- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
gamzen de ankarada canım.Ankarada yaşıyorum Ankaralıyım
hoş geldin canım buyur kendinden bahset bakalım necisin napıyon yaş kaç kilo kaç vsKizlar herkese merhaba bende araniza katilabilirmiyimmm
sende mi bizdensinDuydumki koca totolu ve kabızlar burdaymıs bende geleyim dedim
ben onu mecaz olarak kullandım canımcım hani zayıf olsan 10 kemal paşa yemek sıkıntı olmaz ama o zaman vermezlerya o anlamda demek istedim sana hiç şişko dermiyim aşk olsun
hoşgeldin cnmmmm
bende buna çok güldüm
korkma cnm banada bir laf sokuşturma gelmiş yanlız değilsin
sorma cnmarkadaşlar ben bi geldim pir geldim farkındaysanız ayağımımı sürüdüm nedir.
gamzeyi göremedim sayfadasorma cnm
kız o adana kalorisi restoran adanası kalorisi.. pilavı lavaşı osu busu bi tabak konulan kebapın kalorisi. ben pilav yedim bi de koca bi baş sumaklı soğan vardı sanırım yanında bi de onu yedim.birde deneyecek misin off yaaa rahat gülemiyorum çok mağdurum burada
okudum canım 1 tane hüpletmişsin amaaaa adana nın ne kadar kalorili olduğunu biliyor musun sen ??
he he heilk baharda herkesi bir zayıflama telaşı aldı tabii
yok canım sen değil senden önce sürüdüler. biz uzun zamandır 5 kişiydik. susu var bizim susu sürümüş neresini sürüdü bilmiyorum ama maşallah iyi sürümüşarkadaşlar ben bi geldim pir geldim farkındaysanız ayağımımı sürüdüm nedir.
28 yasindayim evliyim 5bucuk yasinda bi kizim var.72 ile diyete basladim bugün itibari ile 60.3 kiloyum
hoşbuuuulduuuum :)Ayyyyyy çeneniz düştü gari, yetişemiyorum hızınıza.
Maşallah maşallah, baya bereketli bugünlerde topiğimiz
Yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
Ben topiğin bekar ve zayıf hatunuyum, takılıyorum işte buradaki koca totişli evli hatunlarla
28 yasindayim evliyim 5bucuk yasinda bi kizim var.72 ile diyete basladim bugün itibari ile 60.3 kiloyum
öyle haberlere bakmıyorum ben elimden geldiğince.kızlar dün haberlerdeki 4 aylık bebeğin ölümünü okudunuz mu
gamzen bu ara meşgul fazla katılamıyor ama takip ediyor bizi.gamzeyi göremedim sayfada
ooo sen hazır zayıflayıp gelmişsin maşallah maşallah. çalışıyormusun28 yasindayim evliyim 5bucuk yasinda bi kizim var.72 ile diyete basladim bugün itibari ile 60.3 kiloyum
Bu arada cok tesekkurler kabul ettiginiz icin
ooo iyi o zaman daha kolay adapte olursun bize. katılımına göre listeye ekleyeceğim biliyorsundur o zaman dememe gerek yokhepinizi taniyor gibiyim cok uzun süredir takip ediyorum sizi
Ayyyyyy çeneniz düştü gari, yetişemiyorum hızınıza.
Ben topiğin bekar ve zayıf hatunuyum, takılıyorum işte buradaki koca totişli evli hatunlarla
kız o adana kalorisi restoran adanası kalorisi.. pilavı lavaşı osu busu bi tabak konulan kebapın kalorisi. ben pilav yedim bi de koca bi baş sumaklı soğan vardı sanırım yanında bi de onu yedim.
nasıl soğan kokuyordu ağzım kokman lazım
hemen bi naneli sakız odanın camını açmalar falan kamufle ettim kokuyu
he he he
yok canım sen değil senden önce sürüdüler. biz uzun zamandır 5 kişiydik. susu var bizim susu sürümüş neresini sürüdü bilmiyorum ama maşallah iyi sürümüşçok güldüm yaaa odada da kimse yok gelsin kahkahalar
başıma
HosbuldukAyyyyyy çeneniz düştü gari, yetişemiyorum hızınıza.
vay vay vayyy gıcıklıkda son noktaanam mesaiyim bitmiş çalışın marabalar ozz_24638 kaçarrr
sen iyicene dayak istiyon anlaşılan .Ayyyyyy çeneniz düştü gari, yetişemiyorum hızınıza.
o zayıf emmesanada arkadaş geldi kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?