Kalori Arkadaşım

merhaba kızlar.. ben kaloriyi çok düşük tutamıyorum ama jilliana tam gaz devam ediyorum aferim bana di mi
2/2 yi yaptım az önce

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyo bakim menümü paylaşayım hemen

Sabah= 1 lavaş ekmeği (kepekli ekmeğim kalmamıştı da) + yarım porsiyon menemen

Ara Öğün= Küçük boy milkshake(ev yapımı)

Akşam= 1 porsiyon fırında makarna

İşte böyle kızlar milkshake çok severiz ablamla yaptık nefsimiz kör olsun diye küçük boy yaptık Kahvaltı geç olunca öğle yemeği akşam yemeği oldu 6 gibi yedik saat 7 den sonra hiçbirşey yemedim işte bu kadarcık Toplam aldığım kalori miktarı= 685

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hoşgeldin
İyi akşamlar kızlar, bugünkü kalori durumum 853. Baya düşürdüm, bu bile mucize gibi.

Bu arada cimcime nerelerde?
buradym incirim ya hiç sorma adet döneminde acayip iştahım açık oluyor sürekli açım neler neler yiyorum tatlı krizleride mahvediyor bu hafta fena dağıttım yani şu saatte bile açım ya aç resmen :111:
boşa gitti 1 aydır uğraştığım

merhaba kızlar.. ben kaloriyi çok düşük tutamıyorum ama jilliana tam gaz devam ediyorum aferim bana di mi
2/2 yi yaptım az önce
canım tebrik ediyorum tam gaz ilerliyorsun kocaman alkış sana

tatlı krizleri çok fena hiç üzülme canım aynen devam

Yarın tartı günü pek korkuyommm bu hafta iyi dağıttım

Canımmmm baktım menülerine kalorini aşmamışssın korkmaaa

Hepinize günaydın kızlar. Azmettim gayret ettim bu hafta kilo vermiş şekilde çok şükür geldim.
Geçen hafta 88,3 kiloydum
Bu sabah 86,1 çıktım çok mutluyum kızlarr
havalara uçabilirimm
İnş. Birinci ben olurum

merhaba kızlar , size bir sorum olacak dün bir siteye üye oldum kalori sepeti adında orda kendi vücut bilgilerini yazıyorsun hedef kilonu yazıyorsun ve zaman belirliyorsun uçuk bir zaman istediğinde sistem uyarıyor sağlıklı değil diye makull bir süre belirliyorsun hedefe ulaşmak için ve sistem senin verdiğin bilgiler doğrultusunda günlük kalori sınırı belirliyor. gün içinde ne yediysen oraya yazıyorsun sistemde herşeyin kalorisi kayıtlı sana kalorileri topluyor ve verdiği günlük kalori miktarından düşürüyor. aynı yere günlük aktivitelerinide yazıyorsun bu defa eksilen kalorilerin yaptığın aktivite kaç kaloriyse o kadar yükseliyor. Bana sistem 1313 günlük kalori sınırlaması getirdi ben deneme amaçlı normal yediklerimi yazdım oraya ( akşam üye olmuştum) altığım kalori 1603 olarak hesapladı aktivitelerimi yazdım( uyumak, bulaşık yıkamak, pc kullanmak, merdiven çıkmak, bisiklet sürmek, yemek yemek, yürümek...) 1241 kalori oluşturdu sistem 1603 kaloriden 1241 kaloriyi düşürdü ve bana 362 kalori çıkardı ve 951 kalori daha hakkım varmış gibi gösterdi. ben bu sistemi yanlış mı anladım bu şekilde nasıl kilo verilirki kullanan bilen varsa bana bir açıklama yapabilir misiniz? kafam çok karıştı :)))

Canım tarçını suda kaynatıp iç tatlı krizlerine iyi geliyormuş. Benim su için kullandığım bi şişe var bi kaç gündür içine çubuk tarçın atıyorum, sanırım gerçekten de kesiyor o krizleri, çünkü canım kaç gündür tatlı istemedi.

Merhaba, buranın aktifleri genelde hepimiz diyetarkadaşım.com u kullanıyoruz. İstersen bir de orayı dene.

Kızlar günaydın

Çok üzgünüm ama sabah tartılamadım, yeni aldığım tartı çalışmıyor çünkü
Pilinin bitmiş olabileceğini düşünüyorum, yedek pil almıştım ama bulamadım sabah sabah
Dolayısıyla kilomu söyleyemiyorum, ve meraktan çatlıyorum

günaydın kızlar
koskoca 1 hafta boyunca sadece 100 gr vermiş olaraktan beni itinayla listenin en sonuna yazabilirsiniz
kesin bişeyi yanlış yapıom.. kalorileri daha da azaltmaya çalışçam
geçen hafta 54.8 bu hafta 54.7

Şekerim kalori miktarını yazmıyorsun ki bilelim kaç kalori olduğunu

Ya allah aşkına ben 54 lerde olsam hepinize kargoyla çikileta gönderirim

Şekerim kalori miktarını yazmıyorsun ki bilelim kaç kalori olduğunu

Ya allah aşkına ben 54 lerde olsam hepinize kargoyla çikileta gönderirim

kalıri miktarım genelde 1100-1200lerde oluyo.. ama dün fazla kaçtı 1300 oldu
yine de çok aşırı olduğunu da düşünmüom 1000 in altına düşmek istemiom
geçen sene de bu kalorilerle zayıflamıştım

canım benim derdim spor ve dikkatli yemeye rağmen kilo veremiyo olmak.. emeğime üzülüyorum yani.. yoksa kilom az biliyorum
ama ben 51 kiloydum ve eski kilomu istiyorum sadece 1000 in üstüne çıkmamaya çalışçam artık bakalım bi de böyle deniyim

Arada bir kaçabilir öyle sen sıkma canını, belki duraklama dönemine girmişsindir.
1200 de çok değil aslında, bilemedim.. :26:

Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78.9

Bu hafta = 77.9

Nasıl verdim bilmiyom on kere tartıldım valla ama aynı çıktı maşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

vuuuuuvvvvvvvvv tebrikleeeeeeeerrrrrrrrrrrr resmen dönüşün muhteşem oldu kız

Kızlar bu hafta tablo yapmıyorum önümüzdeki hafta artık yeni bir aya başlayacaz böylelikle ay ay kaç kilo verdiğimizi de görebiliriz hem daha düzenli olur herkes söyler kilosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…