Kalori Arkadaşım

ayyy kuzum Allah dermansız dert vermesin niye ağlıyorsun altı üstü bir kırık 1 ay sonra eskisi gibi olur üzme kendini kadına da kötü hissettireceksin zaten tek elle bir şey yapamamanın sıkıntısını sinirini yaşıyordur en basiti yüzünü bile doğru dürüst yıkayamaz zorlanır birde senin üzülmene üzülür

ben eşimin koluna poşet bağlayıp banyo yaptırıyordum ananem zamanındaki kadınlar gibi

tabağındaki yemeği lokmalara ayırıyordum

gömleğinin düğmelerini ilikliyordum

oda dalga geçiyordu hem benle hem de kendisiyle

pzt:günes tam tepede iken
Sali: aksam
Carsamba: öglen
Persembe: sabah
Cuma: ögle ikindi arasi
Cmtsi: kusluk
Pazar: ikindi

günaydınlar.

bugün benim diyet miladım
artık kaçamaksız diyetimi yapacağım

ben anladım ki kocam benim zayıflamamı istemiyor.
ondan kilo veremiyorum ben. neyse.
artık kocama inat zayıflayacağım.güç bende artık.

Günaydın canımlar.

Kocan neden istemiyor zayıflamanı, ya da nasıl anladın bunu?

Günaydın kızlar kahvaltımla selam vereym dedim. bunlardan 1 meyvesuyuyla ıkı tane açma yedim, geri kalanını gün içinde içip bitircem. Suları da aynı. yarın açmasız sadece bunlar var . Dün aksam da ayı gibi yedim jubılemı yaptım

Eklentiler

• unnamed.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 56
Detoks mu bu canım, ben dün pek takip edemedim de
Yoksa kolonoskopi için bağırsaklarını mı rahatlatıyorsun?

Günaydın canımlar.

Kocan neden istemiyor zayıflamanı, ya da nasıl anladın bunu?
öğlen arasında dediki akşam pizza alalım. pazartesi günü burda bi kampanya var 27.90 a 3 tane ortaboy pizza veriyorlar. ben dedim ki ben yiyemem diyetteyim. zaten 3 kişiyiz biri de kızım o anca 3 dilim yer yiyemez hatta. neyse diyette olduğumu bile bile benim de pizza sevdiğimi bile bile aldı. bi de diyorki canım yaş pasta istiyor. alma ben yemeyecem yazık olur dilim bari al diyorum yok gitmiş kocaman pasta almış. bi de benim ekler pastaya karşı zaafım var çocuklukdan beri delicesine severim. bi kutu da minik eklerlerden almış yaş pasta yetmiyormuş gibi. delirdim yaaa. pizza boşa gitmesin diye bi tanesine yakın yedim kızımla. ekler geldi arkasına eklerden de 4 tane yedim. bi tane de yeterdi ama bitirmek için zorladım yedim kalırsa yarında yerim bugün bitsin son olsun dedim. kızıma da zorla 3 tane ekleri yedirttim. yaş pastayı açmadım bile kutusunda duruyor hala. tabi bu sabah 600 gr artıda çıktım. çıldıracağım. yaaaa....
işte burdan anladım kocam benim zayıflamamı istemiyor. bilerek yapıyor. daha önce 2010 yılında dukan yapmıştım 28 günde 7 kilo vermiştim o zaman da ekler alıp duruyordu eve. pis gıcık şey.
ama artık ona inadına yemeyeceğim. isterse o yaş pasta çöpe gitsin umrumda değil. bi de gidip en pahalı pastaneden alıyor 40 tl vermiş pastaya. bende yazık o kadar para vermiş dicem yicem. yok öyle kuruyup gitsede yemicem. çürüyüp gitsede yemicem yemiceeem yemiceemmm

bende bugün sen gibi yapmaya çalışacağım canım. dünkü yemeklerden sonra.

kızlar yeter artık ayol isim değiştirip durmayın listede düzelte düzelte bi hoş oldum.

Adam resmen sana komplo teorileri üretiyor.
Kendi kilosu nasıl?
Acaba senin ondan daha hoş ve alımlı olmanı istemiyor mu, kıskanıyor mu ki seni?

GÜNAYDIN
STOKLADIN YANİ 3 GÜNLÜK ERZAĞI

Yok üç günlük değil canm bu 1 günlük sadece aksam da komposto yapacağım 3 Lt falan , su yerine onu ıcerım , bari az tadı tuzu olur

Detoks mu bu canım, ben dün pek takip edemedim de
Yoksa kolonoskopi için bağırsaklarını mı rahatlatıyorsun?

İkincisi kuzummm.

bende bugün sen gibi yapmaya çalışacağım canım. dünkü yemeklerden sonra.

zararı olmaz dimi ? :S ayda dün var ya oyle keyifli eğlenerek doya doya yedim ki eşim diyo ki sofrada olmasak oynayacaksın Çok zevkliydi valla

Sen eşinle aynı yerde mi çalşıyorsun ?

ya direk adımı hangi akla hizmet yazmışım bilemiom. google adımı yaz direk burası çıkıo bizim idarecilerde çakaldır yapar böyle şeyler
bende tahmin ettim bu saftirik adını soyadını yazmış sanırım dediydim

Adam resmen sana komplo teorileri üretiyor.
Kendi kilosu nasıl?
Acaba senin ondan daha hoş ve alımlı olmanı istemiyor mu, kıskanıyor mu ki seni?
aynen ya komplo kuruyor bana. ben bi tatlı aldığımda kendisi yemiyor artık tatlı yememeye çalışıyorum diyordu bi hafta önce. dün yaptığı resmen bana inat yani. kendisi normal kilolu hafif göbeği var. bacakları falan zayıftır. hiç kıskanmaz kıskandığını söylemez. ama bende kıskandığını düşünüyorum. beni dün öyle bi gaza getirdi ki yaza kadar 60 olmazsam bende ayda2kilogo değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…