ben istanbulda yaşamıyorum ama diğer tesbitler doğru :)Günaydın kızlar.
Ayda tavuk demiştir ki öldüm de nerelere düştüm ben böyle ölürken canı bu kadar yanmamıştır hayvancağızın
Fırın poşetinde yapaydın lokum gibi yumaşık olurdu
şimdi elektrik faturasıda gelecek horozuda yemeyi beceremedin hepten zarardasın
Susu canm operasyon inş iyi geçer Allah yar ve yardımcın olsun.
Bu sabah ammada yedim beeee
rose ile derya ark sevgillilerinin mihendis olması kendilerinin bekar olması ve ist. yaşamaları bir işaret olabilir
ben bi bardak az yağlı süt, 8-9 tane zeytin kücük bi dilim kepek ekmeği yedim :)Günaydın kızlar.
Ayda tavuk demiştir ki öldüm de nerelere düştüm ben böyle ölürken canı bu kadar yanmamıştır hayvancağızın
Fırın poşetinde yapaydın lokum gibi yumaşık olurdu
şimdi elektrik faturasıda gelecek horozuda yemeyi beceremedin hepten zarardasın
Susu canm operasyon inş iyi geçer Allah yar ve yardımcın olsun.
Bu sabah ammada yedim beeee
rose ile derya ark sevgillilerinin mihendis olması kendilerinin bekar olması ve ist. yaşamaları bir işaret olabilir
günaydıııınGünaydın şekerler.....
günaydınGÜNAYDIN KIZLAR KIŞIN BAŞINDA GİREMEDİĞİM PANTOLONUN İÇİNDEN SİZLERE SELAMLAR :)))
derisini yüzdüm köy tavuğu olunca bi tiksinti geldi elime alınca vıcık vıcık tüylerini tam yolamamislar tutsulemisler kökleri derinin için de hala şu aldığım lazer cihazıyla epilasyon edeceğim geldi tavugakıçı başı elime değdi midem bulandı yaa horozmuydu ki tavukmuydu ki horoz sa pipisi nerde ki elime değdi miki derken nerdeyse tüm tavuğu çöpe atacaktim.boynu falan uzunca na herhalde horoz du.ay yedik mi ki şeyini yaa uff bi daha almicam neyse derisini bi güzel kurban bayramın da koyun yüzer gibi yüzdüm çöpe attım. patates dogradim halka halka bi de soğan bi kaşık salça kekik karabiber zeytin yağı 2tatli kaşığı. Tavuğu da (sözde tavuk büyük ihtimalle horoz du ) parçalamaya çalıştım satır olaydı kasap gibi tak tak parcalayacaktim uyduruk bıçakla parça pincik ettim. Ziyan oldu horozcuk.sırtını (sırt diye umuyorum göğüs de olabilir ) buzdolabı posetine koydum attım buzluga. Kalanı da fırın tepsisinde patates ve soganlan pisirdim. Babamın köy tavuğu geç piser tavsiyesi ile uzun süre pisirdim ve patatesler yarı yanık cips gibi olmuşlardı soğanlar zaten erimiş.horoz da kart miydi neydi sert di eti. Zaten minik parçalar tıkır tıkır kurumuştu. Kısaca rezil oldu horoz. Sayesinde akşamı tıkır horoz eti yiyerek bitirmiş oldum. bi de akşam babam arıyor nasıl pisirdin tavuğu diye. Derisini soydum dedim kız deriisi soyulur mu haslayacaktin suyunu kullanacaktin diyor. Zaten moralim bozuk tu kenara ayırdım baba derilerini kargoylan yollayayim suyuna da pilav pisirirsin dedim güldük bayağı. Öyle işte. Dolaba attığım kalan parçayı haslayacam bi gün. Fırın da deriyi de yüzünce kuru oldu.
Düdüklü yok mu düdüklü onda haslayacam horoz lu düdüklü keki yapacağımsınırları zorlayacagim horozlar ı pişirmişem derisini babama göndermişem
o zaman şöyle yap. Kan ilacını kalsiyum lu şeylerle beraber içme. En az 1saat ara olsun. Süt yoğurt falan yediysen. Çayı da öyle iç. Surupdan 2saat sonra falan. Bi de sayısını az alt çayın. Gittikçe unutursun belki içmeyi. Ben hiç sevmem çay. Yıllarca içmesem ay bi çay olsada içsem demem
yağsız yersen salatayi sınırsız ye canım bişey olmaz
az alt cayi
bilmiyorum ben valla
ben istanbulda yaşamıyorum ama diğer tesbitler doğru :)
ben bi bardak az yağlı süt, 8-9 tane zeytin kücük bi dilim kepek ekmeği yedim :)
Günaydın rakibem nasıl gidiyorGünaydın şekerler.....
GÜNAYDIN KIZLAR KIŞIN BAŞINDA GİREMEDİĞİM PANTOLONUN İÇİNDEN SİZLERE SELAMLAR :)))
canım sen onaa bakma o bizle makara geçiyorgeçen hafta bende almıştım senin gibi derisini soydum içime sinmedi
sonra komple parçalayıp düdüklüye attım 1 saat haşladım etleri dağılıyordu resmen
kız senin düdüklüyle alıp veremediğin de çalışan kadının 1 numaralı yardımcısıdır.
ben düdüklüde et yemekleri, bakliyatlar, taze fasulye yapıyorum hem her şeyi çiğden koyuyorum kavurmakla uğraşmıyorum hem de pişme süresi kısacık zamandan tasarruf ediyorum
düdüklüde keki de ilk defa duyuyorum
ayy canım kusura bakmabirden o kadar çok yeni ark. geldiki karıştırmışım sen Ankara lımıydın
ayy ne az şey yemişsin onlar benm dişimin kovuğuna yetmez
Günaydın rakibem nasıl gidiyor
ayy harika bu seni çok motive etmiştir
canım sen onaa bakma o bizle makara geçiyor
düdüklü candır
o düdüklüyü beğenmediği için ne yediği belli değil
bu derilerlede alıp veremediiğiniz nedir ohh bol yağlı mis mis
EVET ANKARALIYIM CANIMaynen yaa. bide kızlar geçen bi kabızlık mevzusu olmuştu. ben bi çay kullanıyorum. hem yağ yakıcı hem bağırsak çalıştırıcı tavsiye ederim. nurs lokman hekim biberiyeli karışık bitki çayı. değişik bi kullanım şekli var. önce artan sonra azalan şeklinde. doğumdan sonra 13 kg verdiğimde bu çayın inanılmaz faydasını gördüm. şiddetle tavsiye ederim alın bence.
kaç kilosun sn canım bn olabilirm :)susu ve gamzenn in diyet ark. da isimlerini bilen var mı rakiplerimi takip etmek istiyorum
EVET ANKARALIYIM CANIM
kaç kilosun sn canım bn olabilirm :)
66 yım canım2. de bildim
ben pazartesi 65,2 kg dımm
sen inledemi rakip olalım sen kaç kiloydun 60 mı ?
geçmiş olsn canımGünaydın kızlar.
Regl oldum karnım çok ağrıyor.
Sağolasıngeçmiş olsn canım
susu ve gamzenn in diyet ark. da isimlerini bilen var mı rakiplerimi takip etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?