Acaba tarçınla karbonatı birlikte atsam nasıl olur
Canım mesajı yazdığımız yerin altındaki smillerin altında "fazlası" diye bi ibare var, orayı tıkla göreceksin.
bugün aktara gittim yeşil çay ve babaanneme de şeker hastalığı için bitki çayı alıp döndüm saf gibi tarçın da alçaktım sözde unuttum
saol canımm
kilo verelimde ayrıntı önemli dil.
aynı ben gibi oldun canıminş. haftaya gider o kiloların
bende sevmemiştim tadını
kızlar sizde farklı smiller oluyor nerden buluyonuz onları bakim
tabikineeehenüz bi faydasını görmedim ama olsun
bana da henüz verdirmedi ama ben umutla devam ediyorum
canım 1 litrelik bi sürahinin içine yemek kaşığının hemen ucuyla atıyom çok yoğun olmuyo tadı.. ilk seferlerde çok koydum galiba çok ağır geldiydi şimdi daha hafif gelio ama hala iğrenç
evet yeter ki verlim de nasıl olursa olsun kızlar ya sıcakçikolatanın kalorisi 54 müş çok mutlu oldum
incirim karbonatın tadı kötü gelenler için içine pekmez koymaları tavsiyesini görmüştüm ama denemedim tarçın neden olmasın
kızlar birde bi konu da takıldım tefalin 1 kaşık yağla yapılan kızartması varya onun kalorisini kestiremiyorum ben normal kızartma gibi yağlı olmadığı için o kadar kalorili de olmaz nasıl hesaplasam ki
Ben pekmez de sevmiyorum ama bu tarçın karbonat ikilisini bi deneyebilirim
Canım sonuçta patates ya full karbonhidrat, yemesek daha iyi.
edit: ben direkt patatese odaklanmışım, sen genelden bahsediyorsun dimi canım? ımmm şimdi bi patlıcan kızartması olsa ekmeğin arasına koyup hüpletsek şahane olur.
Ya acaba bi gün hep birlikte toplanıp parti mi düzenlesek, istediğimiz her şeyi deli gibi yesekdeneyebilirsin incirim
tam olarak da patates kızarmasından bahsetmiştimdaha iyi tabi ama işte
kızlar birde bi konu da takıldım tefalin 1 kaşık yağla yapılan kızartması varya onun kalorisini kestiremiyorum ben normal kızartma gibi yağlı olmadığı için o kadar kalorili de olmaz nasıl hesaplasam ki
taam benlik birşey olur hemen hazırım zatenYa acaba bi gün hep birlikte toplanıp parti mi düzenlesek, istediğimiz her şeyi deli gibi yesek
ama canımcım ben yediğim için kilo veremiyorum sen yemedğin için veriyorsun eğer ben yeseydim de verseydim o zman haksızlık olurdu şuanda gayet adaletliPatates kızartmasımı yiyorsunhaksızlık :113::103::99::100::100:
incirimmm canım şuncacık şeylerin kızı erkekimi olur :13::84::84::84::84::84:
ayy bayıldım ben bunlara
olsun canım 300 gr da olsa vermişsinSlm Kızlar
Bugün tartı günü ben hala Ankaradayım ama ablama tartı aldırdımbugün tartıldım 64.300 çıktım. Zayıflamam çok yavaşladı burada 1 hafta kabız da oldum daha yeni yeni düzeldim en son 64.700 dü sanırım vere vere 300 gam vermişim
güzel kilo veren arkadaşlar var hepsini tebrik ederim ama yılmak yok vermeye devam az da olsa veriyoruz yerimizde saymıyoruz en azından bu da bir şey......
Patates kızartmasımı yiyorsunhaksızlık :113::103::99::100::100:
incirimmm canım şuncacık şeylerin kızı erkekimi olur :13::84::84::84::84::84:
ayy bayıldım ben bunlara
taam benlik birşey olur hemen hazırım zaten
ama canımcım ben yediğim için kilo veremiyorum sen yemedğin için veriyorsun eğer ben yeseydim de verseydim o zman haksızlık olurdu şuanda gayet adaletli
olsun canım 300 gr da olsa vermişsin
yanlız iyiki bu hafta tablo yok -300 gr verdim nasıl ama
Çok ciddiyim bu toplanma konusunda ama herkes farklı farklı şehirlerde
evet canım herkes farklı şehirler de sen neredesin?
bir yarım konya da bir yarım van da canımİstanbul'dayım canım ben, sen Konya'daydın dimi?
tablo istiyom ben :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bir yarım konya da bir yarım van da canım
oyy kıyamam melekciğim bi topla yapıver
tablo istiyom ben :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
İstanbul'a geldiğin oluyor mu peki?
Allamm şu kıza bi tablo yapalım ya h.sonunu rahat geçiremicek yoksa:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?