Kalori Arkadaşım

bozsun bozsun sen karışma rakibeme

girmiom aranıza

VALLA HASTAYIM YAA SOĞUK ALGINLIĞI DA AYAKTA ATLATIORUM.
MEYVE BİTKİ ÇAYI KIŞ ÇAYI DERKEN YÜKLENİYORUM KENDİME YARIN KARDEŞİMİN ÇEYİZİNİ GÖTÜRCEZ TOPARLAMAM LAZIM

çok geçmiş olsun canım, atlamışım bol c vitamini al

Arkadaşlar fatsecret programını kullanmanızı tavsiye ediyorum. İnsanı gerçekten motive ediyor ve diyetini bozmaya mani oluyor.

bende onu kullanıyorum

canavarı aç bırakma ye cnmmmm aferin sanaaa yeki canavar büyüsün

bol bol meyve tüket cnm

rakip desek

çok fenasın, hiiii dişli rakip (börekçi rakip)

canım çok geçmiş olsun, sana çok cesursun diye o yüzden demiştim ben. bende bayıltılarak yaptırdım. bayıltılınca hiçbişe hissetmiosun merak etme.

dekspantenol içeren kremler tedavi amaçlı kullanılır. çok ciddi tahribat varsa derinizde uygulayın yoksa yan etkileri bulunabilir.

valla mıııııı ben kullanıyorum arada yaa.

he bi de nemlendirici falan değil de pişik kremi kullanıyorum Sudocrem . Gece yatmadan temiz yüzünüze ince bi tabaka surun , sabah yumusacık pırıl pırıl bı suratla uyancaksınız

çok pis gaza geldim, bugn bozsam da telafi edicem haftasonu pazartesi tam gaz devam diyete sana inat mart sonuna kadar 3 kilo vericem görürsün sayın rakibem

kız çok yime kalıcı olsun

ben didim SUSUUUUUUU sen okumadın herhalde benim 6 cm di durup dururken patladı, apandisit zannettik kistmiş, şimdi o yumurtalığımın çalışmama ihtimali var. İHMAL ETMEEEEEEEEEE

bu arada saçı dokulen var mı kızlar ?

BENİM dökülüyor

benim çok dökülüyor.

Ben marketten öylesine maksat bitkisel sabun almak olsun diye zeytinyağlı defne sabunu almıştım. Dalan'dı markası. Kullandm ve ilk yıkadıgımda bile inanılmaz derecede azalttı dokulmesini masallah Şu an tamamen durmaya yakın yani. Normal seviyede banyodan sonra ya da tararken dokuluyo. haftada 2 kere o sabunla 1 kere şampuanla yıkıyorum Siz de mtlu olun diye paylaşmak istedm. dalan babamın malı değil yoksa

Kizlar sabah kalktim kizimin kahwaltisinfalan filan derken okul wakti geldi.onu goturdum ordan dukkana gittim 2 saatte islerimi hallettim.ewe geldim temizlik yapcaktim ki cok fena basim donmeye basladi. Yatiyorum suan...

Benim sacimda cok dokuluodu kansizliktanmis.ilac kullanmaya baslayali durdu biraz

Benim sacimda cok dokuluodu kansizliktanmis.ilac kullanmaya baslayali durdu biraz
Olabilr canm . Benm degerlerim cok normal ama Niye dokuluyo belli değildi. Ne paralar doktum Zamanında. 3 Kutu hapa 750 Tl para verdm Muayene ucretleri de artı yani. Çareyi 5 liralık sabunda buldum .

Kizlar sabah kalktim kizimin kahwaltisinfalan filan derken okul wakti geldi.onu goturdum ordan dukkana gittim 2 saatte islerimi hallettim.ewe geldim temizlik yapcaktim ki cok fena basim donmeye basladi. Yatiyorum suan...

geçmiş olsun bu günlerde hava çok rüzgarlı insanı sersemletiyor havalardan olabilir

geçmiş olsun bu günlerde hava çok rüzgarlı insanı sersemletiyor havalardan olabilir
Tesekkur ederim.alakasi warmidir bilmiyorum ama dun aksam sirf bogazim yüzünden elimi kestim.tirnagim resmen 2ye bolundu cok acidi bayilcaktim nerdeyse gözüm falan karardibiraz oncede elimi carptim ayni aciyi hissettim.ondanmi oldu aceba.suanda iyiyim ama birazdankalkarim

merak ettim deneyeyim bende

geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür belki

Aydaaa kizin nasil oldu warmi bi rahatsizligi yoksa ayaktami atlatiyo
kabarıkcıklar çıkmaya devam ediyor canım. ama keyfi yerinde maşallah. biraz halsiz. hafif de ateşi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…