Kalori Arkadaşım

EVET SUSU BU İŞİ LEYHİNE ÇEVİREN DURUMLARLA AVUN BOŞVER
Boşa gitti diye düşünme, bağırsakların yumuşamış oldu, tuvalete falan da çıkmışsındır.
Hadi yine iyisin kızzz

64, 5 La girdim kolonoskopi şeysine :) ama eve gelince yedim tabi. pazartesi akşamı yedim yedim salı sabahı 66,5 gibi bişey çıkmıştı tahminen hatta 66 ,8 bile olabilir diyorm . aşırı çoktu çünkü yani 2 kilo kaybım oldu sadece ama bi anda kaybetmek istemedim dün gene yedim. vermicem vermicemmmm

Hanimlar iyi aksamlarrrr bugün kuranimiz vardi yedim yedim yedim
ondan sonracima tatli da yedim valla öyle iyi geldi ki
ama sayilmaz dimi pazartesi basliyacagim icin simdiden doyayim,daha dogrusu gözüm doysun :-D
tabi canım ne kadar artıdan başlarsan diyete o kadar iyi

Biri bana dur desin bu kadar yemek yeter artık yaaaaaa
dur canım yeme artık daha fazla durrr
Ye canim yee benden bi tsne daha olmasina cok sewindimmmm
ay bu kızlarda bize ayak uydurdu iyicene. nasıl diyet topiği bu anlamadım herkes birbirine ye devam et daha çok ye bilmem ne diyor

ne yazarsan nete onun reklamları çıkıyor canım. mesela şimdi damak bitter çikolata yazacağım bakalım sizlerde de reklamı çıkacak mı

VALLA HASTAYIM YAA SOĞUK ALGINLIĞI DA AYAKTA ATLATIORUM.
MEYVE BİTKİ ÇAYI KIŞ ÇAYI DERKEN YÜKLENİYORUM KENDİME YARIN KARDEŞİMİN ÇEYİZİNİ GÖTÜRCEZ TOPARLAMAM LAZIM
geçmiş olsun canım bende öyle salya sümük geldim işe. kocama bıraktım 9.30 da kızımı yeni işe geldim.
kızlar dün akşam ben ne yaptım bilin bakalım
Bütün tavukkkk
Resmini ekleyeyimde ayda çatlasın
Bütün tavuk yemeği böyle olurrrrr

hani hani göremiyom cicim bütün toyuğu bende yapıyorum önemli olan köy horozunu tiksinmeden pişirebilmek. yoksa ben ne bütün toyuklar pişirmiş kadınım ayol.

ben diyetle savaşıyorum sayfamda ülkerin çikolatalı gofret reklamı çıkıyor, bu nasıl iştir ya
başka ne istersin yazayım da çıksın. aaa ne yazsam ki burger king big mac menü ya da mc donalds yazayım. bakalım çıkacak mı reklamları eti yazayım bi de bilumum ürettiği herşey çıksın

ay çok üzüldüm canım geçmiş olsun.

ayda yı ekleyenlere oluyor bu herhalde bende eklediğimde annesi de bana arkadaşlık yollamıştı ama senin verdiğin harfler annesine ait değil
ha ha ha çok komik o bi yanlışlıkdı cicim.

canım bişey diyeceğim sana. benim annemin de yumurtalığında kist vardı. dr demişti ki sen nasıl ilişkiye girebiliyorsun canın acıması lazım. acıdan ilişkiye giremezmiş kist olunca. yerine göre tabi. anneminki öyleydi demekki. senin de kistin var ve 5 cm küçük de değil. ve acıdığını tarif ettiğin yer de yumurtalıkların oluyor. ilişki sırasında patlar matlar kim di birisi demişti patladı diye lola mıydı hatırlayamadım şimdi. sen hala kadın doğuma gitmedin mi. bazen kist büyüyor bağırsaklarına yapışıyor falan belki de öyle bişey mi var ki. ya kızım çabuk git şu kadın doğumcuya boğacam yoksa seni. bi de hafta da 6 gün oynaşıyoz diyon kocanla nasıl dayanıyon o acıya güzelim yaaa.

ben bakmayım diyom karşıma çıkıyor, birileiri benm diyet yapmamı istemiyor sanırım
benim kocam olabilir.

Sağol canımcımmm. Ya her zaman değil. Bazen oluyo oyle bazı şekilde yani şimdi açık açk da diyemiyom ki İnşaellah hayırlı bi sonuç elde ederiz.

canım sanırım yazdığım şeyler sadece senin sayfanda çıkıyor çünkü ben bi ara elbise bakmıştım hep elbiseler döndü durdu şu an tüm moda elbiseleri biliyorumdur

şimdide çantalar dönüyor hatta Michael kors da % 70 indirim varmış tabi indirimli halleri bile 400-500 tl

indirim demişken kızlar bu günden itibaren 8 mart a kadar watsons da % 50 indrim varmış kadınlar günü şeysine

benimde nemlendiricim azalmış var mı önerebileceğiniz hafif güneşten koruyucu çok pahalı olmayan nemlendirici

ben hiç kullanamaıyorum nemlendirici. Parlağı da matı da sivilce yapıyo. Malesef canım bişey öneremiyorum. İlla bişey istiyosan banyodan sonra Zeytinyağı

nemlendiricide neutrogone tek geçerim ama güneşten koruyo mu bilmiorum

yok canım önerebileceğim bişey. ama bepanthol alacaktım geçen watsonsdan almadım aklımda da kaldı. watsons karta 8 mart a kadar 150 tl alışveriş yapana 3333 puan hediye diyordu yani 33 tl hediye ediyorlardı. ben yaptım geçenlerde 150 ye tamamladım. ordan gelen 33 tl ile belki alırım bepanthol nemlendirici.
hamileliğimde hiç çatlamadım ben. 6 ayda karnım büyümeye başladı bende o zaman vaseline nin kakaolu kremini sürdüm her gece yatmadan karnıma. çatlamadan doğurdum kızımı. vaseline de güzel. geçen vaseline nin kakaolu kremini aldım bepanthol yerine sprey şeklinde çıkarmışlar parfüm gibi sıkıyom bacağıma boydan boya sonra yayıyorum kullanışlı baya deneyebilirsin.

ben hiç kullanamaıyorum nemlendirici. Parlağı da matı da sivilce yapıyo. Malesef canım bişey öneremiyorum. İlla bişey istiyosan banyodan sonra Zeytinyağı
zeytin yağını sürecen sonra da kıl fışkırmasıyla karşı karşıya kalacan

nemlendiricide neutrogone tek geçerim ama güneşten koruyo mu bilmiorum

yüz için sormuştum neutrogonenın el ve vücut kremlerini biliyorum da yüz için va mı bilmiyordum
netrogina nın yaşlanma karşıtı el kremini aldım geçen gittiğimde hoşuma gitti o da. devamlı kullanmayı unutuyorum ama yaa.

bepanthol için ekşi sözlükte bunu yazmışlar

içerdiği dekspantenol nedeniyle, uzun süreli kullanımda uygulanan bölgede kılların daha güçlü çıkması hadisesini yaratabilen kremdir.

bende hamilelikteki çatlaklardan çok korkuyorum çünkü çatlamaya müsait bir vücut yapım var badem yağı kullananlar varmış ama o da tüyleri besliyor aklımda vaseline vardı ama etkisini bilmiyordum söylemen iyi oldu

almayayım o zaman bende. vaseline derken bildiğimiz vaselin değil anladın değil mi. marka var ya vaseline diye onun kakaolusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…