Kalori Arkadaşım

Kızlar survivor izliyor musunuz?

akşam izledim

bi çorba yap sıcak sıcak iç yanında 1 dilim ekmek ye
1 kase yoğurt da afiyetle ye
1 porsiyonda salata ye
yanınada sebze yemeği pırasa yaparsan ohhh miss

kız niye kilonu yazıyorsun

tatlım 3 bardak yemiş mercimeği düdüklüye atsam üzerini geçene kadar su koyup 25 dk pişirsem olur mu?

gamzenn ve kızlar suyla zerree kadar alakası yok ben haftada 1 bardak zor içerdim su. ve gayet normaldi cildim. diyete başlayalı ne günde en az 2 Lt içiyorum benm de derim pul pul oldu . hatt eşime dedim guya su ıcıyorum hale bak falan diye. ama sebebi nedir bilemiyorm

kız yoksam emirdağlımısın gurbetçi seniii afyonluyumm evet hemşerim badılcan böreğinede bayılırım afyonun

ooo maşallah senin kolonoskopi kilona yaradı valla. neyse işlem bittikden sonra kıtlıkdan çıkmış gibi yiyip alırsın verdiklerini geri

bu arada sen neden böyle ortalık karıştırıp milleti millete kırdırmaya çalışıyon haa. çocuk olsaydık seni topumla oynatmazdım valla.

ben o kadar tarif verdim bi tşk yok. kadın düdüklüye at haşla demiş o na teşekkür etmişsin. inşallah onun dediği gibi yaparsın da patlayan mercimeklerinde böreğinin içine oturur hamur gibi çirkin mi çirkin bi böreğin olur amaç tane tane mercimekle yapmak. patlattukdan sonra bide rondodan geçir bari tam olsun sana misafirliğe gelirken tok gelmek gerek anlaşıldı

Dün akşam bomba gibi bi bölümdü.
ben duygu gidemez diye üzülüyordum. ki hilmicemin süper taktiğiylen kurtulduk duygudan

tatlım 3 bardak yemiş mercimeği düdüklüye atsam üzerini geçene kadar su koyup 25 dk pişirsem olur mu?
ay hala anlamamış daha soruyor

pis kızz nefis olsun resimlerini atıp ağzını sulandırayımda sen gör

Yemin ediyorum k.çıma kına yakacaktım nerdeyse. O kadar sevindim ki anlatamam
İyice çirkinleşmiş zaten, eskiden hiç değilse az da olsa güzeldi.

pis kızz nefis olsun resimlerini atıp ağzını sulandırayımda sen gör
tabi canım böreğinin dışı ye beni der içi aman uzak dur yeme der

bu arada hala bana tarifde yardımcı olduğum için tşk etmedin

böreği yaparken ben gelecem aklına. misafirlerin börekden ıssırıp yerken yüzlerine bakacan ve beni görecen

akşam izledim

1 porsiyonda salata ye

Qes. Heve

Ayy Allah korusunnn ne kırdırmasıııı. SAna gıcıklık olsun dıye yazmıştım

akşam izledim

1 porsiyonda salata ye

Ya kırk yılda bi 65 leri görümüşümm yazarm tabiiiiii Nasılsa ayda2kilogo nın dediği gibi işlem bittikten sonra yiyip alıcam geri bırak bole oyalanıyım biraz

aynen ya hepsinin kaşlar aynı berna merve oflaz seda duygu.

hele merve oflaz nolmuş öyle takma ipek kirpikler alnına yapışacak nerdeyse. dudaklar şişirilmiş bi tarafa kaymış kaşlar desen ayrı telden. insan kendini daha ne kadar çirkinleştirebilirki

bu arada öğlen yine kemalpaşa var yaaaaaaaaa delirecceeemmmm yicem bide canım tatlı çok istiyor. 2 tane yiyim bari yaa durabilirmiyim ki. aşçıya koyma mı desem ki. ama koysun ya canım da istiyor tatlı. ufff

rica ederim canım ne demek

az yersin işte yedikçe beni hatırla beni hatırladıkça sarkıklarını hatırla

ayy evet duygunun alt dudağı çenesiyle beraber bitiyor

bir an dedim Hilmicem gidecek çünkü Duygu çok kameralara oynuyor Hilmicem gitseydi üzülürdüm çünkü ben Hilmicem le Nadya yı tutuyorum

bağırsaklarıma kıl kurdu salasım var.

çocukken kilo almıyordum zayıfdm bi baktım kakamda bişeyler kıvrılıyor incecik kıl gibi beyaz. doktora gittik kıl kurdu varmış ondan zayıfmışım. ilaç kullandık geçti. geri kıl kurdu mu koysam ki bağırsaklarıma. yediğim ekler pastaları falan onlar yese içim de

yaaaa deme öylee yaaa içim havalandııı

Efsam09

kız bende çaylıyım.çok yakınmışız.

topikdeki arkadaşlar afyonlu bir di iki oldu korkun bizdenn ben yılbaşında getirdim bi paket haşgeş yanımda

yaaaa deme öylee yaaa içim havalandııı
nere havalandı ayol. havalanmışken bu taraflara gel bahar geldi buralara gerçek bahar da gelsin havalanıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…