Kalori Arkadaşım

sırtını mı sıvazlıyor bizimki elletmez öyle izin vermez sevmez sululuk
yıldızlı beğen tuşu olsaydı ona basacaktım. kaynanan mı var derdin var.
Biz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffff

en iyi kaynana ölü kaynana demiştik.

Çarşamba gunu annem geldi akşam. perşembe sabahı beraber gidiciez diye. ben açlıktan yerlerde surunuyorum. yatıyorum doğal olrak . Annemi görmeye diye kaynanam da geldi. çay demlemiştik. Annem hem kilolu hem dizlerinde problem var sıvıları bitmiş. yuruyemıyo cok. Çok da canıtezdır, hiç bekleyemez bişeyi. annem dedi ben çayları doldurayım, seke seke kalktı gidiyo. Bizimki de tutuyo otur ben doldururum diye. ama ayak yapıyo parmak ucundan tutuyo resmen. Dur diyecegine kalk yerinden gayet zayıf ve dinç aslında ama hastalık hastası. o dur dıyene kadar annem eline demliği almıştı bile . Kalktı bi kere doldurdu o da göruntu vermek ıcın snra dedi sabah ben de geleyim. gerek yok falan dedik ben tuvalate kalktım bi ara o arada ben de gelirim demiş kalkmış gitmiş salak. Bi beni görsene gdiyorm de cay faslı da bitmişti , bardakları mutfaga goturdu bıraktı .yardım etmeye niyeti olan insan orda 3 tane bardak var onu yıka da git dimi. hiiiiiiçççç....
nese dun beraber gittik biraz bekledik sıramızın gelmesini. şaşırmıştım ben de gelicem deyince zaten. Bekledik baktık zor sıra geliyo . ben de gelmişken kan tahlili falan yaptıraym dedi. Gitti kan tahlili yaptırdı akcıger fılmı cektırdı geldi . ben neyle ugrasıyorum o neyle uğraşıyo. hastaneye gitmek içn yanına adam arıyo ve bulamıyodu, bu da onun içn bi fırsattı resmen. gecen hafta da biraz tartıstık. çok canımı sıkıyo bu durum ne yapmalıyım bilmiyorm.

fotoğrafın üstüne gelecen üzerini geçene kadar su koyup düdüklünün kapağını kapatacan 25 dk da süpper ötesi yollanmış olacak fotoğraf 34 bta olaydı verirdi hemen tarifi ben ondan önce vereyim dedim düdüklü hayat kurtarır hayat ben hamsiyi bile düdüklüye atıveriyom tüm malzemeleri çiğden koyuyom o ara ertesi günün yemeğini yapıyom bi taraftan da bisiklet çeviriyom bi de dizi izliyorum arada da survivor a bakıyorum falan filan ay güldüm yine yaaa 34 bta sen ve düdüklün beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.

Biz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffff
şimdi anladım geçen ki kaynana muhabbetine katılamadığına üzülmeni birlikte oturmuyorsunuz değil mi. neden bu samimiyet bu kadar anlamadım. kayınpederin öldü mü yalnız mı bu. tek çocuk mu kocan.

ay çok güldüm yaaaa bu kadar olmaz kadın cheak up yaptırmış resmen sen kolonoskipi bile olamamışsın.

ay kendi yorumumu alıntılayıp çok güldüm yazasım geldi valla

YİMEM DE YİMEM
ye sen ye yarasın löpür löpür et olsun 3 hafta üstüne yapışsın

bende teklif ederim önce, çünkü erkeğin kalbine giden 2. yol kaynananın hoşnutluğundan geçer

Simdi soyle bi durum war biz ewlendik arada 2 yil gecti esime kira wermwk zor geldi tutturdu annemlerin yanina tasinalim diye

Tabi ben kBul etmedim ayrilma noktasina geldik benim ailem girdi dewreye.dedilerki tasinin alsin boyunun olcusunu zaten anlasamaz tekrar tasirsiniz ewi dediler.neyse biz bu ewe tadilat yaptirdik ebeweyn banyosu yaptirdik falan neyse tasindik.aradN1yil gecmedi kayinpederim kalp krizi gecirdi nur icinde yatsin vefat etti.biz kaldik bunla basbasa esim tek erkek ewlat.

ayyy canım ya üzüldüm vala

Aslinda ilk tasindigimizda hersey hakkaten guzeldi surekli biz biyerlere gidioduk gezioduk falan meger basbasa kalmak icin gonderiolarmis bizi.taaaaki kynbabam olene kadar iyiydi sonra bizimki depresyona gordr cok zor donemler atlattik
Suandada bu durumu kullaniyo esime karsi

allah rahmet eylesin. kaç yaşında kaynanan yaşlı mı bari. yemeği temizliği falan kim yapıyor. senin eşyalar falan sığdı mı bu eve. durumunuz düzeldiyse bırakın onu evde başka eve çıkın
ayyy canım ya üzüldüm vala
kime üzüldün kayınpederine mi yoksa nerdengeldibımeleğe mi üzüldün kaynanası başına kalmış diye

sana daha çok üzüldüm ölüm allahın emri ama depresyona girmiş kaynana benim annemin başında vardı kadının burnundan getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…