evt öylede yapabilirsn yazlıkları çıkar yavaş yavaş bence dehiii ben kargo ödemeyeyim diye limiti dolduruyorum o zaman daha çok harcama yapıyorum
havalar ısınssa yazlıklara geçsem kıyafetim varda kışlıklar sıradanlaştı
ayyy dur dur yokum bn onada geçiyim hemen ama nerede bulamadım yaaaa
havalar bir sabitlense bahar tam gelseevt öylede yapabilirsn yazlıkları çıkar yavaş yavaş bence de
sinoki farklı kombinler yap canım eminim bir sürü kıyafetin vardır ama sen alışmışsındır bir kaçına ve sürekli onları giyiniyorsundur şahsen ben öyleyimve diğerlerini unutuyor insan sen sakin kafayla gardolabına bir gömül bak neler neler çıkacak neleri nelere yakıştıracaksın
aynen ya benim kocişin 1 gözü var 1 de pantolon asma yeri var adam gıkını çıkarmıyor ben kıyafetim yok diye hayıflanıyorumHamburger KOCA 6 GÖZLÜ GARDROBUN 4 GÖZÜ BANA AİT OLMASINA RAĞMEN HALA BAZEN BAKIP NE GİYCEM HEP AYNI ŞEYLERİ GİYİYORUM DİYORUM. GALİBA TÜM BAYANLAR ORTAK HASTALIĞIMIZ BU..
ben bu site içinde sanmıştım canım soruyorum google teyzemen hemencecik :)google teyzene diyet arkadaşım yaz arat 1. siteye üye ol cnm site açılmassa endişelenme bende giremedim bu sabah
havalar bir sabitlense bahar tam gelse
ayy bende öyleyim taaaa tatilde aldığım gömlek vardı hiç giymedim ttaaaaaaa zayıflamaya başladığımda aldıklarımı hiç giyemedim şimdide bol oluyorlar
kesinlikle gömülmeliyim Allah bilir nelerim vardır.
Ayy gömülüncede karışıklıkları düzeltmeye başlayacağım bir sürü zamanımı alacak
aynen ya benim kocişin 1 gözü var 1 de pantolon asma yeri var adam gıkını çıkarmıyor ben kıyafetim yok diye hayıflanıyorum
sürekli alışveriş yap deseler bıkmam
kayıt oluyorum hemen :)ben bu site içinde sanmıştım canım soruyorum google teyzemen hemencecik :)
ayy canım kusura bakmabirden o kadar çok yeni ark. geldiki karıştırmışım sen Ankara lımıydın
ayy ne az şey yemişsin onlar benm dişimin kovuğuna yetmez
Günaydın rakibem nasıl gidiyor
ayy harika bu seni çok motive etmiştir
canım sen onaa bakma o bizle makara geçiyor
düdüklü candır
o düdüklüyü beğenmediği için ne yediği belli değil
bu derilerlede alıp veremediiğiniz nedir ohh bol yağlı mis mis
İyi gidiyor bakalım sonuç ne olcak pazartesiyi heyecanla beklıyorum ama haftasonu benım kacamaklarım olabılır mısafırlıge gıdecegım
bul beni sinokiiiii :)bol bol ye canım çünkü bende gideceğim
Birbirimizi düşünür bol bol hüpletiriz o güzel leziz hamurişlerini
ben zaten aıştım 65 lere
sakın yememezlik edeyim deme birlikte kilo alalımki üzülen olmasın
ben bu site içinde sanmıştım canım soruyorum google teyzemen hemencecik :)
kayıt oluyorum hemen :)
ya bu sitede açılmıyorki bulayım yediklerimi bile giremedimbul beni sinokiiiii :)
biraz yavaş ama bn girdim senin oradaki adın ne canımya bu sitede açılmıyorki bulayım yediklerimi bile giremedim
profil ekranında sana yazdım gördün mü :)biraz yavaş ama bn girdim senin oradaki adın ne canım
bakıyorum hemmen :)profil ekranında sana yazdım gördün mü :)
çok yavaş bi site ama ya
evet ne yazıkki bu ara öyle iki de bi hata veriyor başka siteye mi geçsek bilemedim yediklerimi giremiyorum gıcık oluyorumçok yavaş bi site ama ya
haftasonu sende bol bol ye tamammı tatlımmmm
susu zaten kaç gündür birşey yiyemiyor o vucuduna güç toplamak için kesin yiyecek pazartesi hep birlikte kilo almış oluruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?