Kalori Arkadaşım

o zaman rakibimsin

peki bir kibrit kutusu tam yagli peyniri kac kalori saymaliyim?
canım 1 kibrit kutusu beyaz peynir kaç kalori yaz google çıkıyor değerler bak böyle

Beyaz peynir (yağlı)

290

1 kibrit kutusu (30gr)

87

Beyaz peynir (light)

161

1 kibrit kutusu (30gr)

48

Birde diyetarkadaşıma üye ol rahat edersin
susu diyet arkadaşımı kullanmıyor , gamzenn buradaki adını kullanıyor

saol bebek

kızlar en son tatilde kendime alışveriş yapmıştım artık alışveriş yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum ama maddi olarak sıkışığız ne yapsam sanki herkes her zaman farklı giyiyor ben her zaman aynı giyiniyorummuşum gibi hissediyorum

rakibizzzzzz

ayyy geçmiş olsun canım bacaklarını ve ayaklarını sıcak tut ağrı kesici al

ağrı kesiciden başka çaresi yok o illetin çok iyi bilirim

yaşasın majeziiiiiik majezik candır, aşktır
Geçen haftadan beri o kadar çok ilaç aldım ki, üstelik antibiyotiğim de bitmedi hala.
O yüzden almak istemiyorum bi daha. Çekeceğiz artık.

ben böyle zamanlarda arkadaşlarmla yada kardeşimle kıyafetlermi değiş tokkuş yapıyorum en azından farklılık oluyor yada ucuz mağazalara bakıyorum. sezon sonu uygun şeyler bulabilirsn canım

Geçen haftadan beri o kadar çok ilaç aldım ki, üstelik antibiyotiğim de bitmedi hala.
O yüzden almak istemiyorum bi daha. Çekeceğiz artık.

canım çok geçmiş olsun. Belini de sıcak tutmanı öneririm.
Birde bitki çayı içersen iyi gelir.

ben böyle zamanlarda arkadaşlarmla yada kardeşimle kıyafetlermi değiş tokkuş yapıyorum en azından farklılık oluyor yada ucuz mağazalara bakıyorum. sezon sonu uygun şeyler bulabilirsn canım

canım ya eskiden bende ablamla değişirdim ama artık evliyim ve tek gardırobum var
mağazalara bir girince bi gömlek e altına birşey lazım e üstüne bi hırka derken en az 200 tl veriliyor 200 kaliteli ürünlerde çok para değil ama durumumuz sıkışıkya ondan alasım yok vicdanen kötü hissediyorum. Araba borcumuz var onu bitirmek istiyorum.

eşimin şirketinde de sıkıntılar var maaşlarında sıkıntı oluyor oda çok etkiliyor bizi

anladım canım bnde aynı durumdayım aslında seni çok iyi anlıyorun internet sitelerinde 20tl ye flanda güzel şeyler var bakarsan

anladım canım bnde aynı durumdayım aslında seni çok iyi anlıyorun internet sitelerinde 20tl ye flanda güzel şeyler var bakarsan

hiii ben kargo ödemeyeyim diye limiti dolduruyorum o zaman daha çok harcama yapıyorum
havalar ısınssa yazlıklara geçsem kıyafetim varda kışlıklar sıradanlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…