Dün akşam bomba gibi bi bölümdü.
Kızlar survivor izliyor musunuz?
Bu arada Günaydin Hanimlarr, sohbetiniz cok tatli ya surdan firlayip bir bir sarilasim geldi
Sabah sekersiz cayim, bir haslanmis yumurta,2 ince dilim kepekli ekmek 10 adet zeytin yedim
aldigim kalori 270
Sonrasinda bir saat yürüyüse gittim agir agir ama verdigim kalori 115
Ögle yemeginde ne yapsam diye kivranmaya basladim, pirasa olcak gibi gibi
Canımlar günaydınnnn. Hayırlı sabhalarr. Gücü kuvveti bitmiş bi ben olarak karşınızdayım.Size dünün bilançosunu vermek isterdim ammavelakinn Pazartesi günü dana gibi yemiştim hatırlıyorsanız. Dün sabah işe çook geç kaldm uyuyakalmışım tuvaletemi bile yapmadan giyindm çıktım tartılmayı da unuttum akşam tartıldm 66,2 Dim demek sabah 66 ,8 falan olmuştum :/ Ama ne yedim beeeehhh bu sabah tartıldm 65,8 Çıktım . O akşam o kadar yemeseydim Şimdi net 65 Görcektim. Neyse ama ya değdi valla Çok güzeldi
ayda2kilogo sen niye bu kadar iradesizsin yaaaa
Hamburger -desin galiba kusum keyfın yerınde maşşalh.
34bta26 KirazHanim gunaydın cıcımler :)
gamzenn Gördün mü ben sana rakip olalım dediğimde kabul etmemiştin ama ayda2kilogo seni tek kalemde sildi Hadi hayırlı yarışlar bakalım, Güzel güzel ye kuzum
Günaydın kızlarrr yine kaynatmışsınız
ayda nasıl yersin yaaa sabah ne diyorsun akşam ne yapıyorsun offff offff pastaya dayanamayıp yedin magnum nereden aklına girdi sen kal hep 70 te tamam mı ?????
sinoki kuzum yeşil mercimeklerini düdüklüde haşla 25 dk da helva kıvamına geliyor sonra diğer malzemelerini koyar kavurur yaparsın böreğini veeeeee ayrıca kaç haftadır ya + dasın yada sabit kilodasın nereden geliyor bu börek merakı burada börek tarifi bakınacağına spor araştır da sarkıklıkların toparlansın
gamzenn duş jelimi kullanıyorsun sabun mu ??? sabunsa zeytinyağlı sabun var yeşil o cildi çok güzel yapıyor nemlendiriyor beyaz sabun cildi acayip kurutur
diğer bir ihtimal az su içiyorsundur cildin içten nemsiz kalıyordur
kız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniiicanim ya senin memleket nire ?
Afyon olabilir mi don yagi mercimekli bükme falan ?
Bende afyonluyum da hemseri olma ihtimalimiz yüksek gibi göründü gözüme
Evet en önemlisi 1000 kalorinin altina düsmemek aman verdiklerimizi almayalim,kilo da takilmaya raziyim yani almayayim yeterrr
ooo maşallah senin kolonoskopi kilona yaradı valla. neyse işlem bittikden sonra kıtlıkdan çıkmış gibi yiyip alırsın verdiklerini geriCanımlar günaydınnnn. Hayırlı sabhalarr. Gücü kuvveti bitmiş bi ben olarak karşınızdayım.Size dünün bilançosunu vermek isterdim ammavelakinn Pazartesi günü dana gibi yemiştim hatırlıyorsanız. Dün sabah işe çook geç kaldm uyuyakalmışım tuvaletemi bile yapmadan giyindm çıktım tartılmayı da unuttum akşam tartıldm 66,2 Dim demek sabah 66 ,8 falan olmuştum :/ Ama ne yedim beeeehhh bu sabah tartıldm 65,8 Çıktım . O akşam o kadar yemeseydim Şimdi net 65 Görcektim. Neyse ama ya değdi valla Çok güzeldi
ayda2kilogo sen niye bu kadar iradesizsin yaaaa
Hamburger -desin galiba kusum keyfın yerınde maşşalh.
34bta26 KirazHanim gunaydın cıcımler :)
gamzenn Gördün mü ben sana rakip olalım dediğimde kabul etmemiştin ama ayda2kilogo seni tek kalemde sildi Hadi hayırlı yarışlar bakalım, Güzel güzel ye kuzum
ben o kadar tarif verdim bi tşk yok. kadın düdüklüye at haşla demiş o na teşekkür etmişsin. inşallah onun dediği gibi yaparsın da patlayan mercimeklerinde böreğinin içine oturur hamur gibi çirkin mi çirkin bi böreğin olur+ dayım diye ben mercimekli börek yememyim mi
kız misafir çağırmam lazım onlar için gerekiyor ellerin dert görmesin Allah razı olsun vallahi çok güzel yazmışsın hemen deneyeceğim çoooooooooooooooooook kocaman teşekkür ederim.
Ponpon kızlar senin için geliyor34bta26 hobbaaaaaaa
sarkık konusunu açmayaydın eiydi kalbim ve beynimden vurdun beni
ben duygu gidemez diye üzülüyordum. ki hilmicemin süper taktiğiylen kurtulduk duygudanDün akşam bomba gibi bi bölümdü.
ay hala anlamamış daha soruyortatlım 3 bardak yemiş mercimeği düdüklüye atsam üzerini geçene kadar su koyup 25 dk pişirsem olur mu?
kız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniiiafyonluyumm evet hemşerim badılcan böreğinede bayılırım afyonun
ooo maşallah senin kolonoskopi kilona yaradı valla. neyse işlem bittikden sonra kıtlıkdan çıkmış gibi yiyip alırsın verdiklerini geri
bu arada sen neden böyle ortalık karıştırıp milleti millete kırdırmaya çalışıyon haa.çocuk olsaydık seni topumla oynatmazdım valla.
ben o kadar tarif verdim bi tşk yok. kadın düdüklüye at haşla demiş o na teşekkür etmişsin. inşallah onun dediği gibi yaparsın da patlayan mercimeklerinde böreğinin içine oturur hamur gibi çirkin mi çirkin bi böreğin oluramaç tane tane mercimekle yapmak. patlattukdan sonra bide rondodan geçir bari tam olsun sana misafirliğe gelirken tok gelmek gerek anlaşıldı
ben duygu gidemez diye üzülüyordum. ki hilmicemin süper taktiğiylen kurtulduk duygudan
ay hala anlamamış daha soruyor
Yemin ediyorum k.çıma kına yakacaktım nerdeyse. O kadar sevindim ki anlatamamkız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniiiafyonluyumm evet hemşerim badılcan böreğinede bayılırım afyonun
ooo maşallah senin kolonoskopi kilona yaradı valla. neyse işlem bittikden sonra kıtlıkdan çıkmış gibi yiyip alırsın verdiklerini geri
bu arada sen neden böyle ortalık karıştırıp milleti millete kırdırmaya çalışıyon haa.çocuk olsaydık seni topumla oynatmazdım valla.
ben o kadar tarif verdim bi tşk yok. kadın düdüklüye at haşla demiş o na teşekkür etmişsin. inşallah onun dediği gibi yaparsın da patlayan mercimeklerinde böreğinin içine oturur hamur gibi çirkin mi çirkin bi böreğin oluramaç tane tane mercimekle yapmak. patlattukdan sonra bide rondodan geçir bari tam olsun sana misafirliğe gelirken tok gelmek gerek anlaşıldı
ben duygu gidemez diye üzülüyordum. ki hilmicemin süper taktiğiylen kurtulduk duygudan
tabi canım böreğinin dışı ye beni der içi aman uzak dur yeme derpis kızz nefis olsun resimlerini atıp ağzını sulandırayımda sen gör
Kızlar survivor izliyor musunuz?
akşam izledim
bi çorba yap sıcak sıcak iç yanında 1 dilim ekmek ye
1 kase yoğurt da afiyetle ye
1 porsiyonda salata ye
yanınada sebze yemeği pırasa yaparsan ohhh miss
kız niye kilonu yazıyorsun
kız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniiiafyonluyumm evet hemşerim badılcan böreğinede bayılırım afyonun
akşam izledim
bi çorba yap sıcak sıcak iç yanında 1 dilim ekmek ye
1 kase yoğurt da afiyetle ye
1 porsiyonda salata ye
yanınada sebze yemeği pırasa yaparsan ohhh miss
kız niye kilonu yazıyorsun
aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.Yemin ediyorum k.çıma kına yakacaktım nerdeyse. O kadar sevindim ki anlatamam
İyice çirkinleşmiş zaten, eskiden hiç değilse az da olsa güzeldi.
+ dayım diye ben mercimekli börek yememyim mi
kız misafir çağırmam lazım onlar için gerekiyor ellerin dert görmesin Allah razı olsun vallahi çok güzel yazmışsın hemen deneyeceğim çoooooooooooooooooook kocaman teşekkür ederim.
Ponpon kızlar senin için geliyor34bta26 hobbaaaaaaa
sarkık konusunu açmayaydın eiydi kalbim ve beynimden vurdun beni
aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.
hele merve oflaz nolmuş öyle takma ipek kirpikler alnına yapışacak nerdeyse. dudaklar şişirilmiş bi tarafa kaymış kaşlar desen ayrı telden. insan kendini daha ne kadar çirkinleştirebilirki
bu arada öğlen yine kemalpaşa var yaaaaaaaaa delirecceeemmmm yicem bide canım tatlı çok istiyor. 2 tane yiyim bari yaa durabilirmiyim ki. aşçıya koyma mı desem ki. ama koysun ya canım da istiyor tatlı. ufff
Yemin ediyorum k.çıma kına yakacaktım nerdeyse. O kadar sevindim ki anlatamam
İyice çirkinleşmiş zaten, eskiden hiç değilse az da olsa güzeldi.
tatlım 3 bardak yemiş mercimeği düdüklüye atsam üzerini geçene kadar su koyup 25 dk pişirsem olur mu?
Yok canim Sultandagliyim ,ahh ahhhhhhhh Gurbetlerde ben napayim
Hashasim bitti malesef,yazi bekliyorum yoksa hic durmam bükme diye ölüyorum , bu kilolar nerden geldi saniyorsun
Badilcan böregi deme demeeee ahhhhhhhhhh
bağırsaklarıma kıl kurdu salasım var.
çocukken kilo almıyordum zayıfdm bi baktım kakamda bişeyler kıvrılıyor incecik kıl gibi beyaz. doktora gittik kıl kurdu varmış ondan zayıfmışım. ilaç kullandık geçti. geri kıl kurdu mu koysam ki bağırsaklarıma. yediğim ekler pastaları falan onlar yese içim de
nere havalandı ayol. havalanmışken bu taraflara gel bahar geldi buralara gerçek bahar da gelsin havalanıpyaaaa deme öylee yaaaiçim havalandııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?