- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
bundan fantazi çıkardıysan sen bayadır kocana yaklaşmıyon sanırım cicim
çişimizin yanına kakamızı da demek isterdim de malum hepimizin kabızlık sorunu var sabahları ancak çişimizi yapıyoruzdur diye düşündüm. kakamı yapmaya kalksam zaten işe yetişemem ben
tek bekar zayıflama ya çalışan topik de bi sen varsın dediydim september a sen de lafın üstüne geldin
nerede yaşıyorsun canım. bu arada sefa soyadın sa şimdiden nikini değiştirbazı arkadaşlar adını soyadını yazıp sonra da değiştiriyorlar liste de sil yenile zor oluyor bana
soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor buradabundan fantazi çıkardıysan sen bayadır kocana yaklaşmıyon sanırım cicim
çişimizin yanına kakamızı da demek isterdim de malum hepimizin kabızlık sorunu var sabahları ancak çişimizi yapıyoruzdur diye düşündüm. kakamı yapmaya kalksam zaten işe yetişemem ben
tek bekar zayıflama ya çalışan topik de bi sen varsın dediydim september a sen de lafın üstüne geldin
nerede yaşıyorsun canım. bu arada sefa soyadın sa şimdiden nikini değiştirbazı arkadaşlar adını soyadını yazıp sonra da değiştiriyorlar liste de sil yenile zor oluyor bana
bundan fantazi çıkardıysan sen bayadır kocana yaklaşmıyon sanırım cicim
kız alınıyorsan bak sana fazla takılmayayım söyle diğerleri alışık bana da sen yenisin bilemedim. dün de kırılır gibi oldun. rahatsız oluyorsan söyle senlen daha ciddi konuşabilirim yani. yaparım bunu yani zor ama yaparım sanırım.aha yine lafı soktunuz bana dün uğraştığınız yetmedi
soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor buradanereye geldim bn böle
soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor buradanereye geldim bn böle
bak nefes vermek hiç aklıma gelmemişti. yarn bi nefes vererek bi de vermeyerek tartılacağım bakalım faydası olacak mıçişimizi yapıp çıplak teraziye çıkıyoruz teraziye çıkmadan önce tüm nefesimizi verip öyle tartılıyoruz abarttıkça abartalım
derya bu arada topiğimizin geneli koca totolu ve kabız
kız oğlun maşallah pek tatlıymışalışırsın bende yeniyim burda ama alıştım arkadaşların muhabbeti uzun zamandır burdaymışsın gibi hissettirio yarın sende o yadırgadığın cümleleri kurmaya başlarsın
kızım yemedim kemalpaşaları okumadın mı ayol aaa bi tanecik yedim sadecekorkma canım Ayda bu öğlen Kemal Paşa ve adana ile kalori patlaması yaşadı da enerjisini burada harcamaya çalışıyor
kız alınıyorsan bak sana fazla takılmayayım söyle diğerleri alışık bana da sen yenisin bilemedim. dün de kırılır gibi oldun. rahatsız oluyorsan söyle senlen daha ciddi konuşabilirim yani. yaparım bunu yani zor ama yaparım sanırım.
bizim bekar september burda bizden neleeer öğrendi nelleeerrrbisiklete binmeler selelerin yumuşaklığı falanlar filanlar sinokicik sağolsun
bak nefes vermek hiç aklıma gelmemişti. yarn bi nefes vererek bi de vermeyerek tartılacağım bakalım faydası olacak mı
kız oğlun maşallah pek tatlıymış
kızım yemedim kemalpaşaları okumadın mı ayol aaa bi tanecik yedim sadece
öyle tabi canım lolitamızsın sen bizim. tek bekar ve zayıflamaya çalışan sensin sanırımbekarlıkdan şişman kız.
girmedim o komaya. pilav yedim nohutlu yemesem iyiydi de atılacak dı yazık kıyamadım.
kiloluyum diye vermemiştir öyle yaa sanmıyorum hayır de hayırrr
eridiği kadar artık ne yapiim sabah da bi muz yemiştim bi de kuru kayısı bi de kuru incir. yayla çorbasına da nohut atmışlar pilava da nohut atmışlar. bizim aşçılar sanırım çorbaya da nohut atalımda çorbaylan doysunlar diyor herhalde. her çorbada nohut var. çorbada ki nohutları almadım kaşığıma. almamak için de baya debelendim
hoşgeldin cnmmmmMerhabalar ben yeni katıldım aranıza, ben de uzun zamandır zayıflamaya çalışıyorum ama hep pes ettiğim için istediğim kiloya ulaşamadım, inşallah burada sizlerle zayıflarım
hoş geldin deryaaa :)
Allah iyiliğini versin canım yaaa çişimizi yaptıktan sonra çıplak tartılıyoruz fantaziye gelllll
aha yine lafı soktunuz bana dün uğraştığınız yetmedi
kız alınıyorsan bak sana fazla takılmayayım söyle diğerleri alışık bana da sen yenisin bilemedim. dün de kırılır gibi oldun. rahatsız oluyorsan söyle senlen daha ciddi konuşabilirim yani. yaparım bunu yani zor ama yaparım sanırım.
bizim bekar september burda bizden neleeer öğrendi nelleeerrrbisiklete binmeler selelerin yumuşaklığı falanlar filanlar sinokicik sağolsun
Kizlar herkese merhaba bende araniza katilabilirmiyimmm
bak nefes vermek hiç aklıma gelmemişti. yarn bi nefes vererek bi de vermeyerek tartılacağım bakalım faydası olacak mı
kız oğlun maşallah pek tatlıymış
kızım yemedim kemalpaşaları okumadın mı ayol aaa bi tanecik yedim sadece
hoşgeldin cnmmm
kısa bir özgeçmiş lütfen
kızlar bizim topic acaip aktifleşti ayol
hoşgeldin cnmmm
kısa bir özgeçmiş lütfen
kızlar bizim topic acaip aktifleşti ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?