Kalori Arkadaşım

Hımm yani bu hafta olmaz diyemeyeceğim ama söz haftaya seni yeneceğimmm

stres yapma.
Bence sen bir doktora git değerlerine baktır. Cildiyeye de git
Düzelir inş. en kısa zamanda

Y BENM RAKİBEM NERELERDE YAWWW ÇOK ÇLIŞIO BUGÜN GALİBA ayda2kilogo

kesin bir yerde kemal paşaları gözüne kestiriyordur

sevgili rakibelerim sizlere birşey itiraf etmek istiyorum haftasonunu iyi geçirirsem ben bu hafta - de olacağım inş.
Hafta sonunu iyi geçireceğimi zannetmiyorum

BEN DAHA ŞİMDİDEN - DEYİM SİNOKİ HAFTASONU DA İYİ GEÇERSE Bİ DE BİLEĞİMDEKİ AĞRI GEÇERDE SPORUMU EKSİKSİZ YAPARSAM DEYMEYİN KEYFİME

BEN DAHA ŞİMDİDEN - DEYİM SİNOKİ HAFTASONU DA İYİ GEÇERSE Bİ DE BİLEĞİMDEKİ AĞRI GEÇERDE SPORUMU EKSİKSİZ YAPARSAM DEYMEYİN KEYFİME

YALNIZ BEN BU HAFTA FENA İDDALIYIM BAYANLAR TUTMAYIN BENİİİ

deme kızzzz inş hafta sonu dayanamaz yersin

bileğindeki ağrı yersen geçer cnm (çok geçmiş olsun bu arada)

YOK YAA YÜRÜYÜŞÜ ABARTIM ONDAN OLDU BÜNYEM REDDEDİO ESKİ TEMBEL GÜNLERİNİ ARIO HAFTASONU PAZAR GÜNLERİ ZATEN KAHVALTIDA KURAL TANIMIYORUM AKŞAM DİKKAT EDİYORUM SADECE
AMA O KADARDA OLSUN DEMİ YAA

YOK YAA YÜRÜYÜŞÜ ABARTIM ONDAN OLDU BÜNYEM REDDEDİO ESKİ TEMBEL GÜNLERİNİ ARIO HAFTASONU PAZAR GÜNLERİ ZATEN KAHVALTIDA KURAL TANIMIYORUM AKŞAM DİKKAT EDİYORUM SADECE
herhalde canım. Bu vucutlarda birşeyle ayakata duracak bende kahvaltı ve öğlenden kısmıyorum

Y BENM RAKİBEM NERELERDE YAWWW ÇOK ÇLIŞIO BUGÜN GALİBA ayda2kilogo
Burda burda

YALNIZ BEN BU HAFTA FENA İDDALIYIM BAYANLAR TUTMAYIN BENİİİ
ya tuyo vermek yok kimse aldim verdim demesin. Hevesim kaciyor Ben hala pazartesi ki pizza 've eklerleri eritmeye calisiyorum yemeyeydim iyiydi. Abartma niye abartiyorsun yuruyusu falan. Uzat ayagini yat .

Sabah kalktık ise gitmek için kızımla bizimki su çiçeği olmuş. Kabarcıklar var vücudunda. Dr gittik su çiçeği dedi. 1hafta okula gitmeyecekmis kim bakacak bilmiyorum. Bugün evdeyim. Opuldunuz... Telefon dan yazması ne zor yaa.

Gecmis olsun cnm insallah hafif atlatir

Bende tel.den giriom hakkaten zor yaa

Kizlar size kabizlikla ilgili bi tavsiyem var.bende cok ise yaradi hem dogal hem kalorisiz.gunde 2-3 diş sarimsak yutuyorum.cignemeden o yüzden hic bi sekilde kokusuda olmuyo hemde metabolizmayi hizlandiriyomus

geçmiş olsun canım inş hemencecik geçer yokmu yakında guvenebılecegın bırısı

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFALAR VERSİN FINDIĞA

geçmiş olsun canım ne olacak şimdi kuzuya kim bakacak? sen izin mi alacaksın ?? anane babaanne mi gelecek ?

ayyy ben sadece kaba kulak olmuştum diğer hiç bir haftalığı geçirmedim o yüzden korkutuyor beni yaa bu yaşta yada hamileyken olursam diye

arkadaşlar merdiven çıkmak basen yaparmı bana çok saçma geliyor, bilgisi olan paylaşabilir mi

Burda burda

ya tuyo vermek yok kimse aldim verdim demesin. Hevesim kaciyor Ben hala pazartesi ki pizza 've eklerleri eritmeye calisiyorum yemeyeydim iyiydi. Abartma niye abartiyorsun yuruyusu falan. Uzat ayagini yat .

pışşşıkkkkk sadece ekler ve pastadan değilki senin yağlar dondurma kemal paşaları unutmadık Ayrıca yarış yapıyoruz birbirimizi kışkırtmalıyız
Merhaba kizlar ben geldimm
hoş geldin cnmmm

oyy kuzum benm Allah acil şifalar versin cnm.
Sizin yakınlarda akraba var mı ?
( Bu devirde açıkcası ben kimseye güvenmiyorum)
Sende rapor alsan olmazmı
Kizlar size kabizlikla ilgili bi tavsiyem var.bende cok ise yaradi hem dogal hem kalorisiz.gunde 2-3 diş sarimsak yutuyorum.cignemeden o yüzden hic bi sekilde kokusuda olmuyo hemde metabolizmayi hizlandiriyomus

deneyeceğimmm zaten çok faydalıdır

TÜYO YOK CANMMM GAZ VAR GAZZ

aynen cnm

Ayy Allah korusun hamileyken olmazzsın inş.

arkadaşlar merdiven çıkmak basen yaparmı bana çok saçma geliyor, bilgisi olan paylaşabilir mi

bende duymuştum ama inanmıyorum inanmak istemiyorum

arkadaşl. merdiven çıkmak basen yaparmı bana çok saçma geliyor, bilgisi olan paylaşabilir mi
Hİc duymadim öyle bisey âmân dogruluk payi
Hic duymadim ama eger dogruluk payi warsa benim koca toto we basenlerin sebebi merdiwen olabilir.bizim ew 6. Kat we asansor yok.tabana kuwwettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…