sulu köfte yap canım bulgurlu falan hem güzel hem doyurucu oluyor bir de önü açık bir yemek istediğini katabiliyorsun
ben bazen bezelye , patates, havuç ve bir parça kemikli et atıyorum içine bazen de sadece patatesli yapıyorum
Hosbulduk canim cook tesekkür ederim
Kalori saymaya 5 sene evvel ilk kizimdan sonra basladim , ozaman 25 kilo verdim.
Gecen sene oglum oldu,hatta yarin dogumgünü
dogumdan iki ay sonra yine kalori saymaya basladim,gebe kaldigimda 70 kiloydum,boyum 165.
Diyete devam ediyordum kaza diyelim oldu
doguma girerken 110 kiloydumciktim 95,ondan sonra basladim diyete....simdiye kadar.
arada cok mola verdim,hani sütüm azaldi,disi cikti,yok uyumadik gece,yinede sonuctan gayet memnunum
Yediklerim 1300 kaloriyle sinirli, ve günde en az yarim saat yürürüm oglumla.Yürümediysem haftada 3 kere epileptik aletime binerim yarim saatden.
Mesela bugünki menüm su;
Sabah
1 yumurta + yarim cay bardagi az yagli sütten yagsiz omlet
kk peynir
10 zeytin ( Zeytin kalori cok düsük aciktikca agzima atarim coookk faydasi var )
sekersiz cay
sinirsiz yesillik
ögle
bir kase ispanak corbasi
4 kasik pilav vb
3 kasik yogurt
bol salata ( icine bir kasik zeytinyagi )
aksam tavuk eti izgarada
4 kasik yine makarna vb
bol salata
bir kase corba
ara ögün olarak kahve iciyorum sütlü vaz gecemiyorum
bazen 3-5 zeytin
aksam yatmadan evvel bir bardak sicak süt
Menüm bu , buna benzer....ben kendime hicbirseyi yasaklamadim.Bugün fazla yediysem,yarin 200 kalori az yedim,veya spor yaptim vs.
Hayatimdan tamamen cikardigim tek besin kizartmalar.
Hamur isini pek yapmam,yaparsamda cok az yerim yani ayda 2-3 kere yapiyosam onun tartida eksisini görmedim.
Malum dönemde canim cook tatli cekerse Hurmayla bastiririm
#aklima geldikce yazicam cok oldu dimi kusura bakmayin öfff cenem düsük de biraz
Hosbulduk coookkk tesekkür ederim, ne güzel karsilama bunlar cok memnun oldum
Ben sayfalarin nerdeyse hepsini 2 haftada okudum,cok güzel destek oluyorsunuz anladim.Bir kac topige ugradim,ama bi yazan bi daha yazmadi vs.
Ben uzun vadede ciddi bir iliski istiyorum
Pazartesiyi kadar kilomu koruyup pazartesi kilo bildirimimi yapippp hadi bismillah dicem yardiminiza muhtacimmm
tatlım evde kendin meyve suyu yapabilsen çok iyi olurdu bu içecekler hem çok kalorili hem de zararlı oluyor
kız tam okumadın mı 95 kilo ile çıkmış doğumdan 15 kg bebekle birlikte çıkmış vucuttanNası 110 kiloydun yaaaaaaaaaaaa40 kilo mu aldın
Hoşgeldin demeden once bunalrı sormalıydm valla
taze meyvelerden yapsana kızım oh mis afiyetle iç durNAsı yapıcam ki :S Komposto yaparım en fazla :S
Evet cikarabilsem harika olcak, o zaman daha hizli kilo gidiyor sabah ekmeksizlige alistim ama ya ögle ya aksam yiyorum makarna en fazla 4 kasik,yani misal diye yazmistimköftede de çok beceriksizim ya dağılırsa
hsanpaşa yapasım vardı ama tarifi bilmiyorum bi tarifim vardı kaybetmişim
Bizde birbirimize muhtacız cnm benm maşallah bu şartlarda güzel kilo vermişsin kocaman tebrik ediyorummmm
yanlız menündeki pilav ve makarna yerine sebze yesen örneğin karnabahr brokoli pırasa yada daha az kalorili birşeyler .
aynı gün hem makarna hem pilav kalorileride yüksek birde hamur işi yapışıp kalır
nacizane tavsiyem budur
yatarken sıcak süt içme fikrini artık bende uygulayacağım
ben hayatımdan çooooooooooook sevdiğim pilav ve makarnayı çıkardımçok seviyordummmmmmm
Evet canim malesef :-(Nası 110 kiloydun yaaaaaaaaaaaa40 kilo mu aldın
Hoşgeldin demeden once bunalrı sormalıydm valla
hosbulduk canim, korkmayin hiccc ben verdiysem ohooooEfsam09 hoşgeldiin aramıza. allah bağışlasın çocuklarını, birincide çok güzel kilo vermişsin yine verirsin. burda hamilelik kilolarından korkan baya bi bayan var, biri de benim. sen kiloları ver bizimde gözümüz korkmasın
taze meyvelerden yapsana kızım oh mis afiyetle iç dur
kompostoda yap az şekerli olsun.
Ayran yasak mı ? Süt yasak mı?
çorba yasak mı?
vucudunu güçsüz bırakma Allah korusun bayılırsın
hosbulduk canim, korkmayin hiccc ben verdiysem ohoooo
Bide herkes benim gibi 30 kilo almiyor yaaa
Bende öyle veremem diye bekleseydim suan hala 95 kiloydum,yine bi 7li rakamlar daha bi motive ediyo az kaldi diyosun falan...
Hamilemisiniz sizde ?
ozz muzun kabuğunu mu kaynatıyorsun beni mi yanlış anladım
Evet cikarabilsem harika olcak, o zaman daha hizli kilo gidiyor sabah ekmeksizlige alistim ama ya ögle ya aksam yiyorum makarna en fazla 4 kasik,yani misal diye yazmistim
bide öyle denicem haftaya insallah dogru diyosun,makarnayi ah bi birakabilsemmmm
Çorba yasak canm. yiyebilcekclerimde sadece su cay kahve komposto meyve suyu yazıyo. Nası yapılıyo tarif et yapayım hemen akşam Kuzum
@SusuDiyettee taze meyvelerden yap bencede ben doğumdan sonra bide evde hasta olsun heep yaparım
evde hangi meyve varsa at doğrayıp at içine kabuğundan çekirdeğine kadar ben muzun içini yiyip kabuğunu atıyorum sen düşün artık
hem iyi bir antiseptik hemde antioksidandır kabuk tarçında at lezzetini katlasın hem vitaminsiz kalmazsın bide doğal şeker tüketmiş olursun kompostodan farklı olarak
ohh mis canm çekti valla
evet doğru anlamışsın
@SusuDiyettee taze meyvelerden yap bencede ben doğumdan sonra bide evde hasta olsun heep yaparım
evde hangi meyve varsa at doğrayıp at içine kabuğundan çekirdeğine kadar ben muzun içini yiyip kabuğunu atıyorum sen düşün artık
hem iyi bir antiseptik hemde antioksidandır kabuk tarçında at lezzetini katlasın hem vitaminsiz kalmazsın bide doğal şeker tüketmiş olursun kompostodan farklı olarak
ohh mis canm çekti valla
canım benm işine karışmak gibi olmasın sadece benimki yaşanmış öneri
sabah kahvaltısında tam buğday ekmeğini tüket ihmal etme öğlen de 1 dilim yemeğine göre tüket kesme akşamdan ekmek yeme hafif beslen bak nasıl gidiyor kilolar
ben ekmeğimi hiç kesmedim çok da güzel gitti kilolar şükürler olsun
canım manavdan çok güzel meyveler al meyve sıkacağı makinen varsa süper yoksa portakal suyu sıkabilirsin, mandalina suyu, ananas suyu ayy olsada yesem
meyve tüketmen sakıncalı değilse bi sürü meyve al çeşşit çeşit onları tüket
tam tarifi alabilirmiyim cnm
sevgili rakibim sen napıyorsun nasıl gidiyor diyet neler yiyon neler içiyon anlat bakayım
Kaynattıktan sonra içinceki meyveleri de rondodan geçirecek miyim peki ? Yoksa sadece suyunu mu ıcıcem
canm dediğim gibi evdeki tüm meyveleri doğra ben orta boy bi tencerede yapıorumki hepsini alsın diye doğradın üstüne çıkacak şekilde su ilave et. çok güzel kaynat. süzüp bi sürahiye al. ister sıcak ister soğuk iç. ben şeker ilave etmiyorum zaten istemiosunda. şimdiden afiyet olsun...
güzel gidiyor saygı değer rakibim. bu sabah kahvaltıdan önce 2 bardak sıcak su içitm biri ballı ve sirkeliydi. kahvaltıda da
1 bardak tarçınlı süt çeyrek sokak simidi
öğlen tavuk şiş bulgur pilavı ayran
akşama bişey yemicem sadece meyveli yoğurt ara öğünde de elma düşünüom
dün akşam çok sinirliydim. sinirimden iştahım kapandı. hiç bişey yemeden uyumuşum. demekki yemeden de yapılıomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?