Kalori Arkadaşım

köftede de çok beceriksizim ya dağılırsa
hsanpaşa yapasım vardı ama tarifi bilmiyorum bi tarifim vardı kaybetmişim

Bizde birbirimize muhtacız cnm benm maşallah bu şartlarda güzel kilo vermişsin kocaman tebrik ediyorummmm

yanlız menündeki pilav ve makarna yerine sebze yesen örneğin karnabahr brokoli pırasa yada daha az kalorili birşeyler .
aynı gün hem makarna hem pilav kalorileride yüksek birde hamur işi yapışıp kalır

nacizane tavsiyem budur
yatarken sıcak süt içme fikrini artık bende uygulayacağım
ben hayatımdan çooooooooooook sevdiğim pilav ve makarnayı çıkardım çok seviyordummmmmmm

NAsı yapıcam ki :S Komposto yaparım en fazla :S
taze meyvelerden yapsana kızım oh mis afiyetle iç dur
kompostoda yap az şekerli olsun.
Ayran yasak mı ? Süt yasak mı?
çorba yasak mı?
vucudunu güçsüz bırakma Allah korusun bayılırsın

Evet cikarabilsem harika olcak, o zaman daha hizli kilo gidiyor sabah ekmeksizlige alistim ama ya ögle ya aksam yiyorum makarna en fazla 4 kasik,yani misal diye yazmistim
bide öyle denicem haftaya insallah dogru diyosun,makarnayi ah bi birakabilsemmmm

Nası 110 kiloydun yaaaaaaaaaaaa 40 kilo mu aldın

Hoşgeldin demeden once bunalrı sormalıydm valla
Evet canim malesef :-(
Ama gebelik zehirlenmem vardi,yani 7 kilosu suydu ama yinede 33 kiloda cok dimi...evet ben gebeliklerimi normal bir kadin gibi geciremiyorum,cinsim cinssss Ondan sonrada diyetle ugrasiyorum iste harikayim

Efsam09 hoşgeldiin aramıza. allah bağışlasın çocuklarını, birincide çok güzel kilo vermişsin yine verirsin. burda hamilelik kilolarından korkan baya bi bayan var, biri de benim. sen kiloları ver bizimde gözümüz korkmasın

hosbulduk canim, korkmayin hiccc ben verdiysem ohoooo
Bide herkes benim gibi 30 kilo almiyor yaaa
Bende öyle veremem diye bekleseydim suan hala 95 kiloydum,yine bi 7li rakamlar daha bi motive ediyo az kaldi diyosun falan...
Hamilemisiniz sizde ?

taze meyvelerden yapsana kızım oh mis afiyetle iç dur
kompostoda yap az şekerli olsun.
Ayran yasak mı ? Süt yasak mı?
çorba yasak mı?
vucudunu güçsüz bırakma Allah korusun bayılırsın

Çorba yasak canm. yiyebilcekclerimde sadece su cay kahve komposto meyve suyu yazıyo. Nası yapılıyo tarif et yapayım hemen akşam Kuzum

@SusuDiyettee taze meyvelerden yap bencede ben doğumdan sonra bide evde hasta olsun heep yaparım
evde hangi meyve varsa at doğrayıp at içine kabuğundan çekirdeğine kadar ben muzun içini yiyip kabuğunu atıyorum sen düşün artık
hem iyi bir antiseptik hemde antioksidandır kabuk tarçında at lezzetini katlasın hem vitaminsiz kalmazsın bide doğal şeker tüketmiş olursun kompostodan farklı olarak
ohh mis canm çekti valla

hosbulduk canim, korkmayin hiccc ben verdiysem ohoooo
Bide herkes benim gibi 30 kilo almiyor yaaa
Bende öyle veremem diye bekleseydim suan hala 95 kiloydum,yine bi 7li rakamlar daha bi motive ediyo az kaldi diyosun falan...
Hamilemisiniz sizde ?

Efsam09 hoşgeldin maşallah sana ne güzel vermişisn kiloları darısı tüm kızçelerin başına

ozz muzun kabuğunu mu kaynatıyorsun beni mi yanlış anladım

canım benm işine karışmak gibi olmasın sadece benimki yaşanmış öneri
sabah kahvaltısında tam buğday ekmeğini tüket ihmal etme öğlen de 1 dilim yemeğine göre tüket kesme akşamdan ekmek yeme hafif beslen bak nasıl gidiyor kilolar

ben ekmeğimi hiç kesmedim çok da güzel gitti kilolar şükürler olsun

Çorba yasak canm. yiyebilcekclerimde sadece su cay kahve komposto meyve suyu yazıyo. Nası yapılıyo tarif et yapayım hemen akşam Kuzum

canım manavdan çok güzel meyveler al meyve sıkacağı makinen varsa süper yoksa portakal suyu sıkabilirsin, mandalina suyu, ananas suyu ayy olsada yesem
meyve tüketmen sakıncalı değilse bi sürü meyve al çeşşit çeşit onları tüket

tam tarifi alabilirmiyim cnm

Kaynattıktan sonra içinceki meyveleri de rondodan geçirecek miyim peki ? Yoksa sadece suyunu mu ıcıcem

canm dediğim gibi evdeki tüm meyveleri doğra ben orta boy bi tencerede yapıorumki hepsini alsın diye doğradın üstüne çıkacak şekilde su ilave et. çok güzel kaynat. süzüp bi sürahiye al. ister sıcak ister soğuk iç. ben şeker ilave etmiyorum zaten istemiosunda. şimdiden afiyet olsun...

sevgili rakibim sen napıyorsun nasıl gidiyor diyet neler yiyon neler içiyon anlat bakayım

güzel gidiyor saygı değer rakibim. bu sabah kahvaltıdan önce 2 bardak sıcak su içitm biri ballı ve sirkeliydi. kahvaltıda da
1 bardak tarçınlı süt çeyrek sokak simidi
öğlen tavuk şiş bulgur pilavı ayran
akşama bişey yemicem sadece meyveli yoğurt ara öğünde de elma düşünüom

dün akşam çok sinirliydim. sinirimden iştahım kapandı. hiç bişey yemeden uyumuşum. demekki yemeden de yapılıomuş..

sağ ol cnmmmm inan ağzımın suları yerlerde

sinirlenince insanın gözü hiçbirşey görmüyor

kızlar benim karnım zil çalıyor yemek yedim ama acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…