- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
O işte pazar günü çekilen bi foto.dev gibisin zaten öyle görmeye devam et.
şaka bi yana kızım facebukda paylaştığın son fotoda kucağın da çocuk olan baya zayıfdın kemiklerin çıkmış gibiydi. adamının sözünü tut daha zayıflama bence de kırışırsın bak suratın falan.
Haşla tavuğu.kızlar köy tavuğu aldım bugün nasıl pişireyim sizce onu fırında pişer mi ne dersiniz. köy tavuğu ya uzun sürer mi fırında pişmesi bilemedim. aslında haşlayıp suyuna da pilav pişirmişler geh bili bili bili bili demek istiyorum da ama haşlanmış tavuğun tadını çok sevmem ben.
kızlar köy tavuğu aldım bugün nasıl pişireyim sizce onu fırında pişer mi ne dersiniz. köy tavuğu ya uzun sürer mi fırında pişmesi bilemedim. aslında haşlayıp suyuna da pilav pişirmişler geh bili bili bili bili demek istiyorum da ama haşlanmış tavuğun tadını çok sevmem ben.
bence zayıfsın daha fazla zayıflama ama sen bilirsin. hadisenin şu çok zayıfladığı zamanki gibi olursun suratın kocamancana kalır vucudunda. gözlerinin oralar kırışır. daha bekarsın evlenecen kırışıp mı evlenmek istersinO işte pazar günü çekilen bi foto.
Haşla tavuğu.
Sonra didikle. Tereyağında tuz ve baharatla hafif kırmızı olana kadar kızart.
Suyunu da bulgur pilavı yap.
Yanına da bi ayran bi salata, üstüne de 4 tane kemalpaşa, ohhhhh
burnuma haşlanmış tavuk kokusu geldi :)kızlar köy tavuğu aldım bugün nasıl pişireyim sizce onu fırında pişer mi ne dersiniz. köy tavuğu ya uzun sürer mi fırında pişmesi bilemedim. aslında haşlayıp suyuna da pilav pişirmişler geh bili bili bili bili demek istiyorum da ama haşlanmış tavuğun tadını çok sevmem ben.
bence zayıfsın daha fazla zayıflama ama sen bilirsin. hadisenin şu çok zayıfladığı zamanki gibi olursun suratın kocamancana kalır vucudunda. gözlerinin oralar kırışır. daha bekarsın evlenecen kırışıp mı evlenmek istersin
kizlar derste hoca görmesin diye saklanarak zor okudvm yazdiklarinizi.kalori saymaya calisiyorum en az 1600 oluyor.listelerinizi yediklerinizi yazar misiniz örnek olmasi acisindan
ben 160 boyunda 66 kiloyum bn kaç kaloriyle sınırlamalıyım acaba1600 kalori fazla boyunu bilmiyorum ama max. 1200 de sınırlamalısın
tatlıları , pilav , makarna, börek gibi karbonhidratları çıkar abartmadan ye geçmezsin
bu sınır günlük alınması gereken kalori miben 160 boyunda 66 kiloyum bn kaç kaloriyle sınırlamalıyım acaba
bak bak neler varmış söyle bize de
kız o 30 kilo verdi bu şekilde bize önünde eğilmek düşer
ben sustum o zamna
daha da açmam ağzımı
kızlar köy tavuğu aldım bugün nasıl pişireyim sizce onu fırında pişer mi ne dersiniz. köy tavuğu ya uzun sürer mi fırında pişmesi bilemedim. aslında haşlayıp suyuna da pilav pişirmişler geh bili bili bili bili demek istiyorum da ama haşlanmış tavuğun tadını çok sevmem ben.
canım biz diyetarkadaşım sitesi var ordan hesaplıyoruz veri girişi yapıyoruz goole teyzene yaz hemen çıkıyor üye ol sanada hesaplasın çok faydalıben 160 boyunda 66 kiloyum bn kaç kaloriyle sınırlamalıyım acaba
akşam akşam kalorinin dibbine vur diyorsun yani bana da bu yakışır zaten gidip yapayım. ev yapımı yoğurdum da var ayran için offfHaşla tavuğu.
Sonra didikle. Tereyağında tuz ve baharatla hafif kırmızı olana kadar kızart.
Suyunu da bulgur pilavı yap.
Yanına da bi ayran bi salata, üstüne de 4 tane kemalpaşa, ohhhhh
kız ne yiyon 1600 kalori sen. diyet değil ki hatta alırsın bile. az kalorili tok tutan şeyler yemen lazım. akıl vermeyi biliyom da ben uygulasam bi de.kizlar derste hoca görmesin diye saklanarak zor okudvm yazdiklarinizi.kalori saymaya calisiyorum en az 1600 oluyor.listelerinizi yediklerinizi yazar misiniz örnek olmasi acisindan
düdüklü mü çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımın için hemen yapacağım. ( sinoki gibi ) peki düdüklü de tavuğun suyunu ne kadar koyacam üstünü geçecek mişimdi düdüklü dicem komik olacak
geçen gün bende aldım hatta kalan tüylerini ocakta tam yakamam diye derisini soymuştum satan kadın normal tencerede 2 saatte düdüklüde 45 dk -1 saatte pişer demişti düdüklüye attım süper ötesi oldu
kemalpaşaRose dan böyle şeyler duymak inanılmazzz
yalnız noktayı Kemalpaşa ile koymak süper olmuş
kuzum annen nasıl oldu alışabildi mi alçıya ??
yap sende güzelimburnuma haşlanmış tavuk kokusu geldi :)
bu sınır günlük alınması gereken kalori mi
akşam akşam kalorinin dibbine vur diyorsun yani bana da bu yakışır zaten gidip yapayım. ev yapımı yoğurdum da var ayran için offf
kız ne yiyon 1600 kalori sen. diyet değil ki hatta alırsın bile. az kalorili tok tutan şeyler yemen lazım. akıl vermeyi biliyom da ben uygulasam bi de.
düdüklü mü çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımın için hemen yapacağım. ( sinoki gibi ) peki düdüklü de tavuğun suyunu ne kadar koyacam üstünü geçecek misinoki sinoki sinokiiii
kemalpaşa
yap sende güzelim
ben işteyim annem naparsa onu yiyorumakşam akşam kalorinin dibbine vur diyorsun yani bana da bu yakışır zaten gidip yapayım. ev yapımı yoğurdum da var ayran için offf
kız ne yiyon 1600 kalori sen. diyet değil ki hatta alırsın bile. az kalorili tok tutan şeyler yemen lazım. akıl vermeyi biliyom da ben uygulasam bi de.
düdüklü mü çok teşekkür ederim Allah razı olsun yardımın için hemen yapacağım. ( sinoki gibi ) peki düdüklü de tavuğun suyunu ne kadar koyacam üstünü geçecek misinoki sinoki sinokiiii
kemalpaşa
yap sende güzelim
vaaaaaay işte bunu öğrenmek istemiştim
- Boy : 160 cm
- Kilo : 66 kg
- İdeal Kilo : 55 kg
- Yaşam Tarzı : Monoton
- Vücut Kitle İndeksi : 25.8 kg/m2 (Hafif Kilolu)
- Bazal Metabolizma : 1475 kcal/gün
- Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 1770 kcal/gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?