Kalori Arkadaşım

Seni takip ediyodum gecen yildan beri gercekten tebrik ederim 90lardan bu kilolara inmek kolay degil
sağ ol cnm bende seni çok tebrik ediyorum sende güzel kilo vermişsin.

Hamburger kız fanların varmış haberin yok baksana.

daha neyin altına düşmeye çalışıyorsun onu da anlamış değilim ya neyse 48 mi olacan hedefin neydi senin

melek bizim konu sahibiizde melek di biliyor musun? kendisi kpss için ara verdi sonra kayboldu

ahh şu kilo bildirimi Cuma olaydı

karnım çok acıktı gurultular geliyor

sen ne diyeti yapıyosun canım ara öğün yapmıyormusun da bu kadar acıktın

kendimce kaloriye göre beslenmeye çalışıyorum her ne kadar bu aralar bozmuş olsam da kk, gramdı öyle beslenmiyorum herşeyden yiyorum yediğimden bu ara kilo vermeyi geçtim alıyorum

Ama ben kendimi hala bir dev gibi görüyorum

49 olayım diyorum, 1 kilo da oynama payı olur.
Ama adamım bu halimden çok memnun
dev gibisin zaten öyle görmeye devam et.
şaka bi yana kızım facebukda paylaştığın son fotoda kucağın da çocuk olan baya zayıfdın kemiklerin çıkmış gibiydi. adamının sözünü tut daha zayıflama bence de kırışırsın bak suratın falan.

kendimce kaloriye göre beslenmeye çalışıyorum her ne kadar bu aralar bozmuş olsam da kk, gramdı öyle beslenmiyorum herşeyden yiyorum yediğimden bu ara kilo vermeyi geçtim alıyorum
belli bi programın olmadığından alıyosn canım aç kalarak kilo veremezsn kendine bi program olustur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…