o yaş pasta çöpe gitsin umrumda değil. bi de gidip en pahalı pastaneden alıyor 40 tl vermiş pastaya. bende yazık o kadar para vermiş dicem yicem. yok öyle kuruyup gitsede yemicem. çürüyüp gitsede yemicem yemiceeem yemiceemmm
bende bugün sen gibi yapmaya çalışacağım canım. dünkü yemeklerden sonra.
GÜNAYDIN
STOKLADIN YANİ 3 GÜNLÜK ERZAĞI
Detoks mu bu canım, ben dün pek takip edemedim de
Yoksa kolonoskopi için bağırsaklarını mı rahatlatıyorsun?
bende bugün sen gibi yapmaya çalışacağım canım. dünkü yemeklerden sonra.
bende tahmin ettim bu saftirik adını soyadını yazmış sanırım dediydimya direk adımı hangi akla hizmet yazmışım bilemiom. google adımı yaz direk burası çıkıo bizim idarecilerde çakaldır yapar böyle şeyler
aynen ya komplo kuruyor bana. ben bi tatlı aldığımda kendisi yemiyor artık tatlı yememeye çalışıyorum diyordu bi hafta önce. dün yaptığı resmen bana inat yani. kendisi normal kilolu hafif göbeği var. bacakları falan zayıftır. hiç kıskanmaz kıskandığını söylemez. ama bende kıskandığını düşünüyorum. beni dün öyle bi gaza getirdi ki yaza kadar 60 olmazsam bende ayda2kilogo değilim.Adam resmen sana komplo teorileri üretiyor.
Kendi kilosu nasıl?
Acaba senin ondan daha hoş ve alımlı olmanı istemiyor mu, kıskanıyor mu ki seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?