Kalori Arkadaşım

merak ettim deneyeyim bende

geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür belki

kabarıkcıklar çıkmaya devam ediyor canım. ama keyfi yerinde maşallah. biraz halsiz. hafif de ateşi var.

Her sabun gibi biraz kabartıyo , taramayı zorlaştırıyo ama sonuç gercekten cooooook iyi

oyy canım benm çoook geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun çabucak toparlan inş.

resim çıkmıyooorrr

nasıl eklemelşyim ki resim gözüksün

Kizlaaaaar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, bi cogunuza sacma gelcek brlki ama ögrenmek istiyorum.bi yere gidiyosunuz diyelim, arabayi esiniz kullaniyo öne kim oturur sizmi kaynananizmi.arbada baska kimse yok ama

Kizlaaaaar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, bi cogunuza sacma gelcek brlki ama ögrenmek istiyorum.bi yere gidiyosunuz diyelim, arabayi esiniz kullaniyo öne kim oturur sizmi kaynananizmi.arbada baska kimse yok ama

ben şöyle cevap verim eğer aynı anda arabaya biniyorsak kaynanamı öne bindiriyoruz
eğer biz onu alıp bir yere gidiyorsak yani ben ondan önce binmişsem arabaya ben önde devam

kadın doğuma aciliyetle gitmeni tavsiye ediyorum tatlım

ben bakmayım diyom karşıma çıkıyor, birileiri benm diyet yapmamı istemiyor sanırım

beeeeeeeeeeeeeen

bu arada saçı dokulen var mı kızlar ?

benm aşırı dökülüyor avuç avuç

deneyeceğim sa ol canımcım

ben teklif ederim sağ olsun oturmaz arkada oturur bende önde otururum.

Bende cok korkuyorum.bizim okuldada bi kac cocuk cikarmis.
su çiçeği olan biriyle kapalı ortamda 1 saat beraber olunca %96 bulaşıyormuş canım. allah dan ben de eşim de olmuşuz. büyüklerde çok dahaağır oluyormuş. bi de hamilelerde ilk 3 ay da su çiçeği olursa küçük kafalılık bacaklarda kısalık kollarda kısalık falan oluyormuş bebekde. allah korusun. hamile kalmadan önce su çiçeği olmayanlar gitsin olsunlar birilerinden kapıp 34 bta ya duyrulur.
oyy canım benm çoook geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun çabucak toparlan inş.

nasıl eklemelşyim ki resim gözüksün
gerek yok kızım eklemene biz daha iyisini yapıyoz merrak etme sen

ohh sefam olsun 1.5 lahmacunu indirdim mideye
gerçekten de iyi yemişsin benim de sefam olsun ohhh
Eeeee cok yiyen yokmu yaaa.anlatinda keyfimiz yerine gelsin.ben 2 kurabiye hüpletim hemde marmalatli...
ben de 45 dk yürüdüm öğlen arasında. sonra geldim patates oturtma vardı kıymalı bi de mısırlı pilav vardı bi de yoğurt vardı. yedim hepsini.

Her sabun gibi biraz kabartıyo , taramayı zorlaştırıyo ama sonuç gercekten cooooook iyi
olsun ya benim ki zaten kabarsın diye uğraşıyorum.

Benim yemeğim daha gelmedi, ama çok çok acıktım, gözüm döndü resmen.
ne söyledin sen de bakayım.

ama akşama hıyar domates takılıoz

ama eklemek istiyorum sizin için özel çektimdi

ay önceden ananemle yengem arasında oluyordu. yani ananem öne oturayım diye uğraşmaz da yengem öne oturacam diye baya uğraşırdı dayımın yanına oturacak yani. neyse benim durumumu söyleyeyim ben. bana çok saçma gelirdi kim oturursa otursun derdim ama artık öyle değil konu sana kaptırtmam olayına dönüşüyor. yoksa umrumda değildir arka ve ya öne oturmuşum.

kocam araba sürüyor sa ve ya başkası sürüyorsa da fark etmez kayınpederim de yanımızda olduğu halde hep kaynanam oturur öne. çünkü 130 kilo ve arkaya sığmıyor kendisi ben arabayı sürerkende kayınpederim arkaya oturur kaynanam yanıma. kocam sürüyorsa da ben arkaya kaynanam öne oturuyor.

geçen baktım kocam arabayı sürecek esk de çarşıya çıkacağız. neyse bizimki öne oturmuş hemen cinlerim tepeme çıktı . bizim arkada kızımın oto koltuğu var zaten sağda. geri kalan kısma 2 kişi zor sığıyor. görümcemde var yanımızda ben arkaya sıkışacaktım görümcemle. eşime dedim çekil ben sürecem sen sıkış kardeşinle. ben sürdüm kaynanam yanımdaydı kocamla görümcem arkaya sıkıştı. şimdi kaynanam arkaya otursa zaten ancak kendisi sığar kızımın yanına onun için o öne geçiyor. sinir oluyorum kilosunu bahane edip öne oturmasına. aslında salakça bişey ama işte kaynana olunca inada biniyor. kayınpederim otursa inan hiç umrumda olmaz çünkü kendi babam olduğunda da babamı öne oturttururum ben arkaya otururum. saygı gibi bişey oluyor da. kaynanama saygı gösteresim gelmiyor.

Bizimkide simdi seyi bahane ediuo guya arkada oturunca midesi bulaniyomus hanimin.benimde hic umrumda deil on arka ama is resmen inada bindi.bizimde cocuk koltugu war arkada büyük araba hicbisekildw sıkıntı degil ama onu onde gorunce delinoluyom bide surekli esimin sirtini falan siwazliyo

ama akşama hıyar domates takılıoz
onların yanına bi de karışık kızartma yap ketçap mayonezz bi de kola üzerine sarımsaklı salçalı sos yoğurt ekmeği bana bana yeee

ama eklemek istiyorum sizin için özel çektimdi
ekle neyini ekleyemiyon ki dosya yükle diyecen gözat dan fotoyu seçecen ok işte bu kadar

sırtını mı sıvazlıyor bizimki elletmez öyle izin vermez sevmez sululuk
Bidaha dünyaya gelirsem gidipnyetimhaneden ewlencem
yıldızlı beğen tuşu olsaydı ona basacaktım. kaynanan mı var derdin var.

çok komiiikkkk kaynanama saygı gösteresim gelmiyor diyor yaa

acaba gerçekten midesi mi bulanıyor yoksaaaaa massuscuktan mı

Bidaha dünyaya gelirsem gidipnyetimhaneden ewlencem

süper tespit bayıldım doğrusu

bende dosya ekle çıkmıyor resim simgesine tıklayınca resmin urlsini istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…