Kalori Arkadaşım

En doğal olan Begüm.

ben yazın geleceğim canım şimdi denemelerde bulunuyorumm

En doğal olan Begüm.

ay o da çirkin diz zaten o bari yaptırsaydı bişeye benzerdi belki daha kötü olamayacağına göre

berna nın kaşlar falan bi hoş olmuş ya. 2014 tırsak berna artistleşmiş taktik vermeler falanlar filanlar. tener de gitse bi de seda gitse iyi olacak bu takım. ben bi de koşucu merveyi sevmiyorum.

gönüllülerde sarışın kısa boylu bir kız var kırık bir tükçesi var yaa gözlerini pörtleterek konuşuyor yaa çok komiğime gidiyor

Berna iyi olmuş bence.
Seda da çirkefin teki ama bana yine de sevimli geliyor. Çocuk gibi
Nadya da çok doğal birde hiç bir şey anlamıyor uzaylı gibi aralarına düşmüş
Nadya Merve Oflaz'ın sevgilisinin eski eşi
İkisini aynı yarışmada. Ayyyy.

gönüllülerde sarışın kısa boylu bir kız var kırık bir tükçesi var yaa gözlerini pörtleterek konuşuyor yaa çok komiğime gidiyor
seda o

Berna iyi olmuş bence.

nasıl yaa
nadyanın eski kocasıylamı çıkıyor merve yuh yuh yuh kart heriflen sevgiliymiş merve o zaman. merve de bana hakana asılıyor gibi geldiydi. göbeğini açıyor zayıfladım diyor farketmedin mi diyor hakana. o da farketmedim diyor. merve de sen kilo verdin ben farkediyorum diyor.

Taaaa Survivor Türkiye-Yunanistan da evlenmişlerdi ama kısa sürdü sanırım evlilikleri.
Merve Oflaz ve sevgilisinin arasında 7 yaş varmış. Benle aynı yaştaymış kız.

ben radyo dinleyerekden yürüyüş yapmaya gidiyorum hava çok güzel . bakalım kaç dk yürüyecem. bu arada az önce kapı çaldı yan odadan türk kahvesi yollamışlar bana. aç karna nasıl zor içtim kalanı da çiçeğin dibine döküverdim valla ayıp olmamıştır inşallah. allah dan kimse yok oda da.
havalanıyorum ama ağırlıktan dolayı dengeyi kuramıyorum

Berna iyi olmuş bence.

Acun entrika peşinde desene

Yunanistan -Türkiye de Nadya mı birinci olmuştu ben hiç hatırlamıyorum onu

Seda işte o, dün duyguyla öpüşeceklerdi nerdeyse

o sahneyi izlemedim kaçırmışım

Gönüllülere çok güldüm yaa Seda ile şişman bir kız sohbet ediyor Seda kıza diyorki dün gece ay ışığında bana çok zayıf göründün diyor

Taaaa Survivor Türkiye-Yunanistan da evlenmişlerdi ama kısa sürdü sanırım evlilikleri.
Merve Oflaz ve sevgilisinin arasında 7 yaş varmış. Benle aynı yaştaymış kız.
aaa öyle mi senden çok daha küçük gösteriyor merve. ben 18 falan sanıyordum merve yi.

esprik

bende izledim aynı zaman da aynı şeyleri yapıyormuşuz gülüyormuşuz canım ama bi farkla benim elimde magnum mini vardı

gidiim yüriyim de sonra kemalpaşalarımı yiyeyim bari

Aynı takımda değiller şu an ama adalar birleşirse, birinden biri elenmezse aynı takımda olacaklar.
Ben olsam ikisinden birinin yerinde cinnet geçirirdim.
aaa öyle mi senden çok daha küçük gösteriyor merve. ben 18 falan sanıyordum merve yi.

esprik

Kız kimse benim 27 yaşına geldiğime inanmıyor, en fazla 23-24 diyolla

Ayy canm teşekkür ederim çok yardımcı oldunn

Ya kırk yılda bi 65 leri görümüşümm yazarm tabiiiiii Nasılsa ayda2kilogo nın dediği gibi işlem bittikten sonra yiyip alıcam geri bırak bole oyalanıyım biraz

bak ayda hiç kemal paşa alma alırsan yersin yeme akşam yemişsin yaş pastayı dondurmayı bugun tatlı yemene gerek yok bugün dur demezsen bir daha diyemezsin . O kacana zayıflamayı gösterecektin hani daha şimdiden kemalpaşaladan kaçtane yesem diye düşünüyorsun 70 lerden kurtulmak istiyorsan bir kaç haftalık kemalpaşalara veda edeceksin. Sen bana sürekli çemkirsende ben eski rakibem olarak seni düşünüyorum çabucak o kilolar gidecek ve bizimle birlikte tekrar yarışacaksın altmışlarda olacaksın ya hep sona kalmaktan bıkmadın mı haydiiii silkelen ve kendine gel
rica ederim canım ne demek

az yersin işte yedikçe beni hatırla beni hatırladıkça sarkıklarını hatırla

sarkık deme sarkık deme deme deme sarkık deme

suyu bol koy canım mercimekler şişiyor sonra dibini tutar

tamam cnmm

bende izledim aynı zaman da aynı şeyleri yapıyormuşuz gülüyormuşuz canım ama bi farkla benim elimde magnum mini vardı

gidiim yüriyim de sonra kemalpaşalarımı yiyeyim bari

yaa bir de pascala çok güldüm ödül oyununa gitmişler o ağaçlara dadanmış bişiler koparıp yiyor

yazık çok aç Nadya yumurtaları nasıl pişirdiğini anlatıyor yeter anlatma diye isyan ediyor

yaa sahra ile beran da elenmezse onlarda aynı takıma girerler ayırmışlardı onları ben bu sezonda diskalifiye bekliyorum her kes barut gibi

Sahra ya gıcık oluyorum, öyle böyle değil ama.. Bir kadın bu kadar mı zerafetsiz nezaketsiz olur, ailesi nasıl yetiştirmiş...

canım benim kadar kimse su içemez herhalde sudan değil kesınde neden onu bilemedim

duş jeli kullanıyorum avonun ama daha oncede hep onu kullanırdım ondandır dıyemeceğim

evet cnm herhalde bu d vıtamını eksikliğinden baya düşük cıktı benımkıde cunku
bu arada kolonoskopı yaptırdınmı bırsey cıktımı gerı kaldım cok kusura bakma canım

evet sımdı rakıplerım sınokı ve susu degıl haydı kızlar sıze pasta borek ısmarlayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…