Kalori Arkadaşım

Günaydın benim canm arkadaşlarım.. yeni gelenler hoşgelmiş ..

hayırlı hzurlu cumalar..

Çook teşekkür ederim hepinize Kızlar ama malesef olamadı Acısına dayanamadığım için yarıda bıraktılar. Doğum sancısı o acı sanırım böyle bişeydi, ya da benzeri. Ki ben acıya bayağı dayanıklıyımdır. ama buna dayanamadım. Ben bağırdıkca doktor da bana bağırdı. Pendik devlet hastanesinde Cengiz Kaya isimli doktora yaptırdım. Sakın ola gitmeyin. 14 Nisanda olan randevuma gidicem , Allahtan onu ıptal etmemiştim. Orda bayıltarak yapıyolarmış. Berbat haldeydm dün. Zaten açlık var malum. Bide heyecan korku bi de Doktorun azarlaması iyice sinirlerim laçka oldu. İşlem bitti bi sure baş donmem geçmedi verdikleri ilacın etkisiyle. Sonra fenalaştım bayılıyordum 2 saat yatırdılar hastanede Hepinizden Allah razı olsun , merak etmişsinz , dua etmişsinz.

geçmiş olsun canım,

çok üzüldüm canm bende teyzemden biliyorum kadın defalarca girdi kolonoskopiye. randevusu yaklaştıkça kadını afakanlar basardı. en iyisi anestezi altında çok çok geçmiş olsun

kızlar bu arada beni faceden ekleyen varmı aranızda 2 gün önce ayda2kilogo ile arki olmuştuk. peşinden bi ekleme daha geldi baş harflerini yazıyorum adının ş.i.n

ben sana bu yüzden bayıltıp bayıltmadıklarını sordum çünkü ben eşimin endoskopiden çıkışını beklerken kolonoskopidekilerin çığlarıklarını duyuyordum gerçekten çok zor bir şeymiş

neyse geçmiş olsun canım inş. 14 Nisan da her şey daha kolay olur

kızlar bu arada beni faceden ekleyen varmı aranızda 2 gün önce ayda2kilogo ile arki olmuştuk. peşinden bi ekleme daha geldi baş harflerini yazıyorum adının ş.i.n

ayda yı ekleyenlere oluyor bu herhalde bende eklediğimde annesi de bana arkadaşlık yollamıştı ama senin verdiğin harfler annesine ait değil

Ya orda bı sıkıntı vardı demek ki ama , Eşimle ilişkide de acıyan bi yer var demiştim ya, Oraya gelince yine dayanamadım. tam göbegimin orda bi yerde işte geçemedi orayı. Allah hayır etsin bakalm öğrenicez inşaellah ne olduğunu. Çok sağol kuzum inş.

Canimmm cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…