Kalori Arkadaşım

Canim yaaaa bizim ew işide biraz karisik aslinda kayinbabamin ewi...off ya cok karisik hayatimiz ilk ewlendigimizde kurdugumux hayaller gibi dewam etmedi.bizde isler biraz karisik we uxun bi ara yazarim ama.

Allah yardımcınız olsun canım benm ama kira vermiyor olmanız çok güzel.
yaramasın pis hain rakippp

yine çikieta yemek istiyrum

sevgili yoldaşlarım tatlı krizlerinin kurtarıcıları kuru meyveler.. akupunktura gitmiştim bi ara 1 haftacık kadar doktorum söylemişti. kuru meyve ye 3 hafta dayan 3 hafta sonra canın istemicek dedi. inanın benm gibi çikolata canavarının bile aklına gelmiosa olay tamamdır.

bide gülüyo ya :) diyet arkadaşıma girebiliyo musun
denedim denedim sinir oldum dahada girmiyorum (şimdilik)

gerçekten mi ben yine detayları isteyeceğim aydaa beni ağzına sakız yapacak
ama napalım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

denedim denedim sinir oldum dahada girmiyorum (şimdilik)

gerçekten mi ben yine detayları isteyeceğim aydaa beni ağzına sakız yapacak
ama napalım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp

detay derken canın ne zaman tatlı istese ki benm yumurtalığımdaki çikolata kistlerinden sebep devamlı istiyordu. git kuru meyve ye dedi. öyle yaptım kuru kayısı yedim ve hala 2 adet mutlaka hergün yiyorum.

detay derken canın ne zaman tatlı istese ki benm yumurtalığımdaki çikolata kistlerinden sebep devamlı istiyordu. git kuru meyve ye dedi. öyle yaptım kuru kayısı yedim ve hala 2 adet mutlaka hergün yiyorum.

canın çektiğinde çikolata yerine kuru meyve bu kadar mı çok basitmiş ya
kuru üzüm alcam bende eskiden pek kendilerinden haz etmezdim ama olsun
peymanın gün kurusunu alacamda 12 tl hemde 200 gramı

canın çektiğinde çikolata yerine kuru meyve bu kadar mı çok basitmiş ya
kuru üzüm alcam bende eskiden pek kendilerinden haz etmezdim ama olsun
peymanın gün kurusunu alacamda 12 tl hemde 200 gramı

yoo sakın kuru üzüm ve kuru incir yasak. şimdi revaşta bişey var. kuruyemişçilerde satılıo kuru meyve karışık. ananas kivi kayısı vs bisürü meyve var ve hepside diyette tüketilebilen meyveler

Kızlar bu ne yaa sizde de çıkıyor mu midem kaldırmıyor artık. Sizde çıkmıyor sa da sizde görün mideniz bulansin diye tam ekran paylaşıyoru m fotoğraf ı Bu arada bende acayip nezle yim .
geçmiş olsun dilekleriniz için tskler yarın kızımla ise gideceğim eşim 9.30da nobetten çıkacak gelip alacak kızımı o bakacak. Pazartesi salı çarşamba da o bakacak vardiyali çalışıyor ya iyi oluyor bize.

ben bimden alıyorum canm piyasada en uygun ve kaliteli kuru kayısı orada kuruyemişçilerde falan çok pahalı
aa gerçekten mi bakacağım hemen bende bim in ürünleri severim. sağ ol cnmm

kız Allah seni iyi etsin güldüm güldüm patladım çok komik ya
bende daha pis şeyler çıkıyor

sende dikkat et bu ara bi griptir herkesde aman yavruya geçirme bir de senin pis mikroplarınla uğraşmasın

Neden çıkıyor biliyor musunuz dün tavuğun tüy lerini yoldum lazer cihazı bilmem ne yazdım ya o kelimelerle ilgili reklamlar çıkıyor hemen.

ayda bir geldin pir geldin yaww iştahım kapandı sayende

Kucagim dan inmiyor ki yaa. Gelme dedikçe geliyor yanıma opecem diye

Neden çıkıyor biliyor musunuz dün tavuğun tüy lerini yoldum lazer cihazı bilmem ne yazdım ya o kelimelerle ilgili reklamlar çıkıyor hemen.
anaaaaa iğrenç yanlışlıkla barmakın sürtşe başka birşey yazsan demek ayvayı yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…