mutsuz olma canım ya dikkat ediyorsun spor yapıyorsun mutlaka vereceksi
canım geçmiş olsun hemen dön aramıza
teşekkürler canım
ortalarda gezinen grip virüsü benide vurdu ama çalışırken atlatmak kabus gibiiydi
Çalışırken atlatmaman gerekiyordu, dinlenmen gerekiyordu
Çok geçmiş olsun canım
kızlar benim üzerimde bir ağırlık varki anlatamam. Gözlerim kapandı kapnacak.Hava kapalı onun etkisi mi bilmiyorum :S
Bu aralar çok kötü ve yetersiz besleniyorum.
Akşamları eve uğrayıp hemen kayınvalideme geçiyorum. 1 hafta daha böyle devam edicek o yüzden evde yemek yapmakta sıkıntı çekiyorum. Hafta sonu birsürü yapıp dolduracağım dolabı
Tartıda kilo veriyor gibiyim ama cuma günleri hep şişko çıkıyorum
Hepinizi çok seviyorummmmm
Bende de fena ağırlık var bugün, havanın etkisi ve sevgilimle aramız nane gibi onun da etkisi olabilir bilemiyorum
bende aranıza katılıyorum artık kilolu olmaktan usandım bıktım istediğim kıyafetleri almak istiyorum özgürce giymek istiyorum her şeyi.
yaş 28 boy 164 kilo 69 HEDEF 55
ÖĞLEN
Yoğurt 5 yemek kaşığı 81 kalori
100 Gram Tavuk But Fırın 234kcal
4 Yemek K. Meyhane Pilavı 288kcal
SABAH
1 Yemek K. Çilek Reçeli 53kcal |
Yarım Dilim Çavdar Ekmeği 27kcal
TOPLAM 683 KALORİ
SİZCE GÜNÜ KAÇ KALORİ İLE KAPATMAM LAZIM.
Selam canım, naber nasılsın?
İyiyim cnm teşekkür ederim nefsime engel olmaya çalışıyorum ablam buradayken zor ama bakalımsen nasılsın nasıl gidiyo
Ablaya bol bol ziyafet çekiliyor anlaşılanhakim ol kendine zaten zar zor veriyoruz kiloları..
Ben nefsime hakimim de tuvalete çıkamıyorum yasabah zeytinyağı içtim ama hala tık yok, karnım kocaman oldu
Evet çekiliyo valla ama dikkat etmeye çalışıyorum canım herşeyden az az yemeye gayret ediyorumCanım biliyorsun bendede o sorun vardı ama ablam geleli kalori miktarım biraz arttı ama bağırsaklarım da iyi çalışmaya başladı belki de çok az yiyorda olabilirsin bende öyle oldu galiba bide kupkuru kayısılar var ya onlardan şekersiz komposto yapıp ye sabah aç karnına annem içine az birşeyde donmuş erik atmıştı şekersiz kalorisi az diye 1 kase içtim sabah aç karnına çok iyi geldi canım ne zeytin yağı nede başka birşey iyi gelmemişti bana da istersen bir dene inşallah iyi gelir sanada
Pazartesiden beri protein ağırlıklı besleniyorum, o günden beri nerdeyse 2 dilim ekmek yemişimdir. Sanırım onun etkisi var, geçen hafta böyle bir durumum yoktu. Yarından itibaren normal kalori hesabına dönmek zorunda kalacağım anlaşılan.
Sağol canım tavsiyeler için
Rica ederim canım sağlığına dikkat etBak senin için buldum
"Uzun süre yeterli karbonhidrat alınmadığında vücudun çalışması aksayacağından bu ihtiyacın karşılanması için beynimizde bulunan yeme merkezi kişiyi acil enerji kaynağı olan şekerli besin tüketimine yönlendirecektir. Beyaz un, kabuksuz pirinç, patates gibi glisemik indeksi yüksek besinlerin de vücutta şeker gibi kullanıldığını unutmamak gerekir. Bu nedenle, çözüm zayıflama diyetlerinden ekmeği kaldırmakta değil rafine edilmemiş tam tahıllardan yapılan sağlıklı ekmek çeşitlerini yeteri kadar tüketmekten geçer."
Ekmek yemek önemli, çünkü yeteri kadar karbonhidrat almamak algıyı azaltır, dikkat dağınıklığına sebep olabilir, hafıza için olumsuz etkileri vardır, depresif ve sinirli olmanıza neden olur.
İnan ki çok faydalı oldu bu bilgiler benim içinbitanesin.
kilo vereceğiz diye sağlığımızdan olmayalım
akşam yemekte yiyeceğim ekmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?