Kalori Arkadaşım

Kızlar bu hafta tablo yapmıyorum önümüzdeki hafta artık yeni bir aya başlayacaz böylelikle ay ay kaç kilo verdiğimizi de görebiliriz hem daha düzenli olur herkes söyler kilosunu

Ay bu çok iyi oldu

Kızlar bu arada tartılamadım ama 2-3 haftadır giymediğim bi pantolonum vardı, onu giydim bugün, belden biraz boşluk oluşmuş
Çok mutlu oldum

Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78.9

Bu hafta = 77.9

Nasıl verdim bilmiyom on kere tartıldım valla ama aynı çıktı maşallah
tebrik ederim canım maşallah çok iyi gitmiş yine kiloların

2.2 çok iyi şahanesin ve çok kıskandım
tatlııımm darısı başına inş... Şahaneliğimi sizlere borçluyum
vuuuuuvvvvvvvvv tebrikleeeeeeeerrrrrrrrrrrr resmen dönüşün muhteşem oldu kız
ayyyyy canımmmmmm saolll çok sevindirik oldun şuan

Loopdido hepimizi yerlere serdi

Tebrikler, alnından öpüyorum. :122::129::131:
bende seni öpüyom canım yanacıklarından

Kızlar bu hafta tablo yapmıyorum önümüzdeki hafta artık yeni bir aya başlayacaz böylelikle ay ay kaç kilo verdiğimizi de görebiliriz hem daha düzenli olur herkes söyler kilosunu

ama kızlar ben ilk defa 1. oldum neden tablo yok
hep sonuncu oluyordum 1. oldum neden tablo yok
Ben yapayım tabloyu yeterki 1. olduğumu gözünüze sokayım

loopdidooo çok tebrik ederim darısı başıma artık

Son düzenleme:
loopdidooo çok tebrik ederim darısı başıma artık

oyy canımmmm çok saaaolll inş. bir sonraki hafta sende 2.5 kilo vermiş olursunnn..

Ben kaç haftadır yerimde sayıklıyordum o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Su içmenin faydası bende çok oldu. Aldım yanıma 1,5 litre su iş yerinde onu bitiriyorum arada yeşil çaylarla takviyede yapıyorum akşamada eve gidinci bir kaç bardak içiyorum günde en az 2,5 litre içmeye çalışıyorum. Şimdi sodayada başlayacam hergün 1 soda içicem faydasını görürsem söylerim cnmmm hepinize

Ay bu çok iyi oldu

Kızlar bu arada tartılamadım ama 2-3 haftadır giymediğim bi pantolonum vardı, onu giydim bugün, belden biraz boşluk oluşmuş
Çok mutlu oldum

Çok sevindim canım

ama kızlar ben ilk defa 1. oldum neden tablo yok
hep sonuncu oluyordum 1. oldum neden tablo yok
Ben yapayım tabloyu yeterki 1. olduğumu gözünüze sokayım

Tamam canım öyle diyorsan

ben de alkali su içiyom 1 haftadır.. suyun içine İngiliz karbonatı ekliyom yani.. bakalım kaloriyi daha da düşürcem inş zayıflıcam ben de sonunda

vayyy vayyy vayyy bu süper işte çooook mutlu oldum canım benim ya maşallah tebrik ede devamı da gelir aynı tempoda inşallah
spor haricinde uyku çalışmak gibi aktiviteler düşülmüyor onun için o kadar düşük çıkmıştır burada herkes diyetarkadaiımı kullanıyor ama ben sevmedim sevemedim fittingo kullanıyorum
kaynatmadan direk içtiğin suya mı attın incirim?
Kilo Bildirimi

Geçen hafta = 78.9

Bu hafta = 77.9

Nasıl verdim bilmiyom on kere tartıldım valla ama aynı çıktı maşallah
oyyy bu da çok güzel haber tebrikler melekciğim

veeeee bombayı patlatıyorum kızlar deli gibi yedim bu hafta sporu aksattım adet şişlği de var ve 57.5 kiloyum üstelik hafta içi diyeti bozmadan 56.2 yi görmüştüm ama hakettim az bile bana

Çok sevindim canım

Tamam canım öyle diyorsan

yapıcan mı tabloyu

ben de alkali su içiyom 1 haftadır.. suyun içine İngiliz karbonatı ekliyom yani.. bakalım kaloriyi daha da düşürcem inş zayıflıcam ben de sonunda
canım bende denediydim onu da tadını sevemedim sen kaç litre suya kaç kaşık atıyon :26::26:

kız geçen hafta kaç kiloydun hafta içi düşük görüp cuma fazla görmenin yıkımıda çok başka Bana geçtiğimiz 2 hafta öyle oldu

tadını ben de sevmiyom :120:
canım göz kararı yapıyom ben.. işyerinde bi sürahim var 1 litreli sanırım içine yemek kaşığının ucuyla atıyorum hemen.. çok atmıyorum ama tadı yine de kötü ama biraz alıştım yine de

faydasını görürsen hemen bildiriyorsun

bende içiyorum alkalı su tadına da lıştım bile 1 aydır içiyorum yaklaşık olarak ama hangisi kilo verdirdi bilemiyorum

geçen hafta 57.2 hafta içi 56.2 bugün 57.5

Evet canımcım. 1 litrelik bi şişem var, sürahi niyetine kullanıyorum o şişeyi, içine çubuk tarçın atıyorum, bütün gün aynı tarçını kullanıyorum.

Ne güzel birazcık hareketlendi bugün. Ama genel olarak çok sessiz bi topiğiz.
Ben başka yerlere de takılmıyorum, çok sessiz bırakmayın buraları, yalnız hissediyorum kendimi

bende içiyorum alkalı su tadına da lıştım bile 1 aydır içiyorum yaklaşık olarak ama hangisi kilo verdirdi bilemiyorum

kilo verelimde ayrıntı önemli dil.

geçen hafta 57.2 hafta içi 56.2 bugün 57.5

aynı ben gibi oldun canım inş. haftaya gider o kiloların

Bi ara bende denemiştim o suyu ama benim midemi bulandırıyor ya
Ne kadar suya ne kadar karbonat atıyorsun canım?
bende sevmemiştim tadını

kızlar sizde farklı smiller oluyor nerden buluyonuz onları bakim

kilo verelimde ayrıntı önemli dil.

aynı ben gibi oldun canım inş. haftaya gider o kiloların

bende sevmemiştim tadını

kızlar sizde farklı smiller oluyor nerden buluyonuz onları bakim

Canım mesajı yazdığımız yerin altındaki smillerin altında "fazlası" diye bi ibare var, orayı tıkla göreceksin.

faydasını görürsen hemen bildiriyorsun

tabikineee henüz bi faydasını görmedim ama olsun

bana da henüz verdirmedi ama ben umutla devam ediyorum

Bi ara bende denemiştim o suyu ama benim midemi bulandırıyor ya
Ne kadar suya ne kadar karbonat atıyorsun canım?

canım 1 litrelik bi sürahinin içine yemek kaşığının hemen ucuyla atıyom çok yoğun olmuyo tadı.. ilk seferlerde çok koydum galiba çok ağır geldiydi şimdi daha hafif gelio ama hala iğrenç

Acaba tarçınla karbonatı birlikte atsam nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…