Kalori Arkadaşım

D vitaminim benim de düşük çıkmıştı geçen hafta gıtmıştım ya . Ondan o zaaman.

Yarın yaptırcam canm henuz yaptırmadım :S

kızlar saat 12 de yürümeye başladım. iş yerinin çevresinde mahalle aralarında filan. neyse 12.35 de yemeğe girdim ama nefes nefeseyim yiyemeyecek gibiydim oturdum yayla çorbasını içtim 5 dk. adana kebap pirinç pilavı ve kemal paşa yı paket yaptırttım. sonra elimde paketle çıktım bi daha yürümeye. 13. 10 da geldim. neyse. normal de kemal paşa 4 tane koyuyorlar porsiyon da ama bu sefer bana ne kadar koymuşlar bakın.

Herkes bana komplo kuruyor kilo alayım diye kızlar ben elimden geleni yapıyorum ama baksanıza. Neyse sonucu söyleyeyim bizim kat görevlisi bi delikanlimiz var onu çağırdım ben elimde tuttugumu yedim sadece kalanını ona verdim bi sevindi görmeniz lazım di.

ohh gitmiş ksalorilerde kemal paşa yı göremedim

kız bu ne böyle ohaa resmen şeker komasına gir diyeee 10 dene saydım 10 dene kemal paşa vermişler sana
seni kutluyorum 1 tane yediğin için

zayıf olsan vermezler bu kadar

kemal paşalara gell sizin aşçı seni çok seviyor anlaşılan adana ohooo kaloriler Jumbo boyda sen mahalle aralarında yürüyerek eritemezsin Avrasya maratonuna katılman lazımm

Kız seni nasıl biliyor bu insanlar? Homini gırtlak sanıyor seni herkes, o yüzden böyle yapıyorlar

öyle tabi canım lolitamızsın sen bizim. tek bekar ve zayıflamaya çalışan sensin sanırım bekarlıkdan şişman kız.

kız bu ne böyle ohaa resmen şeker komasına gir diyeee 10 dene saydım 10 dene kemal paşa vermişler sana
seni kutluyorum 1 tane yediğin için

zayıf olsan vermezler bu kadar
girmedim o komaya. pilav yedim nohutlu yemesem iyiydi de atılacak dı yazık kıyamadım.

kiloluyum diye vermemiştir öyle yaa sanmıyorum hayır de hayırrr

kemal paşalara gell sizin aşçı seni çok seviyor anlaşılan adana ohooo kaloriler Jumbo boyda sen mahalle aralarında yürüyerek eritemezsin Avrasya maratonuna katılman lazımm
eridiği kadar artık ne yapiim sabah da bi muz yemiştim bi de kuru kayısı bi de kuru incir. yayla çorbasına da nohut atmışlar pilava da nohut atmışlar. bizim aşçılar sanırım çorbaya da nohut atalımda çorbaylan doysunlar diyor herhalde. her çorbada nohut var. çorbada ki nohutları almadım kaşığıma. almamak için de baya debelendim

Bi de dalga geçiyor

Kız seni nasıl biliyor bu insanlar? Homini gırtlak sanıyor seni herkes, o yüzden böyle yapıyorlar

ha
ha
ha
çok kommik çookk hiç de gülmedim gülmicem de gülmem de
bizim iş yerinde 600 kişi vardır aynı yerden yemek yiyen adamlar beni mi takip edecek.

ama belkim burda yazdıklarımı okuyup böyle bişey yapmış olabilir.

ay bizim yemekhane de bi de afyonlu aşçımız var o olunca zaten her yemeği tepeleme koyuyor yaaa. koymada diyemiyorum sözde kayırmaya çalışıyor beni ayıp olmasın diye alıyorum.

yesin hemşerimmm

azcık yoğunduk neler kaynatmışsınız öyle yaa
sayfalar dolusu biri özet geçebilir mi çok yorgunum

kızlar feysbukdan bi video paylaştım çok güldüm yaa feybuku olanlar izleme şansınız varsa izleyin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…