günaydınlar.
bugün benim diyet miladım
artık kaçamaksız diyetimi yapacağım
ben anladım ki kocam benim zayıflamamı istemiyor.
ondan kilo veremiyorum ben. neyse.
artık kocama inat zayıflayacağım.güç bende artık.
Günaydın kızlarkahvaltımla selam vereym dedim. bunlardan 1 meyvesuyuyla ıkı tane açma yedim, geri kalanını gün içinde içip bitircem. Suları da aynı. yarın açmasız sadece bunlar var . Dün aksam da ayı gibi yedim jubılemı yaptım
öğlen arasında dediki akşam pizza alalım. pazartesi günü burda bi kampanya var 27.90 a 3 tane ortaboy pizza veriyorlar. ben dedim ki ben yiyemem diyetteyim. zaten 3 kişiyiz biri de kızım o anca 3 dilim yer yiyemez hatta. neyse diyette olduğumu bile bile benim de pizza sevdiğimi bile bile aldı. bi de diyorki canım yaş pasta istiyor. alma ben yemeyecem yazık olur dilim bari al diyorum yok gitmiş kocaman pasta almış. bi de benim ekler pastaya karşı zaafım var çocuklukdan beri delicesine severim. bi kutu da minik eklerlerden almış yaş pasta yetmiyormuş gibi. delirdim yaaa. pizza boşa gitmesin diye bi tanesine yakın yedim kızımla. ekler geldi arkasına eklerden de 4 tane yedim. bi tane de yeterdi ama bitirmek için zorladım yedim kalırsa yarında yerim bugün bitsin son olsun dedim. kızıma da zorla 3 tane ekleri yedirttim. yaş pastayı açmadım bile kutusunda duruyor hala. tabi bu sabah 600 gr artıda çıktım. çıldıracağım. yaaaa....
işte burdan anladım kocam benim zayıflamamı istemiyor. bilerek yapıyor. daha önce 2010 yılında dukan yapmıştım 28 günde 7 kilo vermiştim o zaman da ekler alıp duruyordu eve. pis gıcık şey.
ama artık ona inadına yemeyeceğim. isterse o yaş pasta çöpe gitsin umrumda değil. bi de gidip en pahalı pastaneden alıyor 40 tl vermiş pastaya. bende yazık o kadar para vermiş dicem yicem. yok öyle kuruyup gitsede yemicem. çürüyüp gitsede yemicem yemiceeem yemiceemmm
bende bugün sen gibi yapmaya çalışacağım canım. dünkü yemeklerden sonra.
Acaba gaza getirmek için mi yapıyorbende tahmin ettim bu saftirik adını soyadını yazmış sanırım dediydim
aynen ya komplo kuruyor bana. ben bi tatlı aldığımda kendisi yemiyor artık tatlı yememeye çalışıyorum diyordu bi hafta önce. dün yaptığı resmen bana inat yani. kendisi normal kilolu hafif göbeği var. bacakları falan zayıftır. hiç kıskanmaz kıskandığını söylemez. ama bende kıskandığını düşünüyorum. beni dün öyle bi gaza getirdi ki yaza kadar 60 olmazsam bende ayda2kilogo değilim.
yok canım farklı iş yerlerimiz.o dün nöbet çıkışıydı evdeydi. araba bendeydi eve gidip arabayı öğlen ona bıraktım. o da beni geri işe bıraktı sonra.Yok üç günlük değil canm bu 1 günlük sadeceaksam da komposto yapacağım 3 Lt falan , su yerine onu ıcerım , bari az tadı tuzu olur
İkincisi kuzummm.
zararı olmaz dimi ? :S ayda dün var ya oyle keyifli eğlenerek doya doya yedim ki eşim diyo ki sofrada olmasak oynayacaksınÇok zevkliydi valla
Sen eşinle aynı yerde mi çalşıyorsun ?
bende tahmin ettim bu saftirik adını soyadını yazmış sanırım dediydim
aynen ya komplo kuruyor bana. ben bi tatlı aldığımda kendisi yemiyor artık tatlı yememeye çalışıyorum diyordu bi hafta önce. dün yaptığı resmen bana inat yani. kendisi normal kilolu hafif göbeği var. bacakları falan zayıftır. hiç kıskanmaz kıskandığını söylemez. ama bende kıskandığını düşünüyorum. beni dün öyle bi gaza getirdi ki yaza kadar 60 olmazsam bende ayda2kilogo değilim.
bende tahmin ettim bu saftirik adını soyadını yazmış sanırım dediydim
yok normal kilolu eşimo kocadan bende de var
ben bu duruma seviniyorum aslında ben şişman olduğumda da beni hep yediriri şimdide yediriyor. Karşındaki insan için fiziki öneminin olmaması bence çok güzel
Sağlık olarak aslında benim pofidiğimde kilo vermek istiyor ama o koca boğazını tutamıyor. Bende artık birşey demiyorum duygusallaşıyor.
sana en kocaman tavsiyem midende sana eziyet edeceğine bırak cebine eziyet etsin kocanda 1 2 alır sonra almaz anlar kararlı olduğunu
Biz mesela önceden abartmıyorum 1 kg çiğ köfteyi afiyetle akşamdan 20 dk bitirirdik. 1 büyük yaş pastanın yarısını yerdik oysa şimdi ben kremasını yiyorum keklerini bırakıyorum tabi her zaman engel olamıyorum kendime o ayrı
elimden geldiğince kaloriyi düşünüyorum o çok faydalı oluyor tavsiye ederim
kızınada 3 adet ekler yedirmişsin çok geldi gözüme böyle yedirip yedirip çocuğun midesini büyütme
Biz çekiyoruz onlar çekmesin
(cnm şakasına söylediklerim sakın alınma nazım geçtiğinden yazıyorum yanlış anlaşılmak istemem)
tatlım evde kendin meyve suyu yapabilsen çok iyi olurdu bu içecekler hem çok kalorili hem de zararlı oluyor
eşin kilolu mu
yok kilolusun demezdi hiç. benim öyle gaza gelmeyeceğimi su koyvereceğimi 5 yıldır öğrenmiş olması lazım.Acaba gaza getirmek için mi yapıyor
Kilo vermeden önce kilondan şikayetçi miydi?
benim soyadım da komik hiç sevmiyoerum. söylüyorum bi kere de zor anlıyorlar.saftirk mi aşk olsun senki benm yol arkadaşımsın yok sana motivasyon falan
şaka bi tarafa yeni evlendiğimde oluşturmuştum üyeliğimi soyadıma da hayrandım. onun etkisi olsa gerek
yok normal kilolu eşim
yok kilolusun demezdi hiç. benim öyle gaza gelmeyeceğimi su koyvereceğimi 5 yıldır öğrenmiş olması lazım.
benim soyadım da komik hiç sevmiyoerum. söylüyorum bi kere de zor anlıyorlar.
senin soyadında komik ki bence nesine hayrandın
kızlar bahar yok sanki
siz değerli becerikli hatunlardan bir ricam var akşem yemeğine ağır bir ana yemek istiyorum. Hem değişik olsun hem ağır olsun istiyorum misafir ağırlayacağımda
yardımcı olur musunuz?
ayy çok güzel ağzımın suyu aktıhttp://www.nefisyemektarifleri.com/etli-fajita/
cok lezzetli oluyor sunumuda rahat misafir sayın belliyse tavsiye ederim
günaydınnn sabah sabah amma yazmışsınız
aydacım kocan alsın dursun kendi yesin çok istiyorsan tadımlık 1-2 lokma al o kadar yada ağzını hiç bulaştırma yeme gitsin
hem kendin bitirmek için zorluyorsun hem çocuğa yediriyorsun ne gerek var eşinde abartmadan almayı öğrensin yani hem pasta hem ekler hepi topu 3 kişisiniz pastaya dokunamamışsınız bile ben olsam pastayı da keser koca bir dilim eşimin önüne koyardım hani canın çekmişti ya canım buyur afiyet olsun derdim
ayrıca sana şunu alalım bunu alalım dediğinde ben yiyemem diyetteyim falan deme sen öyle deyince adam grev kırıcı gibi harekete geçiyormuş
özlem güldürdün kız beni tc ni de yazsaydın bari de tam olsaydı
sinoki kuzum hafta içi ne misafiriymiş o yaaa birde ağır yemek istiyor içli köfte yapmantı yap, karnıyarık yap , baklava aç
şaka bir kenara canım benim sulu köfte yap , tavuklu nohutlu pirinç pilavı yap , mercimek çorbası yap , yanına da hafif bir tatlı patlat oldu bitti
Merhabalar beni de araniza alirmisiniz pazartesi bende bildirsem kilo mu ?Yeni gelen arkadaşlar pazartesi sabah tartilip kilonu zu bana pazartesi öğlene kadar özel mesaj la gönderiyorsunuz
diyet başlangıç tarihimiz
diyet başlangıç kilonuz
geçen haftaki kilonuz
bu haftaki kilonuz
Bi haftalık arada ki fark
bu şekilde gönderin listeye ekleyecegim. Bu arada yeni gelenleri 2hafta listeye eklemeyelim diyorduk ama özlem lola ve sibel güzel ve devamlı katilimda bulundukları için listeye girmeye hak kazandılar. Opuldunuz
Merhabalar beni de araniza alirmisiniz pazartesi bende bildirsem kilo mu ?
yaklasik bir senedir kalori sayarak 95 den suanki 78e düstüm,yaza kadar on kilo vermem lazim,gebelikte ciktim o kilolara offfff
ama motivasyon tam listeye almasanizda ben bildireyim her hafta ,yaris gibi güzel olur
gel canım buyur gel kendinden bahset. pazartesi sabah saat 10 a kadar bildirimlerimizi yapıyoruz bunu unutma. haftaiçi topiğimizde ki katılımına göre pazartesi listeye eklerim senide. güzel kilo vermişsin anlat bakalım nasıl verdin. çalışıyormusun evdemisin bebeğin kaç yaşında sen kaç yaşındasın. nerde yaşıyorsun vs.Merhabalar beni de araniza alirmisiniz pazartesi bende bildirsem kilo mu ?
yaklasik bir senedir kalori sayarak 95 den suanki 78e düstüm,yaza kadar on kilo vermem lazim,gebelikte ciktim o kilolara offfff
ama motivasyon tam listeye almasanizda ben bildireyim her hafta ,yaris gibi güzel olur
haftasoonu çağırmak istiyorum cnm şimdiden menüyü hazırlarsam işim yarı yarıya hafifler
içli köfte hiç denemedim onu yapamam ki
mercimek kesin yapcam
tatlıda kararsızım
pilavda ana yemeğe göre yapcam
ana yemek nohut düşündüm bende ama daha ağır birşey olsun istiyorum eğer bulamazsam nohut kurtarıcıdır
Hosbulduk canim cook tesekkür ederimgel canım buyur gel kendinden bahset. pazartesi sabah saat 10 a kadar bildirimlerimizi yapıyoruz bunu unutma. haftaiçi topiğimizde ki katılımına göre pazartesi listeye eklerim senide. güzel kilo vermişsin anlat bakalım nasıl verdin. çalışıyormusun evdemisin bebeğin kaç yaşında sen kaç yaşındasın. nerde yaşıyorsun vs.
Hosbulduk coookkk tesekkür ederim, ne güzel karsilama bunlar cok memnun oldumAramıza hoş geldin tatlımmm
çok güzel oluyor burda zayıflamak eminb ol çok motive olacaksın.
Ayrıca tebrik ediyorum güzel kilo vermişsin
bende o kilolardan indim bu kiloma burdaki ark. sağ olsun çok faydaları destekleri oldu.
Hosbulduk canim cook tesekkür ederim
Kalori saymaya 5 sene evvel ilk kizimdan sonra basladim , ozaman 25 kilo verdim.
Gecen sene oglum oldu,hatta yarin dogumgünü
dogumdan iki ay sonra yine kalori saymaya basladim,gebe kaldigimda 70 kiloydum,boyum 165.
Diyete devam ediyordum kaza diyelim oldu
doguma girerken 110 kiloydumciktim 95,ondan sonra basladim diyete....simdiye kadar.
arada cok mola verdim,hani sütüm azaldi,disi cikti,yok uyumadik gece,yinede sonuctan gayet memnunum
Yediklerim 1300 kaloriyle sinirli, ve günde en az yarim saat yürürüm oglumla.Yürümediysem haftada 3 kere epileptik aletime binerim yarim saatden.
Mesela bugünki menüm su;
Sabah
1 yumurta + yarim cay bardagi az yagli sütten yagsiz omlet
kk peynir
10 zeytin ( Zeytin kalori cok düsük aciktikca agzima atarim coookk faydasi var )
sekersiz cay
sinirsiz yesillik
ögle
bir kase ispanak corbasi
4 kasik pilav vb
3 kasik yogurt
bol salata ( icine bir kasik zeytinyagi )
aksam tavuk eti izgarada
4 kasik yine makarna vb
bol salata
bir kase corba
ara ögün olarak kahve iciyorum sütlü vaz gecemiyorum
bazen 3-5 zeytin
aksam yatmadan evvel bir bardak sicak süt
Menüm bu , buna benzer....ben kendime hicbirseyi yasaklamadim.Bugün fazla yediysem,yarin 200 kalori az yedim,veya spor yaptim vs.
Hayatimdan tamamen cikardigim tek besin kizartmalar.
Hamur isini pek yapmam,yaparsamda cok az yerim yani ayda 2-3 kere yapiyosam onun tartida eksisini görmedim.
Malum dönemde canim cook tatli cekerse Hurmayla bastiririm
#aklima geldikce yazicam cok oldu dimi kusura bakmayin öfff cenem düsük de biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?