Kalori Arkadaşım

ben işteyim annem naparsa onu yiyorum
bi september daha

Ya aslinda gecenki kaynana görümce vee hamam muhabbetinde aranizda olmayi coknisterdim ama kısmet diyelimm
tamam madem çok canın kaldı yarın ki muhabbetimiz kaynana görünce olsun

tüh görümcemde eltimde yok ben aranızda garip kalıcam
Tüh ki ne tüh
mühendis sevgilim var ama görümce ve eltilerden yana bahtsızım
September in da mühendis sevgilisi. Amma mühendis mezunu varmış ay ol.
Bu hafta sonuna idare ederiz o yemeklerle, sonra ben gireceğim artık devreye mecburen.
Artık haftaya bana döşersiniz tarifleri fikirleri.
düdüklü tenceren varsa herşeyi yaparsın cicim 34bta verir tarifleri teyzemler bi ara düdüklü de kek yapıyorlardı
34bta düdüklü de kek öğrenmek istersen sorayım teyzeme sende düdüklü jübileni yapıp sahalara veda edersin

Tavuk nasil oldu köy tavugu cok zor piser yaa.ben ilk ewlendigimde annemlere tavuklu patates yapmistim firinda.patatesler dagildi tavuklar pismedi.hatir icin çiğ tavuk yemişlerdi

Sizden bi fikir istiyorum.bazı rahatsızlıklar yüzünden doktora gittim kan tahlili yaptırdım kan depoları boş dedi doktor vee 3aylık kan ilacı yazdı.bu 2.ayım. Simdi size sorularim sunlar
1.kan ilacı aşırı iştah açıyo ne yapabilirim
2.asla cay kahve icme dedi doktor ama çaya dayanamıyorum içmedigimde resmen burnuma çay kokuları geliyo

Bir porsiyon yesil salata bile 139 kalori.cok cabuk doluyor kalori siniri.ben bi seyleri yanlis mi yapiyorum

Ayo
ayni durumdayim.malesef ilaç istah aciyor.caysizda duramam.kan ilaçi kullaniyorum ama cay etkisini azaltiyor tabi.

Tavuk nasil oldu köy tavugu cok zor piser yaa.ben ilk ewlendigimde annemlere tavuklu patates yapmistim firinda.patatesler dagildi tavuklar pismedi.hatir icin çiğ tavuk yemişlerdi
derisini yüzdüm köy tavuğu olunca bi tiksinti geldi elime alınca vıcık vıcık tüylerini tam yolamamislar tutsulemisler kökleri derinin için de hala şu aldığım lazer cihazıyla epilasyon edeceğim geldi tavuga kıçı başı elime değdi midem bulandı yaa horozmuydu ki tavukmuydu ki horoz sa pipisi nerde ki elime değdi miki derken nerdeyse tüm tavuğu çöpe atacaktim.boynu falan uzunca na herhalde horoz du.ay yedik mi ki şeyini yaa uff bi daha almicamneyse derisini bi güzel kurban bayramın da koyun yüzer gibi yüzdüm çöpe attım. patates dogradim halka halka bi de soğan bi kaşık salça kekik karabiber zeytin yağı 2tatli kaşığı. Tavuğu da (sözde tavuk büyük ihtimalle horoz du ) parçalamaya çalıştım satır olaydı kasap gibi tak tak parcalayacaktim uyduruk bıçakla parça pincik ettim. Ziyan oldu horozcuk.sırtını (sırt diye umuyorum göğüs de olabilir ) buzdolabı posetine koydum attım buzluga. Kalanı da fırın tepsisinde patates ve soganlan pisirdim. Babamın köy tavuğu geç piser tavsiyesi ile uzun süre pisirdim ve patatesler yarı yanık cips gibi olmuşlardı soğanlar zaten erimiş.horoz da kart miydi neydi sert di eti. Zaten minik parçalar tıkır tıkır kurumuştu. Kısaca rezil oldu horoz. Sayesinde akşamı tıkır horoz eti yiyerek bitirmiş oldum.bi de akşam babam arıyor nasıl pisirdin tavuğu diye. Derisini soydum dedim kız deriisi soyulur mu haslayacaktin suyunu kullanacaktin diyor. Zaten moralim bozuk tu kenara ayırdım baba derilerini kargoylan yollayayim suyuna da pilav pisirirsin dedim güldük bayağı. Öyle işte. Dolaba attığım kalan parçayı haslayacam bi gün. Fırın da deriyi de yüzünce kuru oldu.
Düdüklü yok mu düdüklü onda haslayacam horoz lu düdüklü keki yapacağım sınırları zorlayacagim horozlar ı pişirmişem derisini babama göndermişem

o zaman şöyle yap. Kan ilacını kalsiyum lu şeylerle beraber içme. En az 1saat ara olsun. Süt yoğurt falan yediysen. Çayı da öyle iç. Surupdan 2saat sonra falan. Bi de sayısını az alt çayın. Gittikçe unutursun belki içmeyi. Ben hiç sevmem çay. Yıllarca içmesem ay bi çay olsada içsem demem

Bir porsiyon yesil salata bile 139 kalori.cok cabuk doluyor kalori siniri.ben bi seyleri yanlis mi yapiyorum
yağsız yersen salatayi sınırsız ye canım bişey olmaz

Ayo
ayni durumdayim.malesef ilaç istah aciyor.caysizda duramam.kan ilaçi kullaniyorum ama cay etkisini azaltiyor tabi.
az alt cayi

1 kibrit kutusu beyaz peynir kac gr?
bilmiyorum ben valla

Aydaaaaaaaa allah seni iyi etsin kız çok güldüm tavukla olan münasebetine
Köy tavugu aynen anlattığın gibi olur zaten.neyse donucta karnınız doymusya afiyet olsun

Bu en fazla alman gereken kalori yalniz dikkat et. Gunluk 100 alip 400 eritmen ideal. Spor falan yapamiyosan 750- 800 de bitirmen lazm
100 alıp 400 eritirse yakında geberir gider bence kız yarın ki operasyon da başarılar dilerim bi kerede biter hemen inşallah sonra da yemeğin dibine vurursun inşallah

Aydaaaaaaaa allah seni iyi etsin kız çok güldüm tavukla olan münasebetine
Köy tavugu aynen anlattığın gibi olur zaten.neyse donucta karnınız doymusya afiyet olsun
ben pek doymadim ya olsun gali

Kislarrr herkese günaydın.ben simdi kahwaltı hazirliyorum kızımı 10da okula gotürüp ordan dükkana geçicem fırsat bulursam yazarım öptüm hepinisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…