Hımm yani bu hafta olmaz diyemeyeceğim ama söz haftaya seni yeneceğimmm
kızlar ben buruşuyorum ya spor yapamadım son haftalarda off derımı tutuyorum susuz kalmıs gıbı burusuk kızlar ne etcem yuzmeye gıtmek ıstıyorum ama hafta ıcı gunduz yada cumartesı var sadece cumartesılerı benım artık alısverıs ıle gecer ev ıslerı derken offf
Y BENM RAKİBEM NERELERDE YAWWW ÇOK ÇLIŞIO BUGÜN GALİBAayda2kilogo
BEN DAHA ŞİMDİDEN - DEYİM SİNOKİ HAFTASONU DA İYİ GEÇERSE Bİ DE BİLEĞİMDEKİ AĞRI GEÇERDE SPORUMU EKSİKSİZ YAPARSAM DEYMEYİN KEYFİME
YALNIZ BEN BU HAFTA FENA İDDALIYIM BAYANLAR TUTMAYIN BENİİİ
herhalde canım. Bu vucutlarda birşeyle ayakata duracak bende kahvaltı ve öğlenden kısmıyorumYOK YAA YÜRÜYÜŞÜ ABARTIM ONDAN OLDU BÜNYEM REDDEDİO ESKİ TEMBEL GÜNLERİNİ ARIO HAFTASONU PAZAR GÜNLERİ ZATEN KAHVALTIDA KURAL TANIMIYORUM AKŞAM DİKKAT EDİYORUM SADECE
AMA O KADARDA OLSUN DEMİ YAA
Burda burdaY BENM RAKİBEM NERELERDE YAWWW ÇOK ÇLIŞIO BUGÜN GALİBAayda2kilogo
BEN DAHA ŞİMDİDEN - DEYİM SİNOKİ HAFTASONU DA İYİ GEÇERSE Bİ DE BİLEĞİMDEKİ AĞRI GEÇERDE SPORUMU EKSİKSİZ YAPARSAM DEYMEYİN KEYFİME
ya tuyo vermek yok kimse aldim verdim demesin. Hevesim kaciyor Ben hala pazartesi ki pizza 've eklerleri eritmeye calisiyorum yemeyeydim iyiydi. Abartma niye abartiyorsun yuruyusu falan. Uzat ayagini yat .YALNIZ BEN BU HAFTA FENA İDDALIYIM BAYANLAR TUTMAYIN BENİİİ
YOK YAA YÜRÜYÜŞÜ ABARTIM ONDAN OLDU BÜNYEM REDDEDİO ESKİ TEMBEL GÜNLERİNİ ARIO HAFTASONU PAZAR GÜNLERİ ZATEN KAHVALTIDA KURAL TANIMIYORUM AKŞAM DİKKAT EDİYORUM SADECE
AMA O KADARDA OLSUN DEMİ YAA
Gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirSabah kalktık ise gitmek için kızımla bizimki su çiçeği olmuş. Kabarcıklar var vücudunda. Dr gittik su çiçeği dedi. 1hafta okula gitmeyecekmis kim bakacak bilmiyorum. Bugün evdeyim. Opuldunuz... Telefon dan yazması ne zor yaa.
Bende tel.den giriom hakkaten zor yaaSabah kalktık ise gitmek için kızımla bizimki su çiçeği olmuş. Kabarcıklar var vücudunda. Dr gittik su çiçeği dedi. 1hafta okula gitmeyecekmis kim bakacak bilmiyorum. Bugün evdeyim. Opuldunuz... Telefon dan yazması ne zor yaa.
geçmiş olsun canım inş hemencecik geçer yokmu yakında guvenebılecegın bırısıSabah kalktık ise gitmek için kızımla bizimki su çiçeği olmuş. Kabarcıklar var vücudunda. Dr gittik su çiçeği dedi. 1hafta okula gitmeyecekmis kim bakacak bilmiyorum. Bugün evdeyim. Opuldunuz... Telefon dan yazması ne zor yaa.
Sabah kalktık ise gitmek için kızımla bizimki su çiçeği olmuş. Kabarcıklar var vücudunda. Dr gittik su çiçeği dedi. 1hafta okula gitmeyecekmis kim bakacak bilmiyorum. Bugün evdeyim. Opuldunuz... Telefon dan yazması ne zor yaa.
Burda burda
ya tuyo vermek yok kimse aldim verdim demesin. Hevesim kaciyor Ben hala pazartesi ki pizza 've eklerleri eritmeye calisiyorum yemeyeydim iyiydi. Abartma niye abartiyorsun yuruyusu falan. Uzat ayagini yat .
Sabah kalktık ise gitmek için kızımla bizimki su çiçeği olmuş. Kabarcıklar var vücudunda. Dr gittik su çiçeği dedi. 1hafta okula gitmeyecekmis kim bakacak bilmiyorum. Bugün evdeyim. Opuldunuz... Telefon dan yazması ne zor yaa.
Burda burda
ya tuyo vermek yok kimse aldim verdim demesin. Hevesim kaciyor Ben hala pazartesi ki pizza 've eklerleri eritmeye calisiyorum yemeyeydim iyiydi. Abartma niye abartiyorsun yuruyusu falan. Uzat ayagini yat .
hoş geldin cnmmmMerhaba kizlar ben geldimm
Kizlar size kabizlikla ilgili bi tavsiyem var.bende cok ise yaradi hem dogal hem kalorisiz.gunde 2-3 diş sarimsak yutuyorum.cignemeden o yüzden hic bi sekilde kokusuda olmuyo hemde metabolizmayi hizlandiriyomus
TÜYO YOK CANMMM GAZ VAR GAZZ
geçmiş olsun canım ne olacak şimdi kuzuya kim bakacak? sen izin mi alacaksın ?? anane babaanne mi gelecek ?
ayyy ben sadece kaba kulak olmuştum diğer hiç bir haftalığı geçirmedim o yüzden korkutuyor beni yaa bu yaşta yada hamileyken olursam diye
arkadaşlar merdiven çıkmak basen yaparmı bana çok saçma geliyor, bilgisi olan paylaşabilir mi
Hİc duymadim öyle bisey âmân dogruluk payiarkadaşl. merdiven çıkmak basen yaparmı bana çok saçma geliyor, bilgisi olan paylaşabilir mi
Hic duymadim ama eger dogruluk payi warsa benim koca toto we basenlerin sebebi merdiwen olabilir.bizim ew 6. Kat we asansor yok.tabana kuwwetttarkadaşlar merdiven çıkmak basen yaparmı bana çok saçma geliyor, bilgisi olan paylaşabilir mi
pışşşıkkkkk sadece ekler ve pastadan değilki senin yağlar dondurma kemal paşaları unutmadıkAyrıca yarış yapıyoruz birbirimizi kışkırtmalıyız
hoş geldin cnmmm
oyy kuzum benm Allah acil şifalar versin cnm.
Sizin yakınlarda akraba var mı ?
( Bu devirde açıkcası ben kimseye güvenmiyorum)
Sende rapor alsan olmazmı
deneyeceğimmmzaten çok faydalıdır
aynen cnm
Ayy Allah korusun hamileyken olmazzsın inş.
bende duymuştum ama inanmıyorum inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?