- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Bende cok korkuyorum.bizim okuldada bi kac cocuk cikarmis.merak ettim deneyeyim bende
geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür belki
kabarıkcıklar çıkmaya devam ediyor canım. ama keyfi yerinde maşallah. biraz halsiz. hafif de ateşi var.
merak ettim deneyeyim bende
geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür belki
kabarıkcıklar çıkmaya devam ediyor canım. ama keyfi yerinde maşallah. biraz halsiz. hafif de ateşi var.
Benim yemeğim daha gelmedi, ama çok çok acıktım, gözüm döndü resmen.Eeeee cok yiyen yokmu yaaa.anlatinda keyfimiz yerine gelsin.ben 2 kurabiye hüpletim hemde marmalatli...
Günaydın benim canm arkadaşlarım.. yeni gelenler hoşgelmiş ..
hayırlı hzurlu cumalar..
Çook teşekkür ederim hepinize Kızlar ama malesef olamadıAcısına dayanamadığım için yarıda bıraktılar. Doğum sancısı o acı sanırım böyle bişeydi, ya da benzeri. Ki ben acıya bayağı dayanıklıyımdır. ama buna dayanamadım. Ben bağırdıkca doktor da bana bağırdı. Pendik devlet hastanesinde Cengiz Kaya isimli doktora yaptırdım. Sakın ola gitmeyin. 14 Nisanda olan randevuma gidicem , Allahtan onu ıptal etmemiştim. Orda bayıltarak yapıyolarmış. Berbat haldeydm dün. Zaten açlık var malum. Bide heyecan korku bi de Doktorun azarlaması iyice sinirlerim laçka oldu. İşlem bitti bi sure baş donmem geçmedi verdikleri ilacın etkisiyle. Sonra fenalaştım bayılıyordum 2 saat yatırdılar hastanede Hepinizden Allah razı olsun , merak etmişsinz , dua etmişsinz.
resim çıkmıyooorrr
Oh ohhh afiyet olsun cnmmmmohh sefam olsun 1.5 lahmacunu indirdim mideye
Kizlaaaaar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, bi cogunuza sacma gelcek brlki ama ögrenmek istiyorum.bi yere gidiyosunuz diyelim, arabayi esiniz kullaniyo öne kim oturur sizmi kaynananizmi.arbada baska kimse yok ama
Ya orda bı sıkıntı vardı demek ki ama , Eşimle ilişkide de acıyan bi yer var demiştim ya, Oraya gelince yine dayanamadım. tam göbegimin orda bi yerde iştegeçemedi orayı. Allah hayır etsin bakalm öğrenicez inşaellah ne olduğunu. Çok sağol kuzum inş.
ben bakmayım diyom karşıma çıkıyor, birileiri benm diyet yapmamı istemiyor sanırım
bu arada saçı dokulen var mı kızlar ?
Ben marketten öylesine maksat bitkisel sabun almak olsun diye zeytinyağlı defne sabunu almıştım. Dalan'dı markası. Kullandm ve ilk yıkadıgımda bile inanılmaz derecede azalttı dokulmesini masallahŞu an tamamen durmaya yakın yani. Normal seviyede banyodan sonra ya da tararken dokuluyo. haftada 2 kere o sabunla 1 kere şampuanla yıkıyorum Siz de mtlu olun diye paylaşmak istedm. dalan babamın malı değil yoksa
Kizlaaaaar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, bi cogunuza sacma gelcek brlki ama ögrenmek istiyorum.bi yere gidiyosunuz diyelim, arabayi esiniz kullaniyo öne kim oturur sizmi kaynananizmi.arbada baska kimse yok ama
su çiçeği olan biriyle kapalı ortamda 1 saat beraber olunca %96 bulaşıyormuş canım. allah dan ben de eşim de olmuşuz. büyüklerde çok dahaağır oluyormuş. bi de hamilelerde ilk 3 ay da su çiçeği olursa küçük kafalılık bacaklarda kısalık kollarda kısalık falan oluyormuş bebekde. allah korusun. hamile kalmadan önce su çiçeği olmayanlar gitsin olsunlar birilerinden kapıp 34 bta ya duyrulur.Bende cok korkuyorum.bizim okuldada bi kac cocuk cikarmis.
gerek yok kızım eklemene biz daha iyisini yapıyoz merrak etme senoyy canım benm çoook geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun çabucak toparlan inş.
nasıl eklemelşyim ki resim gözüksün
gerçekten de iyi yemişsin benim de sefam olsun ohhhohh sefam olsun 1.5 lahmacunu indirdim mideye
ben de 45 dk yürüdüm öğlen arasında. sonra geldim patates oturtma vardı kıymalı bi de mısırlı pilav vardı bi de yoğurt vardı. yedim hepsini.Eeeee cok yiyen yokmu yaaa.anlatinda keyfimiz yerine gelsin.ben 2 kurabiye hüpletim hemde marmalatli...
olsun ya benim ki zaten kabarsın diye uğraşıyorum.Her sabun gibi biraz kabartıyo , taramayı zorlaştırıyo ama sonuç gercekten cooooook iyi
ne söyledin sen de bakayım.Benim yemeğim daha gelmedi, ama çok çok acıktım, gözüm döndü resmen.
su çiçeği olan biriyle kapalı ortamda 1 saat beraber olunca %96 bulaşıyormuş canım. allah dan ben de eşim de olmuşuz. büyüklerde çok dahaağır oluyormuş. bi de hamilelerde ilk 3 ay da su çiçeği olursa küçük kafalılık bacaklarda kısalık kollarda kısalık falan oluyormuş bebekde. allah korusun. hamile kalmadan önce su çiçeği olmayanlar gitsin olsunlar birilerinden kapıp 34 bta ya duyrulur.
gerek yok kızım eklemene biz daha iyisini yapıyoz merrak etme sen
gerçekten de iyi yemişsin benim de sefam olsun ohhh
ben de 45 dk yürüdüm öğlen arasında. sonra geldim patates oturtma vardı kıymalı bi de mısırlı pilav vardı bi de yoğurt vardı. yedim hepsini.
olsun ya benim ki zaten kabarsın diye uğraşıyorum.
ne söyledin sen de bakayım.
su çiçeği olan biriyle kapalı ortamda 1 saat beraber olunca %96 bulaşıyormuş canım. allah dan ben de eşim de olmuşuz. büyüklerde çok dahaağır oluyormuş. bi de hamilelerde ilk 3 ay da su çiçeği olursa küçük kafalılık bacaklarda kısalık kollarda kısalık falan oluyormuş bebekde. allah korusun. hamile kalmadan önce su çiçeği olmayanlar gitsin olsunlar birilerinden kapıp 34 bta ya duyrulur.
gerek yok kızım eklemene biz daha iyisini yapıyoz merrak etme sen
gerçekten de iyi yemişsin benim de sefam olsun ohhh
ben de 45 dk yürüdüm öğlen arasında. sonra geldim patates oturtma vardı kıymalı bi de mısırlı pilav vardı bi de yoğurt vardı. yedim hepsini.
olsun ya benim ki zaten kabarsın diye uğraşıyorum.
ne söyledin sen de bakayım.
ay önceden ananemle yengem arasında oluyordu. yani ananem öne oturayım diye uğraşmaz da yengem öne oturacam diye baya uğraşırdı dayımın yanına oturacak yani. neyse benim durumumu söyleyeyim ben. bana çok saçma gelirdi kim oturursa otursun derdim ama artık öyle değil konu sana kaptırtmam olayına dönüşüyor. yoksa umrumda değildir arka ve ya öne oturmuşum.Kizlaaaaar bi konuda fikrinizi almak istiyorum, bi cogunuza sacma gelcek brlki ama ögrenmek istiyorum.bi yere gidiyosunuz diyelim, arabayi esiniz kullaniyo öne kim oturur sizmi kaynananizmi.arbada baska kimse yok ama
Bizimkide simdi seyi bahane ediuo guya arkada oturunca midesi bulaniyomus hanimin.benimde hic umrumda deil on arka ama is resmen inada bindi.bizimde cocuk koltugu war arkada büyük araba hicbisekildw sıkıntı degil ama onu onde gorunce delinoluyom bide surekli esimin sirtini falan siwazliyoay önceden ananemle yengem arasında oluyordu. yani ananem öne oturayım diye uğraşmaz da yengem öne oturacam diye baya uğraşırdı dayımın yanına oturacak yani. neyse benim durumumu söyleyeyim ben. bana çok saçma gelirdi kim oturursa otursun derdim ama artık öyle değil konu sana kaptırtmam olayına dönüşüyor. yoksa umrumda değildir arka ve ya öne oturmuşum.
kocam araba sürüyor sa ve ya başkası sürüyorsa da fark etmez kayınpederim de yanımızda olduğu halde hep kaynanam oturur öne. çünkü 130 kilo ve arkaya sığmıyor kendisiben arabayı sürerkende kayınpederim arkaya oturur kaynanam yanıma. kocam sürüyorsa da ben arkaya kaynanam öne oturuyor.
geçen baktım kocam arabayı sürecek esk de çarşıya çıkacağız. neyse bizimki öne oturmuş hemen cinlerim tepeme çıktı . bizim arkada kızımın oto koltuğu var zaten sağda. geri kalan kısma 2 kişi zor sığıyor. görümcemde var yanımızda ben arkaya sıkışacaktım görümcemle. eşime dedim çekil ben sürecem sen sıkış kardeşinle. ben sürdüm kaynanam yanımdaydı kocamla görümcem arkaya sıkıştı. şimdi kaynanam arkaya otursa zaten ancak kendisi sığar kızımın yanına onun için o öne geçiyor. sinir oluyorum kilosunu bahane edip öne oturmasına. aslında salakça bişey ama işte kaynana olunca inada biniyor. kayınpederim otursa inan hiç umrumda olmaz çünkü kendi babam olduğunda da babamı öne oturttururum ben arkaya otururum. saygı gibi bişey oluyor da. kaynanama saygı gösteresim gelmiyor.
onların yanına bi de karışık kızartma yap ketçap mayonezz bi de kola üzerine sarımsaklı salçalı sos yoğurt ekmeği bana bana yeeeama akşama hıyar domates takılıoz
ekle neyini ekleyemiyon ki dosya yükle diyecen gözat dan fotoyu seçecen ok işte bu kadarama eklemek istiyorum sizin için özel çektimdi
sırtını mı sıvazlıyor bizimki elletmez öyle izin vermez sevmez sululukBizimkide simdi seyi bahane ediuo guya arkada oturunca midesi bulaniyomus hanimin.benimde hic umrumda deil on arka ama is resmen inada bindi.bizimde cocuk koltugu war arkada büyük araba hicbisekildw sıkıntı degil ama onu onde gorunce delinoluyom bide surekli esimin sirtini falan siwazliyo
yıldızlı beğen tuşu olsaydı ona basacaktım. kaynanan mı var derdin var.Bidaha dünyaya gelirsem gidipnyetimhaneden ewlencem
ay önceden ananemle yengem arasında oluyordu. yani ananem öne oturayım diye uğraşmaz da yengem öne oturacam diye baya uğraşırdı dayımın yanına oturacak yani. neyse benim durumumu söyleyeyim ben. bana çok saçma gelirdi kim oturursa otursun derdim ama artık öyle değil konu sana kaptırtmam olayına dönüşüyor. yoksa umrumda değildir arka ve ya öne oturmuşum.
kocam araba sürüyor sa ve ya başkası sürüyorsa da fark etmez kayınpederim de yanımızda olduğu halde hep kaynanam oturur öne. çünkü 130 kilo ve arkaya sığmıyor kendisiben arabayı sürerkende kayınpederim arkaya oturur kaynanam yanıma. kocam sürüyorsa da ben arkaya kaynanam öne oturuyor.
geçen baktım kocam arabayı sürecek esk de çarşıya çıkacağız. neyse bizimki öne oturmuş hemen cinlerim tepeme çıktı . bizim arkada kızımın oto koltuğu var zaten sağda. geri kalan kısma 2 kişi zor sığıyor. görümcemde var yanımızda ben arkaya sıkışacaktım görümcemle. eşime dedim çekil ben sürecem sen sıkış kardeşinle. ben sürdüm kaynanam yanımdaydı kocamla görümcem arkaya sıkıştı. şimdi kaynanam arkaya otursa zaten ancak kendisi sığar kızımın yanına onun için o öne geçiyor. sinir oluyorum kilosunu bahane edip öne oturmasına. aslında salakça bişey ama işte kaynana olunca inada biniyor. kayınpederim otursa inan hiç umrumda olmaz çünkü kendi babam olduğunda da babamı öne oturttururum ben arkaya otururum. saygı gibi bişey oluyor da. kaynanama saygı gösteresim gelmiyor.
Bizimkide simdi seyi bahane ediuo guya arkada oturunca midesi bulaniyomus hanimin.benimde hic umrumda deil on arka ama is resmen inada bindi.bizimde cocuk koltugu war arkada büyük araba hicbisekildw sıkıntı degil ama onu onde gorunce delinoluyom bide surekli esimin sirtini falan siwazliyo
Bidaha dünyaya gelirsem gidipnyetimhaneden ewlencem
onların yanına bi de karışık kızartma yap ketçap mayonezz bi de kola üzerine sarımsaklı salçalı sos yoğurt ekmeği bana bana yeee
ekle neyini ekleyemiyon ki dosya yükle diyecen gözat dan fotoyu seçecen ok işte bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?