Zaten hafiften kırışmaya başladı gözlerimin kenarları, yani gülünce.bence zayıfsın daha fazla zayıflama ama sen bilirsin. hadisenin şu çok zayıfladığı zamanki gibi olursun suratın kocamancana kalır vucudunda. gözlerinin oralar kırışır. daha bekarsın evlenecen kırışıp mı evlenmek istersin
Kız ben yemek yapıyorum, anlıyorum yemek işinden.Rose dan böyle şeyler duymak inanılmazzz
yalnız noktayı Kemalpaşa ile koymak süper olmuş
kuzum annen nasıl oldu alışabildi mi alçıya ??
sakın sinokinin yeme dediklerini duyma aman sakın kalorileri kaçırma kemalpaşalara kanma dediklerini duymmaaa sakııın sakınnn git selesini duy düdüklüsünü çek kopar gül pis dombili
Zaten hafiften kırışmaya başladı gözlerimin kenarları, yani gülünce.
Kız ben yemek yapıyorum, anlıyorum yemek işinden.
Annemin kolu dün alındı alçıya canım, babam teyzemle anneannemin yanına bıraktı dün. Orada kalacak bi süre.
Ya aslinda gecenki kaynana görümce vee hamam muhabbetinde aranizda olmayi coknisterdim ama kısmet diyelimmye güzelim bişeyler yok mu pasta börek çörek
kız sen baya baya okumuşsun ayol yazdıklarımızı niye katılmamıştın ki aramıza
Zaten hafiften kırışmaya başladı gözlerimin kenarları, yani gülünce.
Ya aslinda gecenki kaynana görümce vee hamam muhabbetinde aranizda olmayi coknisterdim ama kısmet diyelimm
Bu arada rose cum cookk gecmis olsun rabbim sifa eersin tez zamanda anneciginebelli kuzum sendeki cevherleri görüyoruz
niye ananeye bıraktı ki ? iyice darlanmasın başka evde ??
Ya aslinda gecenki kaynana görümce vee hamam muhabbetinde aranizda olmayi coknisterdim ama kısmet diyelimm
Gercekten cok istedim ama nedense bi turlu kayit olmadimmyyaaa sen herşeyimizi biliyonnbu kadar zaman takiptesinde neden gelmedin aramıza
huuuuu bizi gözetleyenlerrr size sesleniyorum ayıp yani yaaa gelin beraber muhabbet edelim yada perdelerinizi çekin
tüh görümcemde eltimde yok ben aranızda garip kalıcamsen merak etme canım buranın tadını aldılar yaaa biz hamam görümce elti muhabbeti daha çoookkk yaparız
sen merak etme canım buranın tadını aldılar yaaa biz hamam görümce elti muhabbeti daha çoookkk yaparız
tüh görümcemde eltimde yok ben aranızda garip kalıcam
mühendis sevgilim var ama görümce ve eltilerden yana bahtsızımkız yok mu seninde bi mihendizin
Ayy canim yaa uxulme nolur bende 3 gorumce 34bta da bi dunya elti war birazini sana transfer ederixtüh görümcemde eltimde yok ben aranızda garip kalıcam
Canım şimdi gündüzleri ben işteyim, kardeşim okulda. Annem evde çok sıkılırdı, bide allah korusun tek kolla bişey olsa tuvalette düşse, bişeye ihtiyacı olsa yardımcı olacak kimse yok.belli kuzum sendeki cevherleri görüyoruz
niye ananeye bıraktı ki ? iyice darlanmasın başka evde ??
Sağolasın Meleğin annesiBu arada rose cum cookk gecmis olsun rabbim sifa eersin tez zamanda annecigine
yok bebeğim saol ben böyle mutluyum çöpsüz üzümümleAyy canim yaa uxulme nolur bende 3 gorumce 34bta da bi dunya elti war birazini sana transfer ederix
mühendis sevgilim var ama görümce ve eltilerden yana bahtsızım
Canım şimdi gündüzleri ben işteyim, kardeşim okulda. Annem evde çok sıkılırdı, bide allah korusun tek kolla bişey olsa tuvalette düşse, bişeye ihtiyacı olsa yardımcı olacak kimse yok.
2 teyzem, anneannem, dayım hepsi aynı binadalar, teyzem ben bakacağım diye tutturdu.. Annem de gitmek istedi, babam da götürdü.
Sağolasın Meleğin annesi
Teyzem pazartesi geldi, bize tencere tencere yemek yaptı. Allah razı olsun.rahat eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?