Kalori Arkadaşım

aha yine lafı soktunuz bana dün uğraştığınız yetmedi

soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor burada nereye geldim bn böle

çişimizi yapıp çıplak teraziye çıkıyoruz teraziye çıkmadan önce tüm nefesimizi verip öyle tartılıyoruz abarttıkça abartalım

derya bu arada topiğimizin geneli koca totolu ve kabız

kız alınıyorsan bak sana fazla takılmayayım söyle diğerleri alışık bana da sen yenisin bilemedim. dün de kırılır gibi oldun. rahatsız oluyorsan söyle senlen daha ciddi konuşabilirim yani. yaparım bunu yani zor ama yaparım sanırım.

soyadım değil canım yavuklumun adı :) bu arada nasıl konuşmalar geçiyor burada nereye geldim bn böle

bizim bekar september burda bizden neleeer öğrendi nelleeerrr bisiklete binmeler selelerin yumuşaklığı falanlar filanlar sinokicik sağolsun

korkma canım Ayda bu öğlen Kemal Paşa ve adana ile kalori patlaması yaşadı da enerjisini burada harcamaya çalışıyor

çişimizi yapıp çıplak teraziye çıkıyoruz teraziye çıkmadan önce tüm nefesimizi verip öyle tartılıyoruz abarttıkça abartalım

derya bu arada topiğimizin geneli koca totolu ve kabız
bak nefes vermek hiç aklıma gelmemişti. yarn bi nefes vererek bi de vermeyerek tartılacağım bakalım faydası olacak mı

alışırsın bende yeniyim burda ama alıştım arkadaşların muhabbeti uzun zamandır burdaymışsın gibi hissettirio yarın sende o yadırgadığın cümleleri kurmaya başlarsın
kız oğlun maşallah pek tatlıymış

korkma canım Ayda bu öğlen Kemal Paşa ve adana ile kalori patlaması yaşadı da enerjisini burada harcamaya çalışıyor
kızım yemedim kemalpaşaları okumadın mı ayol aaa bi tanecik yedim sadece

:))) yok sıkıntı deil yaa bende takılıom

oyyy datludur benm sıpam anasına çekmiş dicem ama babaya benzioz

ben onu mecaz olarak kullandım canımcım hani zayıf olsan 10 kemal paşa yemek sıkıntı olmaz ama o zaman vermezlerya o anlamda demek istedim sana hiç şişko dermiyim aşk olsun
Merhabalar ben yeni katıldım aranıza, ben de uzun zamandır zayıflamaya çalışıyorum ama hep pes ettiğim için istediğim kiloya ulaşamadım, inşallah burada sizlerle zayıflarım
hoşgeldin cnmmmm

hoş geldin deryaaa :)

Allah iyiliğini versin canım yaaa çişimizi yaptıktan sonra çıplak tartılıyoruz fantaziye gelllll

bende buna çok güldüm

korkma cnm banada bir laf sokuşturma gelmiş yanlız değilsin

birde deneyecek misin off yaaa rahat gülemiyorum çok mağdurum burada

okudum canım 1 tane hüpletmişsin amaaaa adana nın ne kadar kalorili olduğunu biliyor musun sen ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…