- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
kuzum çok özür dilerim hastaları yazmıştım, sen de mi hastasın? yoksa seni btayı unutmadımGÜNAYDIN LOLA HER NE KADAR MESAJINDA BENİ ANLAMASANDA
en son mucize yi izlemiştim bu hafta sonu da OLUR OLUR u izledim çok komikti eşimle bayağı eğlendik izlerken
En son hadi insallah vee yapışık kardesleri izledim fena degildi
günaydın kızlar
@ayda2kilogo canım çok geçmiş olsun minnoşuna da sana da
@SeptemberRose canım annen daha iyidir inşallah
@SusuDiyettee canım işlem nasıl geçti? iyi misin? sonuç çıktı mı?
kızlar yeni gelen kızlarla tanışamadım, hepiniz hoşgelmişsiniz. burdaki muhabbet bağımlılık yapar dikkat
buarada aydacım sana ayrıca koccamanbeni sormuşsun, çok mutlu oldum okuyunca
şimdiiii gelelim nerdeydim, iş yerinde başka bi birime yardımcı olmak için ofis değiştirdim(zorla çekti müdür). bilgisayarlar engelliydi , safolar çok face açmış herhalde. şu telefona internet işini hızlandırmam lazım, evde de koca öğrensin istemiom meraklıdır okur hepsini .
diyeti bozmadım, siz baya bozmuşunuz. bi okudum acıkdım ya.Hamburger çok severim mercimekli böreği , @ayda2kilogo bana magnum dimeee
buara sinirden bişey yiyemiom ben, ona rağmen iştahım açıldı. okumasamıydım ki
İTİRAF EDİYORUM Dün akşamdan beri diyetimi bozdumçok üzgünüm
bozsun bozsun sen karışma rakibeme
bozsun bozsun sen karışma rakibemeofff akşamları içime aç bir canavar giriyor sanki yaaa dayanamıyorum
kuzum çok özür dilerim hastaları yazmıştım, sen de mi hastasın? yoksa seni btayı unutmadım
VALLA HASTAYIM YAA SOĞUK ALGINLIĞI DA AYAKTA ATLATIORUM.
MEYVE BİTKİ ÇAYI KIŞ ÇAYI DERKEN YÜKLENİYORUM KENDİME YARIN KARDEŞİMİN ÇEYİZİNİ GÖTÜRCEZ TOPARLAMAM LAZIM
bu arada düşmanlarımı da öğrenmiş oluyorum
Merhaba
merhaba canım :)Merhaba
canavarı aç bırakma ye cnmmmm aferin sanaaa yeki canavar büyüsün
bol bol meyve tüket cnm
rakip desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?