Teyzem pazartesi geldi, bize tencere tencere yemek yaptı. Allah razı olsun.
Annemle günde 50 defa konuşuyoruz, keyfi yerinde.
Bu hafta sonuna idare ederiz o yemeklerle, sonra ben gireceğim artık devreye mecburen.oooo yemek derdiniz yok yaşadınız
bi september dahaben işteyim annem naparsa onu yiyorum
tamam madem çok canın kaldı yarın ki muhabbetimiz kaynana görünce olsunYa aslinda gecenki kaynana görümce vee hamam muhabbetinde aranizda olmayi coknisterdim ama kısmet diyelimm
Tüh ki ne tühtüh görümcemde eltimde yok ben aranızda garip kalıcam
September in da mühendis sevgilisi. Amma mühendis mezunu varmış ay ol.mühendis sevgilim var ama görümce ve eltilerden yana bahtsızım
düdüklü tenceren varsa herşeyi yaparsın cicim 34bta verir tarifleriBu hafta sonuna idare ederiz o yemeklerle, sonra ben gireceğim artık devreye mecburen.
Artık haftaya bana döşersiniz tarifleri fikirleri.
ayni durumdayim.malesef ilaç istah aciyor.caysizda duramam.kan ilaçi kullaniyorum ama cay etkisini azaltiyor tabi.Sizden bi fikir istiyorum.bazı rahatsızlıklar yüzünden doktora gittim kan tahlili yaptırdım kan depoları boş dedi doktor vee 3aylık kan ilacı yazdı.bu 2.ayım. Simdi size sorularim sunlar
1.kan ilacı aşırı iştah açıyo ne yapabilirim
2.asla cay kahve icme dedi doktor ama çaya dayanamıyorum içmedigimde resmen burnuma çay kokuları geliyo
Ben yıllardır şekersiz içiyorum çayı o konuda bi problem yok ama dedigim gibi problem çayın kendisindeBende cayi sekersiz icemiyorum:'(
Bak diyetkolikte 34kalori yazıyo yeşil salatayaBir porsiyon yesil salata bile 139 kalori.cok cabuk doluyor kalori siniri.ben bi seyleri yanlis mi yapiyorum
allah allah diyet arkadasimda 1 porsiyon yesil salata yaglinin kalori bu yaziyor.yanlis mi ki?Bak diyetkolikte 34kalori yazıyo yeşil salataya
derisini yüzdüm köy tavuğu olunca bi tiksinti geldi elime alınca vıcık vıcık tüylerini tam yolamamislar tutsulemisler kökleri derinin için de hala şu aldığım lazer cihazıyla epilasyon edeceğim geldi tavugaTavuk nasil oldu köy tavugu cok zor piser yaa.ben ilk ewlendigimde annemlere tavuklu patates yapmistim firinda.patatesler dagildi tavuklar pismedi.hatir icin çiğ tavuk yemişlerdi
o zaman şöyle yap. Kan ilacını kalsiyum lu şeylerle beraber içme. En az 1saat ara olsun. Süt yoğurt falan yediysen. Çayı da öyle iç. Surupdan 2saat sonra falan. Bi de sayısını az alt çayın. Gittikçe unutursun belki içmeyi. Ben hiç sevmem çay. Yıllarca içmesem ay bi çay olsada içsem dememSizden bi fikir istiyorum.bazı rahatsızlıklar yüzünden doktora gittim kan tahlili yaptırdım kan depoları boş dedi doktor vee 3aylık kan ilacı yazdı.bu 2.ayım. Simdi size sorularim sunlar
1.kan ilacı aşırı iştah açıyo ne yapabilirim
2.asla cay kahve icme dedi doktor ama çaya dayanamıyorum içmedigimde resmen burnuma çay kokuları geliyo
yağsız yersen salatayi sınırsız ye canım bişey olmazBir porsiyon yesil salata bile 139 kalori.cok cabuk doluyor kalori siniri.ben bi seyleri yanlis mi yapiyorum
az alt cayiAyo
ayni durumdayim.malesef ilaç istah aciyor.caysizda duramam.kan ilaçi kullaniyorum ama cay etkisini azaltiyor tabi.
bilmiyorum ben valla1 kibrit kutusu beyaz peynir kac gr?
Bu en fazla alman gereken kalori yalniz dikkat et. Gunluk 100 alip 400 eritmen ideal. Spor falan yapamiyosan 750- 800 de bitirmen lazmvaaaaaay işte bunu öğrenmek istemiştim
100 alıp 400 eritirse yakında geberir gider benceBu en fazla alman gereken kalori yalniz dikkat et. Gunluk 100 alip 400 eritmen ideal. Spor falan yapamiyosan 750- 800 de bitirmen lazm
ben pek doymadim ya olsun galiAydaaaaaaaa allah seni iyi etsin kız çok güldüm tavukla olan münasebetine
Köy tavugu aynen anlattığın gibi olur zaten.neyse donucta karnınız doymusya afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?