Günaydın kızlar.
Regl oldum karnım çok ağrıyor.
yaşasın majeziiiiiikayyy geçmiş olsun canım bacaklarını ve ayaklarını sıcak tut ağrı kesici al
ağrı kesiciden başka çaresi yok o illetin çok iyi bilirim
yaşasın majeziiiiiikmajezik candır, aşktır
aynen ya özel günlerimin kahramanı o :)aynen her ay üretene , ar-ge çalışmalarını yapanlara, bulana ,satana, izin verene dualar ediyorum
66 yım canım
canım 1 kibrit kutusu beyaz peynir kaç kalori yaz google çıkıyor değerler bak böylepeki bir kibrit kutusu tam yagli peyniri kac kalori saymaliyim?
susu diyet arkadaşımı kullanmıyor , gamzenn buradaki adını kullanıyor
rakibizzzzzzo zaman rakibimsin
canım 1 kibrit kutusu beyaz peynir kaç kalori yaz google çıkıyor değerler bak böyle
Beyaz peynir (yağlı)
290
1 kibrit kutusu (30gr)
87
Beyaz peynir (light)
161
1 kibrit kutusu (30gr)
48
Birde diyetarkadaşıma üye ol rahat edersin
saol bebek
ayyy geçmiş olsun canım bacaklarını ve ayaklarını sıcak tut ağrı kesici al
ağrı kesiciden başka çaresi yok o illetin çok iyi bilirim
Geçen haftadan beri o kadar çok ilaç aldım ki, üstelik antibiyotiğim de bitmedi hala.yaşasın majeziiiiiikmajezik candır, aşktır
ben böyle zamanlarda arkadaşlarmla yada kardeşimle kıyafetlermi değiş tokkuş yapıyorum en azından farklılık oluyor yada ucuz mağazalara bakıyorum. sezon sonu uygun şeyler bulabilirsn canımkızlar en son tatilde kendime alışveriş yapmıştım artık alışveriş yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum ama maddi olarak sıkışığız ne yapsamsanki herkes her zaman farklı giyiyor ben her zaman aynı giyiniyorummuşum gibi hissediyorum
diyet arkadaşımda varmısın ne yediğine bakacam takipteyimmrakibizzzzzz
muz yemekte iyi geliyo diye duydum bi dene istersen canımGeçen haftadan beri o kadar çok ilaç aldım ki, üstelik antibiyotiğim de bitmedi hala.
O yüzden almak istemiyorum bi daha. Çekeceğiz artık.
varım canım buralardayım artıkdiyet arkadaşımda varmısın ne yediğine bakacam takipteyimm
Geçen haftadan beri o kadar çok ilaç aldım ki, üstelik antibiyotiğim de bitmedi hala.
O yüzden almak istemiyorum bi daha. Çekeceğiz artık.
ben böyle zamanlarda arkadaşlarmla yada kardeşimle kıyafetlermi değiş tokkuş yapıyorum en azından farklılık oluyor yada ucuz mağazalara bakıyorum. sezon sonu uygun şeyler bulabilirsn canım
Evet onu ben de duymuştum, ağrı kesici özelliği varmış.muz yemekte iyi geliyo diye duydum bi dene istersen canım
anladım canım bnde aynı durumdayım aslında seni çok iyi anlıyorun internet sitelerinde 20tl ye flanda güzel şeyler var bakarsancanım çok geçmiş olsun. Belini de sıcak tutmanı öneririm.
Birde bitki çayı içersen iyi gelir.
canım ya eskiden bende ablamla değişirdim ama artık evliyim ve tek gardırobum var
mağazalara bir girince bi gömlek e altına birşey lazım e üstüne bi hırka derken en az 200 tl veriliyor 200 kaliteli ürünlerde çok para değil ama durumumuz sıkışıkya ondan alasım yok vicdanen kötü hissediyorum. Araba borcumuz var onu bitirmek istiyorum.
eşimin şirketinde de sıkıntılar var maaşlarında sıkıntı oluyor oda çok etkiliyor bizi
orda ismin ne canım söyle bakimmmmvarım canım buralardayım artık
yokmu yakında market flan bi koşu alsan işin çok mu sıkı yoksaEvet onu ben de duymuştum, ağrı kesici özelliği varmış.
Ama şimdi iş yerinde nerden bulacağım muzu
anladım canım bnde aynı durumdayım aslında seni çok iyi anlıyorun internet sitelerinde 20tl ye flanda güzel şeyler var bakarsan
ayyy dur dur yokum bn onada geçiyim hemen ama nerede bulamadım yaaaaorda ismin ne canım söyle bakimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?