böyle bi etki yapacagini bilseydim yollamazdim
denesene biyaz bakalım ne çıkacak
kızlar önerebileceğiniz komedi filmi var mı?
Kisss 34 bta bu kadar korkma hamileligin herrrrr hali cok güzel.insallah rabbim nasib ederde o güzelligin tadını cikarirsin
Oku oku bitmedi, bana bildirim düşmüyormuş sabahtır.
Kızlar bu ne yaa sizde de çıkıyor mu midem kaldırmıyor artık. Sizde Eki Görüntüle 1441993 çıkmıyor sa da sizde görün mideniz bulansin diye tam ekran paylaşıyoru m fotoğraf ıBu arada bende acayip nezle yim .
geçmiş olsun dilekleriniz için tskler yarın kızımla ise gideceğim eşim 9.30da nobetten çıkacak gelip alacak kızımı o bakacak. Pazartesi salı çarşamba da o bakacak vardiyali çalışıyor ya iyi oluyor bize.
sen nerelisin canımBenim hemşehri m nerde ay ol alamanya da elektrik ler mi kesik ki
aynı çanta bende de dönüp duruyoryaaa çok iğrenç ben de hala çanta reklamları dönüyor geçen gün bahsetmiştim yaaa çanta istiyorum diye aldırana kadar reklamını yapacaklar herhalde
afyon gaymağıyım canımcımsen nerelisin canım
Pardonhamilelikten korkmuyorum çocukken geçirmediğim bu tür hastalıkların hamileliğim sırasında gelip beni bulmasından korkuyorum dediğim gibi hiç birini geçirmedim sadece kaba kulak oldum o kadar
En son hadi insallah vee yapışık kardesleri izledim fena degildikızlar önerebileceğiniz komedi filmi var mı?
İğğğrenç o ne kız oyleeeeKızlar bu ne yaa sizde de çıkıyor mu midem kaldırmıyor artık. Sizde Eki Görüntüle 1441993 çıkmıyor sa da sizde görün mideniz bulansin diye tam ekran paylaşıyoru m fotoğraf ıBu arada bende acayip nezle yim .
geçmiş olsun dilekleriniz için tskler yarın kızımla ise gideceğim eşim 9.30da nobetten çıkacak gelip alacak kızımı o bakacak. Pazartesi salı çarşamba da o bakacak vardiyali çalışıyor ya iyi oluyor bize.
İğğğrenç o ne kız oyleeee
Ye canim yee benden bi tsne daha olmasina cok sewindimmmmHanimlar iyi aksamlarrrr bugün kuranimiz vardi yedim yedim yedim
ondan sonracima tatli da yedim valla öyle iyi geldi ki
ama sayilmaz dimi pazartesi basliyacagim icin simdiden doyayim,daha dogrusu gözüm doysun :-D
ya demeee :-D demekki yalniz degilim hahaha ama ben pazartesi baslicam dedim kilo bilidirmi o gün yaYe canim yee benden bi tsne daha olmasina cok sewindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?