Kalori Arkadaşım

Kisss 34 bta bu kadar korkma hamileligin herrrrr hali cok güzel.insallah rabbim nasib ederde o güzelligin tadını cikarirsin

hamilelikten korkmuyorum çocukken geçirmediğim bu tür hastalıkların hamileliğim sırasında gelip beni bulmasından korkuyorum dediğim gibi hiç birini geçirmedim sadece kaba kulak oldum o kadar

yaaa çok iğrenç ben de hala çanta reklamları dönüyor geçen gün bahsetmiştim yaaa çanta istiyorum diye aldırana kadar reklamını yapacaklar herhalde

hamilelikten korkmuyorum çocukken geçirmediğim bu tür hastalıkların hamileliğim sırasında gelip beni bulmasından korkuyorum dediğim gibi hiç birini geçirmedim sadece kaba kulak oldum o kadar
PardonKilo almaktan falanda korkuyosjn ya bende hepsini toptan kastetmistim

İğğğrenç o ne kız oyleeee

Hanimlar iyi aksamlarrrr bugün kuranimiz vardi yedim yedim yedim
ondan sonracima tatli da yedim valla öyle iyi geldi ki
ama sayilmaz dimi pazartesi basliyacagim icin simdiden doyayim,daha dogrusu gözüm doysun :-D

Hanimlar iyi aksamlarrrr bugün kuranimiz vardi yedim yedim yedim
ondan sonracima tatli da yedim valla öyle iyi geldi ki
ama sayilmaz dimi pazartesi basliyacagim icin simdiden doyayim,daha dogrusu gözüm doysun :-D
Ye canim yee benden bi tsne daha olmasina cok sewindimmmm

günaydın kızlar
ayda2kilogo canım çok geçmiş olsun minnoşuna da sana da
KirazHanim canım annen daha iyidir inşallah
@SusuDiyettee canım işlem nasıl geçti? iyi misin? sonuç çıktı mı?
kızlar yeni gelen kızlarla tanışamadım, hepiniz hoşgelmişsiniz. burdaki muhabbet bağımlılık yapar dikkat

buarada aydacım sana ayrıca koccaman beni sormuşsun, çok mutlu oldum okuyunca

şimdiiii gelelim nerdeydim, iş yerinde başka bi birime yardımcı olmak için ofis değiştirdim(zorla çekti müdür). bilgisayarlar engelliydi, safolar çok face açmış herhalde. şu telefona internet işini hızlandırmam lazım, evde de koca öğrensin istemiom meraklıdır okur hepsini.
diyeti bozmadım, siz baya bozmuşunuz. bi okudum acıkdım ya. Hamburger çok severim mercimekli böreği, ayda2kilogo bana magnum dimeee
buara sinirden bişey yiyemiom ben, ona rağmen iştahım açıldı. okumasamıydım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…