Kalori Arkadaşım

Zaten hafiften kırışmaya başladı gözlerimin kenarları, yani gülünce.
Rose dan böyle şeyler duymak inanılmazzz

yalnız noktayı Kemalpaşa ile koymak süper olmuş

kuzum annen nasıl oldu alışabildi mi alçıya ??
Kız ben yemek yapıyorum, anlıyorum yemek işinden.

Annemin kolu dün alındı alçıya canım, babam teyzemle anneannemin yanına bıraktı dün. Orada kalacak bi süre.

belli kuzum sendeki cevherleri görüyoruz

niye ananeye bıraktı ki ? iyice darlanmasın başka evde ??

Zaten hafiften kırışmaya başladı gözlerimin kenarları, yani gülünce.

ayy en çok korktuğum şey gözlerimin etrafının kırışması yaşta ilerliyor ne zaman başlanır kremler bilmem neler ayyy bende hiç öyle konularda disiplinli değilim 2 yapar 3. gün bırakırım

Kizlar ben gündüzleri aranizda cok fazla olamayacagim ama aksamlari mutlaka okurum birde pazartesibsabah bildirimimi mutlaka yspicam ins

Ya aslinda gecenki kaynana görümce vee hamam muhabbetinde aranizda olmayi coknisterdim ama kısmet diyelimm

yyaaa sen herşeyimizi biliyonn bu kadar zaman takiptesinde neden gelmedin aramıza

huuuuu bizi gözetleyenlerrr size sesleniyorum ayıp yani yaaa gelin beraber muhabbet edelim yada perdelerinizi çekin

belli kuzum sendeki cevherleri görüyoruz

niye ananeye bıraktı ki ? iyice darlanmasın başka evde ??
Canım şimdi gündüzleri ben işteyim, kardeşim okulda. Annem evde çok sıkılırdı, bide allah korusun tek kolla bişey olsa tuvalette düşse, bişeye ihtiyacı olsa yardımcı olacak kimse yok.
2 teyzem, anneannem, dayım hepsi aynı binadalar, teyzem ben bakacağım diye tutturdu.. Annem de gitmek istedi, babam da götürdü.
Bu arada rose cum cookk gecmis olsun rabbim sifa eersin tez zamanda annecigine
Sağolasın Meleğin annesi

rahat eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…