En doğal olan Begüm.aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.
hele merve oflaz nolmuş öyle takma ipek kirpikler alnına yapışacak nerdeyse. dudaklar şişirilmiş bi tarafa kaymış kaşlar desen ayrı telden. insan kendini daha ne kadar çirkinleştirebilirki
bu arada öğlen yine kemalpaşa var yaaaaaaaaa delirecceeemmmm yicem bide canım tatlı çok istiyor. 2 tane yiyim bari yaa durabilirmiyim ki. aşçıya koyma mı desem ki. ama koysun ya canım da istiyor tatlı. ufff
ben yazın geleceğim canım şimdi denemelerde bulunuyorumm@Efsam09
kız bende çaylıyım.çok yakınmışız.
topikdeki arkadaşlar afyonlu bir di iki oldu korkun bizdennben yılbaşında getirdim bi paket haşgeş yanımda
nere havalandı ayol. havalanmışken bu taraflara gel bahar geldi buralara gerçek bahar da gelsin havalanıp
En doğal olan Begüm.
En doğal olan Begüm.
ay o da çirkin diz zaten o bari yaptırsaydı bişeye benzerdi belki daha kötü olamayacağına göre
berna nın kaşlar falan bi hoş olmuş ya. 2014 tırsak berna artistleşmiş taktik vermeler falanlar filanlar. tener de gitse bi de seda gitse iyi olacak bu takım. ben bi de koşucu merveyi sevmiyorum.
ben yazın geleceğim canım şimdi denemelerde bulunuyorumm
Berna iyi olmuş bence.ay o da çirkin diz zaten o bari yaptırsaydı bişeye benzerdi belki daha kötü olamayacağına göre
berna nın kaşlar falan bi hoş olmuş ya. 2014 tırsak berna artistleşmiş taktik vermeler falanlar filanlar. tener de gitse bi de seda gitse iyi olacak bu takım. ben bi de koşucu merveyi sevmiyorum.
Nadya Merve Oflaz'ın sevgilisinin eski eşiNadya da çok doğal birde hiç bir şey anlamıyor uzaylı gibi aralarına düşmüş
Seda işte o, dün duyguyla öpüşeceklerdi nerdeysegönüllülerde sarışın kısa boylu bir kız var kırık bir tükçesi var yaa gözlerini pörtleterek konuşuyor yaa çok komiğime gidiyor
seda ogönüllülerde sarışın kısa boylu bir kız var kırık bir tükçesi var yaa gözlerini pörtleterek konuşuyor yaa çok komiğime gidiyor
nasıl yaaBerna iyi olmuş bence.
Seda da çirkefin teki ama bana yine de sevimli geliyor. Çocuk gibi
Nadya Merve Oflaz'ın sevgilisinin eski eşi
İkisini aynı yarışmada. Ayyyy.
senin için havalanır da o koca popon havalanır mı onu bilemicem
ay çok güldüm yaaa Allah da seni güldürsün canım
esprik
Taaaa Survivor Türkiye-Yunanistan da evlenmişlerdi ama kısa sürdü sanırım evlilikleri.seda o
nasıl yaa
nadyanın eski kocasıylamı çıkıyor merve yuh yuh yuh kart heriflen sevgiliymiş merve o zaman. merve de bana hakana asılıyor gibi geldiydi. göbeğini açıyor zayıfladım diyor farketmedin mi diyor hakana. o da farketmedim diyor. merve de sen kilo verdin ben farkediyorum diyor.
havalanıyorum ama ağırlıktan dolayı dengeyi kuramıyorum
Berna iyi olmuş bence.
Seda da çirkefin teki ama bana yine de sevimli geliyor. Çocuk gibi
Nadya Merve Oflaz'ın sevgilisinin eski eşi
İkisini aynı yarışmada. Ayyyy.
Seda işte o, dün duyguyla öpüşeceklerdi nerdeyse
seda o
nasıl yaa
nadyanın eski kocasıylamı çıkıyor merve yuh yuh yuh kart heriflen sevgiliymiş merve o zaman. merve de bana hakana asılıyor gibi geldiydi. göbeğini açıyor zayıfladım diyor farketmedin mi diyor hakana. o da farketmedim diyor. merve de sen kilo verdin ben farkediyorum diyor.
aaa öyle miTaaaa Survivor Türkiye-Yunanistan da evlenmişlerdi ama kısa sürdü sanırım evlilikleri.
Merve Oflaz ve sevgilisinin arasında 7 yaş varmış. Benle aynı yaştaymış kız.
bende izledim aynı zaman da aynı şeyleri yapıyormuşuz gülüyormuşuz canım ama bi farkla benim elimde magnum mini vardıAcun entrika peşinde desene
Yunanistan -Türkiye de Nadya mı birinci olmuştu ben hiç hatırlamıyorum onu
o sahneyi izlemedim kaçırmışım
Gönüllülere çok güldüm yaa Seda ile şişman bir kız sohbet ediyor Seda kıza diyorki dün gece ay ışığında bana çok zayıf göründün diyor
Aynı takımda değiller şu an ama adalar birleşirse, birinden biri elenmezse aynı takımda olacaklar.Acun entrika peşinde desene
Yunanistan -Türkiye de Nadya mı birinci olmuştu ben hiç hatırlamıyorum onu
o sahneyi izlemedim kaçırmışım
Gönüllülere çok güldüm yaa Seda ile şişman bir kız sohbet ediyor Seda kıza diyorki dün gece ay ışığında bana çok zayıf göründün diyor
Kız kimse benim 27 yaşına geldiğime inanmıyor, en fazla 23-24 diyollaaaa öyle misenden çok daha küçük gösteriyor merve. ben 18 falan sanıyordum merve yi.
esprik
Ayy canm teşekkür ederim çok yardımcı oldunntabi canım böreğinin dışı ye beni der içi aman uzak dur yeme der
bu arada hala bana tarifde yardımcı olduğum için tşk etmedin
böreği yaparken ben gelecem aklına. misafirlerin börekden ıssırıp yerken yüzlerine bakacan ve beni görecen
Ya kırk yılda bi 65 leri görümüşümm yazarm tabiiiiiiNasılsa ayda2kilogo nın dediği gibi işlem bittikten sonra yiyip alıcam geri bırak bole oyalanıyım biraz
aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.
hele merve oflaz nolmuş öyle takma ipek kirpikler alnına yapışacak nerdeyse. dudaklar şişirilmiş bi tarafa kaymış kaşlar desen ayrı telden. insan kendini daha ne kadar çirkinleştirebilirki
bu arada öğlen yine kemalpaşa var yaaaaaaaaa delirecceeemmmm yicem bide canım tatlı çok istiyor. 2 tane yiyim bari yaa durabilirmiyim ki. aşçıya koyma mı desem ki. ama koysun ya canım da istiyor tatlı. ufff
rica ederim canım ne demek
az yersin işte yedikçe beni hatırla beni hatırladıkça sarkıklarını hatırla
suyu bol koy canım mercimekler şişiyor sonra dibini tutar
bende izledim aynı zaman da aynı şeyleri yapıyormuşuz gülüyormuşuz canım ama bi farkla benim elimde magnum mini vardı
gidiim yüriyim de sonra kemalpaşalarımı yiyeyim bari
Aynı takımda değiller şu an ama adalar birleşirse, birinden biri elenmezse aynı takımda olacaklar.
Ben olsam ikisinden birinin yerinde cinnet geçirirdim.
Kız kimse benim 27 yaşına geldiğime inanmıyor, en fazla 23-24 diyolla
Sahra ya gıcık oluyorum, öyle böyle değil ama.. Bir kadın bu kadar mı zerafetsiz nezaketsiz olur, ailesi nasıl yetiştirmiş...yaa bir de pascala çok güldüm ödül oyununa gitmişler o ağaçlara dadanmış bişiler koparıp yiyor
yazık çok aç Nadya yumurtaları nasıl pişirdiğini anlatıyor yeter anlatma diye isyan ediyor
yaa sahra ile beran da elenmezse onlarda aynı takıma girerler ayırmışlardı onları ben bu sezonda diskalifiye bekliyorum her kes barut gibi
oğlumda oldu geçenlerde inanılmaz kuruydu cildi döküntüler vardı. devamlı su içirdim zorla falan o derece. devam ederse doktora giderim demiştim ama devam etmedi. sıvı az tüketmekten olabilir. küçük bi ihtimal ama a vitamini fazlalığından olabilir.
Günaydın kızlarrr yine kaynatmışsınız
ayda nasıl yersin yaaa sabah ne diyorsun akşam ne yapıyorsun offff offff pastaya dayanamayıp yedin magnum nereden aklına girdi sen kal hep 70 te tamam mı ?????
sinoki kuzum yeşil mercimeklerini düdüklüde haşla 25 dk da helva kıvamına geliyor sonra diğer malzemelerini koyar kavurur yaparsın böreğini veeeeee ayrıca kaç haftadır ya + dasın yada sabit kilodasın nereden geliyor bu börek merakı burada börek tarifi bakınacağına spor araştır da sarkıklıkların toparlansın
gamzenn duş jelimi kullanıyorsun sabun mu ??? sabunsa zeytinyağlı sabun var yeşil o cildi çok güzel yapıyor nemlendiriyor beyaz sabun cildi acayip kurutur
diğer bir ihtimal az su içiyorsundur cildin içten nemsiz kalıyordur
gamzenn ve kızlar suyla zerree kadar alakası yok ben haftada 1 bardak zor içerdim su. ve gayet normaldi cildim. diyete başlayalı ne günde en az 2 Lt içiyorum benm de derim pul pul oldu . hatt eşime dedim guya su ıcıyorum hale bak falan diye. ama sebebi nedir bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?