Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar.
Ayda tavuk demiştir ki öldüm de nerelere düştüm ben böyle ölürken canı bu kadar yanmamıştır hayvancağızın

Fırın poşetinde yapaydın lokum gibi yumaşık olurdu
şimdi elektrik faturasıda gelecek horozuda yemeyi beceremedin hepten zarardasın

Susu canm operasyon inş iyi geçer Allah yar ve yardımcın olsun.

Bu sabah ammada yedim beeee

rose ile derya ark sevgillilerinin mihendis olması kendilerinin bekar olması ve ist. yaşamaları bir işaret olabilir

ben istanbulda yaşamıyorum ama diğer tesbitler doğru :)

ben bi bardak az yağlı süt, 8-9 tane zeytin kücük bi dilim kepek ekmeği yedim :)

geçen hafta bende almıştım senin gibi derisini soydum içime sinmedi

sonra komple parçalayıp düdüklüye attım 1 saat haşladım etleri dağılıyordu resmen

kız senin düdüklüyle alıp veremediğin de çalışan kadının 1 numaralı yardımcısıdır.

ben düdüklüde et yemekleri, bakliyatlar, taze fasulye yapıyorum hem her şeyi çiğden koyuyorum kavurmakla uğraşmıyorum hem de pişme süresi kısacık zamandan tasarruf ediyorum

düdüklüde keki de ilk defa duyuyorum

ben istanbulda yaşamıyorum ama diğer tesbitler doğru :)

ayy canım kusura bakma birden o kadar çok yeni ark. geldiki karıştırmışım sen Ankara lımıydın

ben bi bardak az yağlı süt, 8-9 tane zeytin kücük bi dilim kepek ekmeği yedim :)

ayy ne az şey yemişsin onlar benm dişimin kovuğuna yetmez
Günaydın şekerler.....
Günaydın rakibem nasıl gidiyor
GÜNAYDIN KIZLAR KIŞIN BAŞINDA GİREMEDİĞİM PANTOLONUN İÇİNDEN SİZLERE SELAMLAR :)))

ayy harika bu seni çok motive etmiştir
canım sen onaa bakma o bizle makara geçiyor
düdüklü candır
o düdüklüyü beğenmediği için ne yediği belli değil
bu derilerlede alıp veremediiğiniz nedir ohh bol yağlı mis mis

aynen yaa. bide kızlar geçen bi kabızlık mevzusu olmuştu. ben bi çay kullanıyorum. hem yağ yakıcı hem bağırsak çalıştırıcı tavsiye ederim. nurs lokman hekim biberiyeli karışık bitki çayı. değişik bi kullanım şekli var. önce artan sonra azalan şeklinde. doğumdan sonra 13 kg verdiğimde bu çayın inanılmaz faydasını gördüm. şiddetle tavsiye ederim alın bence.

susu ve gamzenn in diyet ark. da isimlerini bilen var mı rakiplerimi takip etmek istiyorum

EVET ANKARALIYIM CANIM
susu ve gamzenn in diyet ark. da isimlerini bilen var mı rakiplerimi takip etmek istiyorum
kaç kilosun sn canım bn olabilirm :)

ayda2kilogo tavuğa resmen işkence etmişsin. Bir kere de sözümüzü dinlesen nolur, atacaktın mis gibi düdüklüye, pammık gibi olacaktı. Sonra da baharatlı yağda çecirecektin, suyuna da bulgur pilavı.
Bugün bize teşekkür ediyor olacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…