Kalori Arkadaşım

Kisss 34 bta bu kadar korkma hamileligin herrrrr hali cok güzel.insallah rabbim nasib ederde o güzelligin tadını cikarirsin

Hİc duymadim öyle bisey âmân dogruluk payi

Hic duymadim ama eger dogruluk payi warsa benim koca toto we basenlerin sebebi merdiwen olabilir.bizim ew 6. Kat we asansor yok.tabana kuwwettt
herkes öle diyo ama çok saçma geliyor yaptığımız egzersizlerde bile benzer hareketler var

bana da bana daa

aman basen yapsa bile elden birşey gelmez o merdivenler bir şekilde çıkılacak
İnsallah cnm allah seninde gonlune göre wersin ama söyle bisey soyliyim sana olduktan sonra allahin niye daha once olmamis,niye daha önce gelmemis bu melek diyeceksin

ben spor amaçlı çıkıyım diyorum işyerim 10. katta ama asansör de var tabi

vay sportif rakip çok dişli gördüm seni

Ewt cnm kendi ewimiz

oh maşallah darısı başımıza inş.

İnsallah cnm allah seninde gonlune göre wersin ama söyle bisey soyliyim sana olduktan sonra allahin niye daha once olmamis,niye daha önce gelmemis bu melek diyeceksin

inş. cnmmmcımm inş.
Kendimi anne olarak düşününce tuhaf hissediyorum inş Rabbim benm içimede hayırlı zamanda o duyguyu yerleştirir.

öyle çok dişliyimdir ben :)

Canim yaaaa bizim ew işide biraz karisik aslinda kayinbabamin ewi...off ya cok karisik hayatimiz ilk ewlendigimizde kurdugumux hayaller gibi dewam etmedi.bizde isler biraz karisik we uxun bi ara yazarim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…