- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
kızlar feysbukdan bi video paylaştım çok güldüm yaa feybuku olanlar izleme şansınız varsa izleyin hemen
yedi yedi bu hale geldi hemşerisiyesin hemşerimmm
özet geçemeyiz güzelcene oku. benim kıl kurdu maceramı kaçırmak istemezsin benceazcık yoğunduk neler kaynatmışsınız öyle yaa
sayfalar dolusu biri özet geçebilir mi çok yorgunum
kız rakibime niye anlatıyon. o kadar sayfanın özeti bu mu yani ayol aaaaaayda 1 saat yürümüşş üzerine 2 günlük kalori almış birde Kemal paşa torpili geçmişler
vuhuuuu.. bizdede şöbiyet vardı ama ben yemedim
link please
facebukun varsa ekle beni arkadaşım olmadan göremezsin sanırım
Bende merak ettmm yeaaafacebukun varsa ekle beni arkadaşım olmadan göremezsin sanırım
facebukun varsa ekle beni arkadaşım olmadan göremezsin sanırım
varsa facebukun ekle beniBende merak ettmm yeaaa
İsim neydi canikom ? Özelden yollavarsa facebukun ekle beni
gel canım buyur gel birlikte zayıflayalım. kendinden bahset bakalım. evlimisin kaç kilosun çalışıyormusun. vs vs.Merhabalar ben yeni katıldım aranıza, ben de uzun zamandır zayıflamaya çalışıyorum ama hep pes ettiğim için istediğim kiloya ulaşamadım, inşallah burada sizlerle zayıflarım
bekarım canım 23 yaşındayım 66 kiloyum. çalışıyorum, normalde 70 kiloydm 66 ya kadar düştüm 2 ayda daha da vermek istiyorumgel canım buyur gel birlikte zayıflayalım. kendinden bahset bakalım. evlimisin kaç kilosun çalışıyormusun. vs vs.
bekarım canım 23 yaşındayım 66 kiloyum. çalışıyorum, normalde 70 kiloydm 66 ya kadar düştüm 2 ayda daha da vermek istiyorum
hoşbuldum :)hoşgeldin
ooo daha az önce anmıştık biz de seni. topiğimizin tek bekarı september dı. artık yalnız değil.bekarım canım 23 yaşındayım 66 kiloyum. çalışıyorum, normalde 70 kiloydm 66 ya kadar düştüm 2 ayda daha da vermek istiyorum
hoşbuldum :)
ooo daha az önce anmıştık biz de seni. topiğimizin tek bekarı september dı. artık yalnız değil.
her pazartesi sabah çişimizi yapıp çıplak tartılıyoruz ve saat 10 a kadar bana özel mesajla kilo bildirimi yapıyorsunuz. liste oluşturup 1. 2. ve 3. yü belirliyoruz her hafta kim daha çok kilo vermiş diye. kiloları yakın olan arkadaşlar aralarında yarış yapıyor falan. gün içinde de ot dan b.kdankonularda geyik yapıyoruz. bu hafta katılımın iyi olursa pazartesi seni de listeye eklerim canım anlaştık mı. senin kilonda şu anda 3 kişi var 65-66 kilolarda onlarla yarışabilirsin ayrıca.
hmm yaş grupları nasıl pekibiz gurubun ağır sikletleri(
hmm yaş grupları nasıl peki
bundan fantazi çıkardıysan sen bayadır kocana yaklaşmıyon sanırım cicimhoş geldin deryaaa :)
Allah iyiliğini versin canım yaaa çişimizi yaptıktan sonra çıplak tartılıyoruz fantaziye gelllll
tek bekar zayıflama ya çalışan topik de bi sen varsın dediydim september a sen de lafın üstüne geldinhmm nasıl andınız beni bakıyım :) katılımda sorunum olmaz akşam 6 ya kadar netteyim çoğunlukla. inşallah sizlerle daha da kilo vereceğim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?