Kalori Arkadaşım

kızlar köy tavuğu aldım bugün nasıl pişireyim sizce onu fırında pişer mi ne dersiniz. köy tavuğu ya uzun sürer mi fırında pişmesi bilemedim. aslında haşlayıp suyuna da pilav pişirmişler geh bili bili bili bili demek istiyorum da ama haşlanmış tavuğun tadını çok sevmem ben.

O işte pazar günü çekilen bi foto.

Haşla tavuğu.
Sonra didikle. Tereyağında tuz ve baharatla hafif kırmızı olana kadar kızart.
Suyunu da bulgur pilavı yap.
Yanına da bi ayran bi salata, üstüne de 4 tane kemalpaşa, ohhhhh

kizlar derste hoca görmesin diye saklanarak zor okudvm yazdiklarinizi.kalori saymaya calisiyorum en az 1600 oluyor.listelerinizi yediklerinizi yazar misiniz örnek olmasi acisindan

şimdi düdüklü dicem komik olacak

geçen gün bende aldım hatta kalan tüylerini ocakta tam yakamam diye derisini soymuştum satan kadın normal tencerede 2 saatte düdüklüde 45 dk -1 saatte pişer demişti düdüklüye attım süper ötesi oldu

O işte pazar günü çekilen bi foto.
bence zayıfsın daha fazla zayıflama ama sen bilirsin. hadisenin şu çok zayıfladığı zamanki gibi olursun suratın kocamancana kalır vucudunda. gözlerinin oralar kırışır. daha bekarsın evlenecen kırışıp mı evlenmek istersin

Haşla tavuğu.

Rose dan böyle şeyler duymak inanılmazzz

yalnız noktayı Kemalpaşa ile koymak süper olmuş

kuzum annen nasıl oldu alışabildi mi alçıya ??

burnuma haşlanmış tavuk kokusu geldi :)

hadise çok kötü olmuştu yaaa memişleri yok olmuştu

kizlar derste hoca görmesin diye saklanarak zor okudvm yazdiklarinizi.kalori saymaya calisiyorum en az 1600 oluyor.listelerinizi yediklerinizi yazar misiniz örnek olmasi acisindan

1600 kalori fazla boyunu bilmiyorum ama max. 1200 de sınırlamalısın

tatlıları , pilav , makarna, börek gibi karbonhidratları çıkar abartmadan ye geçmezsin

1600 kalori fazla boyunu bilmiyorum ama max. 1200 de sınırlamalısın

tatlıları , pilav , makarna, börek gibi karbonhidratları çıkar abartmadan ye geçmezsin
ben 160 boyunda 66 kiloyum bn kaç kaloriyle sınırlamalıyım acaba

bak bak neler varmış söyle bize de

kız o 30 kilo verdi bu şekilde bize önünde eğilmek düşer

sağ ol cnmmm

ben sustum o zamna

daha da açmam ağzımı

fırın torbasına koy hem çok leziz hem hafif hem kolay pişiyor.

Haşla tavuğu.
akşam akşam kalorinin dibbine vur diyorsun yani bana da bu yakışır zaten gidip yapayım. ev yapımı yoğurdum da var ayran için offf

kız ne yiyon 1600 kalori sen. diyet değil ki hatta alırsın bile. az kalorili tok tutan şeyler yemen lazım. akıl vermeyi biliyom da ben uygulasam bi de.
düdüklü mü çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımın için hemen yapacağım. ( sinoki gibi ) peki düdüklü de tavuğun suyunu ne kadar koyacam üstünü geçecek mi sinoki sinoki sinokiiii
Rose dan böyle şeyler duymak inanılmazzz

yalnız noktayı Kemalpaşa ile koymak süper olmuş

kuzum annen nasıl oldu alışabildi mi alçıya ??
kemalpaşa

burnuma haşlanmış tavuk kokusu geldi :)
yap sende güzelim

bu sınır günlük alınması gereken kalori mi

• Boy : 160 cm
  • Kilo : 66 kg
  • İdeal Kilo : 55 kg
  • Yaşam Tarzı : Monoton
  • Vücut Kitle İndeksi : 25.8 kg/m2 (Hafif Kilolu)
  • Bazal Metabolizma : 1475 kcal/gün
  • Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 1770 kcal/gün

sakın sinokinin yeme dediklerini duyma aman sakın kalorileri kaçırma kemalpaşalara kanma dediklerini duymmaaa sakııın sakınnn git selesini duy düdüklüsünü çek kopar gül pis dombili

ben işteyim annem naparsa onu yiyorum

vaaaaaay işte bunu öğrenmek istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…