- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
bozsun bozsun sen karışma rakibeme
VALLA HASTAYIM YAA SOĞUK ALGINLIĞI DA AYAKTA ATLATIORUM.
MEYVE BİTKİ ÇAYI KIŞ ÇAYI DERKEN YÜKLENİYORUM KENDİME YARIN KARDEŞİMİN ÇEYİZİNİ GÖTÜRCEZ TOPARLAMAM LAZIM
Arkadaşlar fatsecret programını kullanmanızı tavsiye ediyorum. İnsanı gerçekten motive ediyor ve diyetini bozmaya mani oluyor.
canavarı aç bırakma ye cnmmmm aferin sanaaa yeki canavar büyüsün
bol bol meyve tüket cnm
rakip desek
Günaydın benim canm arkadaşlarım.. yeni gelenler hoşgelmiş ..
hayırlı hzurlu cumalar..
Çook teşekkür ederim hepinize Kızlar ama malesef olamadıAcısına dayanamadığım için yarıda bıraktılar. Doğum sancısı o acı sanırım böyle bişeydi, ya da benzeri. Ki ben acıya bayağı dayanıklıyımdır. ama buna dayanamadım. Ben bağırdıkca doktor da bana bağırdı. Pendik devlet hastanesinde Cengiz Kaya isimli doktora yaptırdım. Sakın ola gitmeyin. 14 Nisanda olan randevuma gidicem , Allahtan onu ıptal etmemiştim. Orda bayıltarak yapıyolarmış. Berbat haldeydm dün. Zaten açlık var malum. Bide heyecan korku bi de Doktorun azarlaması iyice sinirlerim laçka oldu. İşlem bitti bi sure baş donmem geçmedi verdikleri ilacın etkisiyle. Sonra fenalaştım bayılıyordum 2 saat yatırdılar hastanede Hepinizden Allah razı olsun , merak etmişsinz , dua etmişsinz.
valla mıııııızeytin yağını sürecen sonra da kıl fışkırmasıyla karşı karşıya kalacan
netrogina nın yaşlanma karşıtı el kremini aldım geçen gittiğimde hoşuma gitti o da. devamlı kullanmayı unutuyorum ama yaa.
çok pis gaza geldim, bugn bozsam da telafi edicem haftasonu pazartesi tam gaz devam diyete sana inat mart sonuna kadar 3 kilo vericem görürsün sayın rakibemgirmiom aranıza
çok geçmiş olsun canım, atlamışımbol c vitamini al
bende onu kullanıyorum
çok fenasın, hiiii dişli rakip (börekçi rakip)
canım çok geçmiş olsun, sana çok cesursun diye o yüzden demiştim ben. bende bayıltılarak yaptırdım. bayıltılınca hiçbişe hissetmiosun merak etme.
64, 5 La girdim kolonoskopi şeysine :) ama eve gelince yedim tabi. pazartesi akşamı yedim yedim salı sabahı 66,5 gibi bişey çıkmıştı tahminen hatta 66 ,8 bile olabilir diyorm . aşırı çoktu çünküyani 2 kilo kaybım oldu sadece ama bi anda kaybetmek istemedim dün gene yedim. vermicem vermicemmmm
canım bişey diyeceğim sana. benim annemin de yumurtalığında kist vardı. dr demişti ki sen nasıl ilişkiye girebiliyorsun canın acıması lazım. acıdan ilişkiye giremezmiş kist olunca. yerine göre tabi. anneminki öyleydi demekki. senin de kistin var ve 5 cm küçük de değil. ve acıdığını tarif ettiğin yer de yumurtalıkların oluyor. ilişki sırasında patlar matlar kim di birisi demişti patladı diye lola mıydı hatırlayamadım şimdi. sen hala kadın doğuma gitmedin mi. bazen kist büyüyor bağırsaklarına yapışıyor falan belki de öyle bişey mi var ki. ya kızım çabuk git şu kadın doğumcuya boğacam yoksa seni. bi de hafta da 6 gün oynaşıyoz diyon kocanla nasıl dayanıyon o acıya güzelim yaaa.
bu arada saçı dokulen var mı kızlar ?
benim çok dökülüyor.
kız çok yime kalıcı olsun
ben didim SUSUUUUUUU sen okumadın herhalde benim 6 cm di durup dururken patladı, apandisit zannettik kistmiş, şimdi o yumurtalığımın çalışmama ihtimali var. İHMAL ETMEEEEEEEEEE
BENİM dökülüyor
Benim sacimda cok dokuluodu kansizliktanmis.ilac kullanmaya baslayali durdu birazBen marketten öylesine maksat bitkisel sabun almak olsun diye zeytinyağlı defne sabunu almıştım. Dalan'dı markası. Kullandm ve ilk yıkadıgımda bile inanılmaz derecede azalttı dokulmesini masallahŞu an tamamen durmaya yakın yani. Normal seviyede banyodan sonra ya da tararken dokuluyo. haftada 2 kere o sabunla 1 kere şampuanla yıkıyorum Siz de mtlu olun diye paylaşmak istedm. dalan babamın malı değil yoksa
Geçmiş olsun. Karnın aç mıydı ki?Kizlar sabah kalktim kizimin kahwaltisinfalan filan derken okul wakti geldi.onu goturdum ordan dukkana gittim 2 saatte islerimi hallettim.ewe geldim temizlik yapcaktim ki cok fena basim donmeye basladi. Yatiyorum suan...
Tesekkur ederim cnm acda degildim aslinda ama neden oldu anlamadimGeçmiş olsun. Karnın aç mıydı ki?
Olabilr canm . Benm degerlerim cok normal ama Niye dokuluyo belli değildi. Ne paralar doktum Zamanında. 3 Kutu hapa 750 Tl para verdm Muayene ucretleri de artı yani. Çareyi 5 liralık sabunda buldum .Benim sacimda cok dokuluodu kansizliktanmis.ilac kullanmaya baslayali durdu biraz
ne sabunuOlabilr canm . Benm degerlerim cok normal ama Niye dokuluyo belli değildi. Ne paralar doktum Zamanında. 3 Kutu hapa 750 Tl para verdm Muayene ucretleri de artı yani. Çareyi 5 liralık sabunda buldum .
ne sabunu
Kız bebiş mi yoksaTesekkur ederim cnm acda degildim aslinda ama neden oldu anlamadim
yok cnm yaa degil.ama olsada fena olmaz yaniiiKız bebiş mi yoksa
Kizlar sabah kalktim kizimin kahwaltisinfalan filan derken okul wakti geldi.onu goturdum ordan dukkana gittim 2 saatte islerimi hallettim.ewe geldim temizlik yapcaktim ki cok fena basim donmeye basladi. Yatiyorum suan...
Tesekkur ederim.alakasi warmidir bilmiyorum ama dun aksam sirf bogazim yüzünden elimi kestim.tirnagim resmen 2ye bolundu cok acidi bayilcaktim nerdeyse gözüm falan karardibiraz oncede elimi carptim ayni aciyi hissettim.ondanmi oldu aceba.suanda iyiyim ama birazdankalkarimgeçmiş olsun bu günlerde hava çok rüzgarlı insanı sersemletiyor havalardan olabilir
merak ettim deneyeyim bendeBen marketten öylesine maksat bitkisel sabun almak olsun diye zeytinyağlı defne sabunu almıştım. Dalan'dı markası. Kullandm ve ilk yıkadıgımda bile inanılmaz derecede azalttı dokulmesini masallahŞu an tamamen durmaya yakın yani. Normal seviyede banyodan sonra ya da tararken dokuluyo. haftada 2 kere o sabunla 1 kere şampuanla yıkıyorum Siz de mtlu olun diye paylaşmak istedm. dalan babamın malı değil yoksa
geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür belkiKizlar sabah kalktim kizimin kahwaltisinfalan filan derken okul wakti geldi.onu goturdum ordan dukkana gittim 2 saatte islerimi hallettim.ewe geldim temizlik yapcaktim ki cok fena basim donmeye basladi. Yatiyorum suan...
kabarıkcıklar çıkmaya devam ediyor canım. ama keyfi yerinde maşallah. biraz halsiz. hafif de ateşi var.Aydaaa kizin nasil oldu warmi bi rahatsizligi yoksa ayaktami atlatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?