- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Biz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffffsırtını mı sıvazlıyor bizimki elletmez öyle izin vermez sevmez sululuk
yıldızlı beğen tuşu olsaydı ona basacaktım. kaynanan mı var derdin var.
çok komiiikkkkkaynanama saygı gösteresim gelmiyor diyor yaa
yok beee ne midesi allah askinaaa
acaba gerçekten midesi mi bulanıyoryoksaaaaa massuscuktan mı
süper tespit bayıldım doğrusu
bende dosya ekle çıkmıyorresim simgesine tıklayınca resmin urlsini istiyor
ay önceden ananemle yengem arasında oluyordu. yani ananem öne oturayım diye uğraşmaz da yengem öne oturacam diye baya uğraşırdı dayımın yanına oturacak yani. neyse benim durumumu söyleyeyim ben. bana çok saçma gelirdi kim oturursa otursun derdim ama artık öyle değil konu sana kaptırtmam olayına dönüşüyor. yoksa umrumda değildir arka ve ya öne oturmuşum.
kocam araba sürüyor sa ve ya başkası sürüyorsa da fark etmez kayınpederim de yanımızda olduğu halde hep kaynanam oturur öne. çünkü 130 kilo ve arkaya sığmıyor kendisiben arabayı sürerkende kayınpederim arkaya oturur kaynanam yanıma. kocam sürüyorsa da ben arkaya kaynanam öne oturuyor.
geçen baktım kocam arabayı sürecek esk de çarşıya çıkacağız. neyse bizimki öne oturmuş hemen cinlerim tepeme çıktı . bizim arkada kızımın oto koltuğu var zaten sağda. geri kalan kısma 2 kişi zor sığıyor. görümcemde var yanımızda ben arkaya sıkışacaktım görümcemle. eşime dedim çekil ben sürecem sen sıkış kardeşinle. ben sürdüm kaynanam yanımdaydı kocamla görümcem arkaya sıkıştı. şimdi kaynanam arkaya otursa zaten ancak kendisi sığar kızımın yanına onun için o öne geçiyor. sinir oluyorum kilosunu bahane edip öne oturmasına. aslında salakça bişey ama işte kaynana olunca inada biniyor. kayınpederim otursa inan hiç umrumda olmaz çünkü kendi babam olduğunda da babamı öne oturttururum ben arkaya otururum. saygı gibi bişey oluyor da. kaynanama saygı gösteresim gelmiyor.
fotoğrafın üstüne gelecen üzerini geçene kadar su koyup düdüklünün kapağını kapatacan 25 dk da süpper ötesi yollanmış olacak fotoğrafçok komiiikkkkkaynanama saygı gösteresim gelmiyor diyor yaa
acaba gerçekten midesi mi bulanıyoryoksaaaaa massuscuktan mı
süper tespit bayıldım doğrusu
bende dosya ekle çıkmıyorresim simgesine tıklayınca resmin urlsini istiyor
onların yanına bi de karışık kızartma yap ketçap mayonezz bi de kola üzerine sarımsaklı salçalı sos yoğurt ekmeği bana bana yeee
ekle neyini ekleyemiyon ki dosya yükle diyecen gözat dan fotoyu seçecen ok işte bu kadar
afiyet olsun canım :)ohh sefam olsun 1.5 lahmacunu indirdim mideye
Biz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffff
şimdi anladım geçen ki kaynana muhabbetine katılamadığına üzülmeniBiz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffff
ay çok güldüm yaaaa bu kadar olmaz kadın cheak up yaptırmış resmen sen kolonoskipi bile olamamışsın.en iyi kaynana ölü kaynana demiştik.
Çarşamba gunu annem geldi akşam. perşembe sabahı beraber gidiciez diye. ben açlıktan yerlerde surunuyorum. yatıyorum doğal olrak . Annemi görmeye diye kaynanam da geldi. çay demlemiştik. Annem hem kilolu hem dizlerinde problem var sıvıları bitmiş. yuruyemıyo cok. Çok da canıtezdır, hiç bekleyemez bişeyi. annem dedi ben çayları doldurayım, seke seke kalktı gidiyo. Bizimki de tutuyo otur ben doldururum diye. ama ayak yapıyo parmak ucundan tutuyo resmen. Dur diyecegine kalk yerindengayet zayıf ve dinç aslında ama hastalık hastası. o dur dıyene kadar annem eline demliği almıştı bile . Kalktı bi kere doldurdu o da göruntu vermek ıcın snra dedi sabah ben de geleyim. gerek yok falan dedik ben tuvalate kalktım bi ara o arada ben de gelirim demiş kalkmış gitmiş salak. Bi beni görsene gdiyorm de cay faslı da bitmişti , bardakları mutfaga goturdu bıraktı .yardım etmeye niyeti olan insan orda 3 tane bardak var onu yıka da git dimi. hiiiiiiçççç....
nese dun beraber gittik biraz bekledik sıramızın gelmesini. şaşırmıştım ben de gelicem deyince zaten. Bekledik baktık zor sıra geliyo . ben de gelmişken kan tahlili falan yaptıraym dedi. Gitti kan tahlili yaptırdı akcıger fılmı cektırdı geldi . ben neyle ugrasıyorum o neyle uğraşıyo. hastaneye gitmek içn yanına adam arıyo ve bulamıyodu, bu da onun içn bi fırsattı resmen. gecen hafta da biraz tartıstık. çok canımı sıkıyo bu durum ne yapmalıyım bilmiyorm.
ay kendi yorumumu alıntılayıp çok güldüm yazasım geldi vallafotoğrafın üstüne gelecen üzerini geçene kadar su koyup düdüklünün kapağını kapatacan 25 dk da süpper ötesi yollanmış olacak fotoğraf34 bta olaydı verirdi hemen tarifi ben ondan önce vereyim dedim düdüklü hayat kurtarır hayat ben hamsiyi bile düdüklüye atıveriyom tüm malzemeleri çiğden koyuyom o ara ertesi günün yemeğini yapıyom bi taraftan da bisiklet çeviriyom bi de dizi izliyorum arada da survivor a bakıyorum falan filan ay güldüm yine yaaa 34 bta sen ve düdüklün beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
ye sen ye yarasın löpür löpür et olsun 3 hafta üstüne yapışsınYİMEM DE YİMEM
bende teklif ederim önce, çünkü erkeğin kalbine giden 2. yol kaynananın hoşnutluğundan geçerkadın doğuma aciliyetle gitmeni tavsiye ediyorum tatlım
beeeeeeeeeeeeeen
benm aşırı dökülüyor avuç avuç
deneyeceğim sa ol canımcım
ben teklif ederim sağ olsun oturmaz arkada oturur bende önde otururum.
ben 2 tane galeta yedim sadece sabah fazla kaçırmıştım az yedim öğlenEeeee cok yiyen yokmu yaaa.anlatinda keyfimiz yerine gelsin.ben 2 kurabiye hüpletim hemde marmalatli...
Simdi soyle bi durum war biz ewlendik arada 2 yil gecti esime kira wermwk zor geldi tutturdu annemlerin yanina tasinalim diyeşimdi anladım geçen ki kaynana muhabbetine katılamadığına üzülmeni bdiyekte oturmuyorsunuz değil mi. neden bu samimiyet bu kadar anlamadım. kayınpederin öldü mü yalnız mı bu. tek çocuk mu kocan.
ay çok güldüm yaaaa bu kadar olmaz kadın cheak up yaptırmış resmen sen kolonoskipi bile olamamışsın.
ay kendi yorumumu alıntılayıp çok güldüm yazasım geldi valla
ye sen ye yarasın löpür löpür et olsun 3 hafta üstüne yapışsın
Simdi soyle bi durum war biz ewlendik arada 2 yil gecti esime kira wermwk zor geldi tutturdu annemlerin yanina tasinalim diye
ay çok güldüm yaaaa bu kadar olmaz kadın cheak up yaptırmış resmen sen kolonoskipi bile olamamışsın.
ayyy canım ya üzüldüm valaTabi ben kBul etmedim ayrilma noktasina geldik benim ailem girdi dewreye.dedilerki tasinin alsin boyunun olcusunu zaten anlasamaz tekrar tasirsiniz ewi dediler.neyse biz bu ewe tadilat yaptirdik ebeweyn banyosu yaptirdik falan neyse tasindik.aradN1yil gecmedi kayinpederim kalp krizi gecirdi nur icinde yatsin vefat etti.biz kaldik bunla basbasa esim tek erkek ewlat.
allah rahmet eylesin. kaç yaşında kaynanan yaşlı mı bari. yemeği temizliği falan kim yapıyor. senin eşyalar falan sığdı mı bu eve. durumunuz düzeldiyse bırakın onu evde başka eve çıkınTabi ben kBul etmedim ayrilma noktasina geldik benim ailem girdi dewreye.dedilerki tasinin alsin boyunun olcusunu zaten anlasamaz tekrar tasirsiniz ewi dediler.neyse biz bu ewe tadilat yaptirdik ebeweyn banyosu yaptirdik falan neyse tasindik.aradN1yil gecmedi kayinpederim kalp krizi gecirdi nur icinde yatsin vefat etti.biz kaldik bunla basbasa esim tek erkek ewlat.
kime üzüldün kayınpederine mi yoksa nerdengeldibımeleğe mi üzüldün kaynanası başına kalmış diyeayyy canım ya üzüldüm vala
aynıyız beeeaaa görümce elti yok kaynanada daha genç ayrı yaşıcak ooohhhhayda2kilogo döner yedim, ohhhh
Ayyy kızlarrrrr ben de hiç dert yok tasa yok, ne kaynana ne kayınpeder ne görümce ne elti.. Ohhh ağrısız başım..
sana daha çok üzüldüm ölüm allahın emri ama depresyona girmiş kaynana benim annemin başında vardı kadının burnundan getirdiallah rahmet eylesin. kaç yaşında kaynanan yaşlı mı bari. yemeği temizliği falan kim yapıyor. senin eşyalar falan sığdı mı bu eve. durumunuz düzeldiyse bırakın onu evde başka eve çıkın
kime üzüldün kayınpederine mi yoksa nerdengeldibımeleğe mi üzüldün kaynanası başına kalmış diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?