Kalori Arkadaşım

hiii ben kargo ödemeyeyim diye limiti dolduruyorum o zaman daha çok harcama yapıyorum
havalar ısınssa yazlıklara geçsem kıyafetim varda kışlıklar sıradanlaştı
evt öylede yapabilirsn yazlıkları çıkar yavaş yavaş bence de

sinoki farklı kombinler yap canım eminim bir sürü kıyafetin vardır ama sen alışmışsındır bir kaçına ve sürekli onları giyiniyorsundur şahsen ben öyleyim ve diğerlerini unutuyor insan sen sakin kafayla gardolabına bir gömül bak neler neler çıkacak neleri nelere yakıştıracaksın

Hamburger KOCA 6 GÖZLÜ GARDROBUN 4 GÖZÜ BANA AİT OLMASINA RAĞMEN HALA BAZEN BAKIP NE GİYCEM HEP AYNI ŞEYLERİ GİYİYORUM DİYORUM. GALİBA TÜM BAYANLAR ORTAK HASTALIĞIMIZ BU..

ayyy dur dur yokum bn onada geçiyim hemen ama nerede bulamadım yaaaa

google teyzene diyet arkadaşım yaz arat 1. siteye üye ol cnm site açılmassa endişelenme bende giremedim bu sabah

evt öylede yapabilirsn yazlıkları çıkar yavaş yavaş bence de
havalar bir sabitlense bahar tam gelse

ayy bende öyleyim taaaa tatilde aldığım gömlek vardı hiç giymedim ttaaaaaaa zayıflamaya başladığımda aldıklarımı hiç giyemedim şimdide bol oluyorlar
kesinlikle gömülmeliyim Allah bilir nelerim vardır.
Ayy gömülüncede karışıklıkları düzeltmeye başlayacağım bir sürü zamanımı alacak

Hamburger KOCA 6 GÖZLÜ GARDROBUN 4 GÖZÜ BANA AİT OLMASINA RAĞMEN HALA BAZEN BAKIP NE GİYCEM HEP AYNI ŞEYLERİ GİYİYORUM DİYORUM. GALİBA TÜM BAYANLAR ORTAK HASTALIĞIMIZ BU..
aynen ya benim kocişin 1 gözü var 1 de pantolon asma yeri var adam gıkını çıkarmıyor ben kıyafetim yok diye hayıflanıyorum
sürekli alışveriş yap deseler bıkmam

ben bu site içinde sanmıştım canım soruyorum google teyzemen hemencecik :)

İyi gidiyor bakalım sonuç ne olcak pazartesiyi heyecanla beklıyorum ama haftasonu benım kacamaklarım olabılır mısafırlıge gıdecegım

İyi gidiyor bakalım sonuç ne olcak pazartesiyi heyecanla beklıyorum ama haftasonu benım kacamaklarım olabılır mısafırlıge gıdecegım

bol bol ye canım çünkü bende gideceğim
Birbirimizi düşünür bol bol hüpletiriz o güzel leziz hamurişlerini
ben zaten aıştım 65 lere

sakın yememezlik edeyim deme birlikte kilo alalımki üzülen olmasın

bul beni sinokiiiii :)

haftasonu sende bol bol ye tamammı tatlımmmm

susu zaten kaç gündür birşey yiyemiyor o vucuduna güç toplamak için kesin yiyecek pazartesi hep birlikte kilo almış oluruzz

Hımm yani bu hafta olmaz diyemeyeceğim ama söz haftaya seni yeneceğimmm

kızlar ben buruşuyorum ya spor yapamadım son haftalarda off derımı tutuyorum susuz kalmıs gıbı burusuk kızlar ne etcem yuzmeye gıtmek ıstıyorum ama hafta ıcı gunduz yada cumartesı var sadece cumartesılerı benım artık alısverıs ıle gecer ev ıslerı derken offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…